آره موافقم.
باریوس که همش نیمکت نشی بود این فصل. با اومدن رویس که دیگه اومیدش برای فیکس بودن0شدش.
Printable View
آره موافقم.
باریوس که همش نیمکت نشی بود این فصل. با اومدن رویس که دیگه اومیدش برای فیکس بودن0شدش.
حالا درست که باریوس نیمکت نشین بود ولی من موندم چجوری فکر کرد که رفت چین واقعا ؟
خب داداش محسن ساده است:
1-مسائل مالی!
2-آب وهوا!
3-چین الان توی بورسه.انلکا..و...باقی دوستان هم هستن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کاگاوا: بعد از فينال جامحذفي تصميم مي گيرم
گفته مي شود باشگاه منچستريونايتد به دنبال اين ستاره 23 ساله است و دستمزد ساليانه 6 ميليون يورويي به اين بازيکن پيشنهاد داده است.
شينجي کاگاوا، ستاره ژاپني دورتموند، اعلام کرد براي تصميم گيري در مورد آينده تا ديدار فينال جام حذفي آلمان صبر خواهد کرد.
گفته مي شود باشگاه منچستريونايتد به دنبال اين ستاره 23 ساله است و دستمزد ساليانه 6 ميليون يورويي به اين بازيکن پيشنهاد داده است. يواخيم واتسکه، نايب رئيس باشگاه دورتموند، چند روز قبل اعلام کرد که نگه داشتن کاگاوا بيش از اين ممکن نيست زيرا او حاضر به تمديد قراردادش نشده است.
کاگاوا در گفتگو با نشريه بيلد در پايان به اين سوال که فصل آينده در چه تيمي بازي خواهد کرد، گفت:" هنوز در اين مورد تصميم گيري نکردم. زودترين زماني که اين کار را انجام خواهم داد، بعد از فينال جام حذفي است.
تنها بعد از اينکه با مدير برنامه هايم يک مشورت کامل داشته باشم، در اين مورد تصميم گيري مي کنم."
اخيرا رسانه هاي آلماني مصاحبه اي از کاگاوا چاپ کردند که در آن اين بازيکن روبرت لواندوفسکي، مهاجم تيمش را خودخواه توصيف کرد. اما او اعلام کرد صحبت هايش تحريف شده است.
" بسيار متعجبم که چرا صحبت هايم اين طور کار شد. بعضي از چيزهايي که نوشته شد، نادرست بود اما من از اتفاقي که افتاد، درس گرفتم.
من شخصا با لواندوفسکي در اين مورد صحبت کردم واين مسئله براي هر دو ما حل شده است.
کاگاوا: بعد از فینال لیگا پوکال در مورد آینده م تصمیم می گیرم
گفته می شود باشگاه منچستریونایتد به دنبال این ستاره 23 ساله است و دستمزد سالیانه 6 میلیون یورویی به این بازیکن پیشنهاد داده است
سایت گل- شینجی کاگاوا، ستاره ژاپنی دورتموند، اعلام کرد برای تصمیم گیری در مورد آینده تا دیدار فینال جام حذفی آلمان صبر خواهد کرد.
گفته می شود باشگاه منچستریونایتد به دنبال این ستاره 23 ساله است و دستمزد سالیانه 6 میلیون یورویی به این بازیکن پیشنهاد داده است. یواخیم واتسکه، نایب رئیس باشگاه دورتموند، چند روز قبل اعلام کرد که نگه داشتن کاگاوا بیش از این ممکن نیست زیرا او حاضر به تمدید قراردادش نشده است.
کاگاوا در گفتگو با نشریه بیلد در پایان به این سوال که فصل آینده در چه تیمی بازی خواهد کرد، گفت:" هنوز در این مورد تصمیم گیری نکردم. زودترین زمانی که این کار را انجام خواهم داد، بعد از فینال جام حذفی است.
تنها بعد از اینکه با مدیر برنامه هایم یک مشورت کامل داشته باشم، در این مورد تصمیم گیری می کنم."
اخیرا رسانه های آلمانی مصاحبه ای از کاگاوا چاپ کردند که در آن این بازیکن روبرت لواندوفسکی، مهاجم تیمش را خودخواه توصیف کرد. اما او اعلام کرد صحبت هایش تحریف شده است.
" بسیار متعجبم که چرا صحبت هایم این طور کار شد. بعضی از چیزهایی که نوشته شد، نادرست بود اما من از اتفاقی که افتاد، درس گرفتم.
من شخصا با لواندوفسکی در این مورد صحبت کردم واین مسئله برای هر دو ما حل شده است.
