احتمال اینکه شواین اشتایگر به میلان بیاد اندازه اینه که برلوسکونی موسسه حمایت از حقوق زنان بزنه:دی
Printable View
احتمال اینکه شواین اشتایگر به میلان بیاد اندازه اینه که برلوسکونی موسسه حمایت از حقوق زنان بزنه:دی
شواینی نشد گزینه ای دیگهنقل قول:
شایدم آرتور ویدال رو گرفتیم
ویدال که به احتمال زیاد میره یووهنقل قول:
فکر کنم همون مونتولیوو رو بگیره گالیانی
مونولیوو یه خرید کوچیک محسوب میشه و شاید تا یه هفته دیگه بگیرنشنقل قول:
ولی باربارا دختر برلو هم گفته میلان قطعا یه خرید بزرگ خواهد داشت(حتی بعد از ضرر 560 میلیونی شرکت باباش) که اونم اواخر اگوست(هفته اول شهریور)رونمایی میشه.این خرید بزرگ مطمئنا مونتولیوو نیست و به احتمال 98 درصد یه هافبک سرعتی چپ پاست که بیل و شواینی محتمل ترین گزینه ها هستن
راستی میگن شواینی به هم تیمی هاش گفته آینده من بعد از آئودی کاپ رقم میخوره!! یا همچین چیزی!!
من که فکر نکنم نه شوان اشتایگر به میلان بیاد و نه گرت بیل
جدیدا که اسم کاسیمرو هم مطرح شده!
ولی من فکر میکنم گزینه میلان گانسو هافبک بزیلی سانتوس باشه
گانسو هافبک چپ پای چشم آبی مو ضخیم نیست:31:نقل قول:
گرفتن کاسیمرو هم یوونتوسی بازیه(گرفتن بازیکنهای بی نام نشون و سرمایه گذاری روی اونها و متعاقب اون نتیجه نگرفتن )
امرزو میلان نیاز به یه اسم بزرگ و صد البته کارا داره که بتونه به هدف اولش برای فصل بعد که قهرمانی در سی ال هست
برسه
چیزیه که فرگوسن هم بعد از دوبار باختن به بارسا فهمیده و الان دنبال نصری و اسنایدر هستن
لپ کلام:با کاسیمیرو و حتی گانسو نمیشه به جنگ غولهای اروپا رفت!!
معمولا میلان بازیکن جوان میخره و اونا رو رشد میده تا بعده ها ستاره بشن
کاکا - پاتو - شوا و خیلی های دیگه
البته بازیکنان اسم و رسم دار هم خریداری میکنه
ولی بازده ستاره سازی بیشتره.
فکر کنم جریان این جناب چشم آبی هم کنسل بشه و یک نفر دیگه جایگزینش بشه
میگم خوب شایعه میسازیدا:دینقل قول:
راستی میگن شواینی به هم تیمی هاش گفته آینده من بعد از آئودی کاپ رقم میخوره!! یا همچین چیزی!!
در کل خیلی وقته که بازیکنای آلمانی ایتالیا نمیرن
مدت ها از دوران حضور برمه و ماتئوس و کولر و .... گذشته و کسیم دیگه راه اونا رو تو رفتن به ایتالیا ادامه نداده.
فکر هم نمیکنم که طلسم این چندسال بخواد بشکنه اونم با شواین اشتایگر
حالا شایعه یا هر چیزی:31:نقل قول:
ولی مشخصات شواینی به آقای ایکس میخوره
حالا این قضیه مستر ایکس سرکاری بوده تا طرفداران میلان با شوق ذوق برن بلیط های مسابقه رو پیش پیش بخرن نمیدونم
ولی تا آخر اگوست صبر میکنیم!! بعدش توی سی ال چه با مستر ایکس و چه بدون مستر ایکس امیدوارم به شما بخوریم چون بعد از اون فتح آلیانز آره نا خیلی وقته دیگه حذفتون نکردیم:31::8::10:
================================================== =====
قضیه مونتی هم داره جدی تر میشه
ایجنت گانسو هم دوباره با مسئولین میلان ملاقات داشته
نستا قصد ندارد بزودی از دنیای فوتبال خداحافظی کند.
نستا نقش اساسی در کسب اسکودتو برای میلان داشت و به کمک تیاگو سیلوا و دروازبان تیم کریستیتن آبیاتی موفق شدند تا بسیاری از حملات حریفات بی نتیجه بماند.
اما چندی پیش سخنانی مطرح شد که الساندرو نستا قصد دارد تا در پایان فصل کفش های خود را آویزان کند چرا که او در ماه مارس 36 ساله خواهد شد اما او اعلام کرده است که قصد ندارد به زودی از میادین خداحافظی کند و می خواهد تا زمانی که امکان دارد بازی کند.
" هدف من این است که تا جایی که بتوانم بازی کنم و آبرومندانه از دنیای فوتبال خداحافظی کنم" او در مصاحبه با اسکای اسپورت 24 ادامه داد: "من فکر نمی کنم که این آخرین فصل حضور من در فوتبال باشد . من تلاش خود را می کنم تا در میلان به موفقیت برسم کاری که در گذشته نیز انجام داده ام"
" ما تلاش خواهیم کرد تا دوباره قهرمانی در سری آ را به دست آوریم و بزرگترین آرزوی ما قهرمانی در لیگ قهرمانان است. پیرلو؟ این که ما او را در یک لباس دیگر ببینیم بر ما تاثیری نخواهد گذاشت اما من برای او خوشحالم چرا که شنیده ام در یوونتوس وضعیت خوبی دارد"
میلان در سال 2002 نستا را با قرار دادی به ارزش 39 میلیون یورو که در سه سال پرداخت شد به سن سیرو آورد.بازیکنی که به راستی ارزش چنین هزینه ای را داشت و در قهرمانی های میلان نقش کلیدی داشت.
منبع:
نقل قول:
کد:http://www.ac-milan.ir/news.aspx?id=2082&%20%D8%A7%DB%8C%D9%86%20%D8%A2%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D9%86%20%D8%B3%D8%A7%D9%84%20%D9%81%D9%88%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D9%84%20%D9%85%D9%86%20%D9%86%DB%8C%D8%B3%D8%AA