آقا من مستاجرم. میشه یکی بگه چه مدارکی رو باید ببرم مخابرات؟؟
Printable View
آقا من مستاجرم. میشه یکی بگه چه مدارکی رو باید ببرم مخابرات؟؟
کپی و اصل کارت ملی صاحب تلفن.اگه مستاجرید کپی اجاره نامه رو هم ببریدنقل قول:
کپی اخرین قبض تلفن که باید پرداخت شده باشد
اگه بالاتر از 128 میخواید بگیرید هر چی دارید ببرید.کارت فوق لیسانس-کارت نظام پزشکی-کارت بسیج(:21:)-کارت جانبازی(:11:)-کارت هیات علمی دانشگاه
---------- Post added at 12:55 AM ---------- Previous post was at 12:54 AM ----------
والا تو تهران به ارشد 256 شاید بدن شاید ندن.512 رو دیگه خدا میدونهنقل قول:
---------- Post added at 12:55 AM ---------- Previous post was at 12:55 AM ----------
میده ولی با شرایط خاص.تازه اگه پورت خالی واسه 1 مگ هم داشته باشننقل قول:
بچه ها من رفتم مخابراتمون اما گفتن که سرویسش اینجا دایر نشده .... من میتونم از یه جای دیگه سرویس مخابرات رو میده بگیرم بعد خط رو انتقال بدم به منطقمون .... ؟
من فکر که میکنم میبینم نمیشه.عین اینه که شما یه شماره با پیش شماره 888 داشته باشی بعد بخوای همین شماره رو انتقال بدی تو مناطقی که همش با 220 شروع میشه:18:نقل قول:
نقل قول:
میگن یه سرویسی هست که تلفن رو به روی خط دیگه انتقال میدن مثلا خط داریم استفاده کردیم جنوب شهریم بعد بریم شمال شهر اون خط رو به شمال یه چیزی تو مایه های دایورت میشه .... منظورم اینطوری بود ... میشه ؟
امکان ندارهنقل قول:
DSLAM باید روی خطی که DSL میخواد وصل بشه
با این حالنقل قول:
به نظر شما دوستان بهترین انتخابی برای استفاده از اینترنت مخابرات میتونم داشته باشم چی هست ؟
اگه توی یک منطقه مخابراتی باشن میشه.منظورم از یک منطقه پیش شماره نیستها!مرکز مخابراتهنقل قول:
میخوای از خود مخابرات اینترنت بگیری پورت ندارن یا اصلا خطتون جوری هست که امکان برقراری ای دی اس ال روش نیست؟نقل قول:
اگه مورد اوله که جاره ای نداری جزء شرکتهای خصوصی.فقط حواست باشه از شرکتی بگیری که دانلود شبانش زیاد باشه.
اگه مورد دومه که اینترنت م-ا-هوارهای بگیر که البته اکانتاش گرونه.تازه باید مجوز بگیری
نقل قول:
رفتم مخابرات یه خانمه بود گفت که ما نداریم همین ما هم با تعجب گفتیم اما میگن مخابرات سرویس adsl میده گفت تو این مرکز که نیست .... !!!!!؟؟؟؟
بعدش آدرس های شرکت دیگر رو داد .....
کجا برم که مطمئن بشم بهم سرویس مخابرات تعلق میگیره یا نه .... الانم از سرویس صبانت استفاده میکنم .... چون دانلودم زیاده میخوام مخابرات بگیرم ..... و هم به خاطر هزینه اش