کلوپ: چه چیزی لذت بخش تر از این است که نگران باخت نباشی؟
مربی سابق ماینتس معتقد است که بازی کردن بدون هیچ فشاری، بهترین احساس در دنیای فوتبال است
سایت گل- یورگن کلوپ، مربی باتجربه دورتموند در صحبتهایی اعلام کرد که بی صبرانه درانتظار بازی امشب تیمش مقابل فرایبورگ در لیگ المان است و معتقد است که در این بازی تیمش بدون آنکه فشاری بردوش داشته باشد به میدان خواهد رفت.دورتموندی ها اخیرا دومین قهرمانی متوالی شان را در رقابتهای بوندس لیگا جشن گرفتند و در صورتی که در بازی شنبه شب امتیاز کامل را مال خود کنند، رکورد کسب امتیازات در طول یک فصل از این رقابتها را مال خود خواهند کرد.کلوپ درحالی که جام قهرمانی را در اختیار تیمش می بیند، بی صبرانه منتظر این بازی است.البته او اصلا حریف را دست کم نمی گیرد.در کنفرانس خبری قبل از آغازاین بازی، یورگن کلوپ در صحبتهایی گفت:« بی صبرانه منتظر شروع این بازی هستم و الان این بحث مطرح است که کدام تیم عطش بیشتری برای برد داشته باشد. چه چیزی دل نشین تر از اینکه هیچ نگرانی ای برای شکست خوردن نداشته باشی؟ فرایبورگ اشتیاق زیادی دارد تا فوتبال خوبی را ارائه کند و ما اگر می خواهیم سه امتیاز را مال خود کنیم، باید کاملا آماده باشیم.»دورتموند در حال حاضر 78 امتیاز مقابل نامش می بیند و امروز مقابل فرایبورگ به میدان خواهد رفت.
کلوپ: برابر فرايبورگ استرس نداريم
يورگن کلوپ، مربي باتجربه دورتموند در صحبتهايي اعلام کرد که بي صبرانه درانتظار بازي امشب تيمش مقابل فرايبورگ در ليگ المان است و معتقد است که در اين بازي تيمش بدون آنکه فشاري بردوش داشته باشد به ميدان خواهد رفت.
دورتموندي ها اخيرا دومين قهرماني متوالي شان را در رقابتهاي بوندس ليگا جشن گرفتند و در صورتي که در بازي شنبه شب امتياز کامل را مال خود کنند، رکورد کسب امتيازات در طول يک فصل از اين رقابتها را مال خود خواهند کرد.
کلوپ درحالي که جام قهرماني را در اختيار تيمش مي بيند، بي صبرانه منتظر اين بازي است.البته او اصلا حريف را دست کم نمي گيرد.
در کنفرانس خبري قبل از آغازاين بازي، يورگن کلوپ در صحبتهايي گفت:« بي صبرانه منتظر شروع اين بازي هستم و الان اين بحث مطرح است که کدام تيم عطش بيشتري براي برد داشته باشد. چه چيزي دل نشين تر از اينکه هيچ نگراني اي براي شکست خوردن نداشته باشي؟ فرايبورگ اشتياق زيادي دارد تا فوتبال خوبي را ارائه کند و ما اگر مي خواهيم سه امتياز را مال خود کنيم، بايد کاملا آماده باشيم.»
دورتموند در حال حاضر 78 امتياز مقابل نامش مي بيند و امروز مقابل فرايبورگ به ميدان خواهد رفت.
دورتموند 4-0 فرايبورگ
گل هامون رو بلاژکوفسکي 5 و 39 لواندوفسکي 22 و 27 زدن
امتیازمون از 80 رد شد (81)
دورتموند، رکورد امتياز در بوندسليگا را شکست
دو بازيکن لهستاني دورتموند عالي کار کردند تا دورتموند که قهرماني خود را مسجل کرده بود ليگ را در بهترين حالت به پايان ببرد.
بروسيا دورتموند، قهرمان بوندسليگا جشن قهرماني را در خانه خود به بهترين شکل برگزار کرد و فرايبورگ را با چهار گل در هم کوبيد. آنها با 81 امتياز توانستند رکورد بيشترين امتياز در يک فصل بوندسليگا را از آن خود کنند. رکورد پيشين را بايرن مونيخ با 78 امتياز در فصل 99-1998 در اختيار داشت. همچنين برخي رکورد بايرن مونيخ در فصل 72-1971 را در نظر ميگرفتند که اگر پيروزيها در آن هنگام 3 امتياز داشت، بايرن به رکورد 79 امتياز ميرسيد، اما دورتموند هر دو اين رکوردها را پشت سر گذاشت.
فرايبورگ که توانسته بود بقاي خود را قطعي کند تنها يک غايب داشت: جولين شوستر که از ناحيه صورت مصدوم شده بود.
اولين گل در دقيقه 5 به ثمر رسيد. ياکوب بلاشچيکوفسکي روي پاس عالي ايلکاي گوندوغان با پاي راست دروازه دانيل باتس را گشود.
سپس در دقيقه 20 بود که سوبوتيچ توپ را به روبرت لواندوفسکي سپرد تا او با شوت پاي چپ از نزديکي خط محوطه جريمه توپ را به گوشه راست دروازه بفرستد.
لواندوفسکي در دقيقه 27 گل سوم را هم زد. توپ پس از برخورد به چند نفر مقابل پاي لوکاش پيشچک افتاد و ضربه او را باتس برگرداند ولي لواندوفسکي حاضر بود و توپ را به گل تبديل کرد.
دورتموند در دقيقه 39 به گل چهارم هم رسيد. شينجي کاگاوا توپ را به بلاشچيکوفسکي سپرد و او هم با پاي راست از بيرون محوطه جريمه توپ را به گوشه راست دروازه فرايبورگ زد.
به اين ترتيب بود که دورتموند آمار شکستناپذيري خود در بوندسليگا را به 28 بازي رساند.
جشن قهرمانی شیرهای وستفالن:
محتوای مخفی: بروسیادورتموند