سلام.
دوست خوبم، اگر موضوع انتی شوک هارد رو برای عدم بروز مشکل قبول کنیم، باز هم معایبی این دوربینهای هارذ
دیسکی رو تهدیدی میکنه. در برخی سایتها(اسمشون متاسفانه یادم نیست!)از اثر صدای هارد بر روی فیلم صحبت
به میان امده. حتی با جزئی حساب کردن این مورد هم باز این ذوربیتها دارای معایبی هستند. یکی از اونها سرعت نقل
و انتفال هست که دوربینها مجهز به حافظه فلش بدلیل عدم برخورداری از هد و موتور و سایر ادوات سخت افزاری
داخلی، سرعتی به مراتب پایینتر دارن! چون اگر سرعت خواندن و نوشتن بالا بره، قهراً امنیت اطلاعات کاهش پیدا
میکنه و ممکنه در دورهای بالا به شدت تصاویر دچار مشکل بشن. این در حالیه که در بیشتر دوربینهای حرفه ای هم
سعی شده که از هارد دیسک استفاده نشه.
حافظه های جانبی که شما به ساندیسک اشاره کردین، در برخی کلاسهای فوق سرعت بالا،بقدری عالی ظاهر شدن
که از لحاظ کیفیت و سرعت جای هیچ بحثی رو نمیزارن.کارتهای حافظه 100%موافقم البته بشرگ اینکه از مموریهای مرغوب استفاده بشه.از مزایای مموری اینه که راحت میشه ارشیوش کرد..با مموری ریدر به کامپیوتراتنتقال داد فیلماشو بدون نیاز به اتصال دوربین...... اما از نظر قیمت اصلا بصرفه نیسن.بنده برای فیلمبرداری Canon 5D mk2مجبور شدم 2تا مموریLexar UDMAبگیرم 650.000تومن.2تا 16گیگ کلاس10 لکسر یا سن دیسک میشه 500.000تومن.حالا شما حساب کن مثلا panasonic hs900+220gig hardکه بنده ماه پیش گرفتم 2.000.000تومن اگه Tm900 مموری خورشو رفته بودم باید 14تا مموری 16گیگ میگرفتم که میشه 3000000
در کنار شما و سایر دوستان در حال علم آموزی هستم و از مباحثه با شما لذت میبرم.
ممنونم از حسن توجتون.