یه چیزی رو اول توضیح بدم به بقیه
اینجا بحث کل کل و اینجور بچه بازیها نیست ، داریم صحبت میکنیم و یاد میگیریم (حداقل برای من)
---
نقل قول:
یه هیگواین خیلی آماده و هماهنگ با کریس داشتیم با کریم-ی که امید زیادی بود که فصل قبلش رو جبران کنه..
همه چی خیلی خوب پیش میرفت و رئال بهترین خط حمله اروپا رو داشت...اما همونطور که خوزه پیش بینی و ابراز ترس کرده بود، هیگواین مصدوم شد و ما موندیم و یه کریم که عجیب تا زمان اومدن آدبایور، نا آماده بود!
حالا هم همینه!
من میگم تیم نیاز به یه مهاجم سوم داره..
من اصلا بحثی روی مهاجم سوم ندارم چون کاملا طبیعیه اما ...
نقل قول:
اصلا هم برام مهم نیست آگرو باشه، آدبایور باشه، نیلمار باشه یا موراتا!
بحث اینه که به کی میگیم مهاجم سوم
یکی مثله آد میتونه مهاجم سوم باشه و رو نیمکت بشینه اما مثلا آگرو نمیتونه
بنابراین اگه آگرو بیاد از بین هیگواین و بنزما طبیعتا یکی جدا میشه
---
نقل قول:
(اینقدر بدم میاد از این موضوع پرورش و اینا...چون اصل قضیه(مقایسه با بارسا و تیم های پایش)کلا اشتباهه)
اتفاقا اصلا کاری به بارسا ندارم
من دارم راجع به همین رئال چند سال پیش که امثال کاسیاس و رائول رو پرورش داده صحبت میکنم
----
نقل قول:
اما...اول اینکه مهمترین مشکل تیم، ثبات بازیکن نبوده! رفت و آمد مربی بوده!
و همینطور مدیریت
کالدرون میاد خرید پرز رو میفروشه و پرز خرید کالدرون رو
روبن و اشنایدر رو همینطوری از دست دادیم
-----
نقل قول:
هر سال یه تفکر جدید! شما بازیکنا رو 10 سال نگه دار اما هر سال مربی عوض کن...ببین چی میشه...
میشه رئالی که 4 الکلاسیکو رو پیاپی میبازه دی:
----
نقل قول:
اما در مورد فرصت دادن، کاملا موافقم...بخدا من وحشتناک دوست دارم فردا اعلام بشه که خوزه میخواد از موراتا به عنوان مهاجم سوم استفاده کنه...
دیگه زیاده روی نکن دی:
همون آد رو نگه دارن بسه لول
----
نقل قول:
اما یه مشکل بزرگ الان هست و اونم خودمونی بگم، اینه که خیلی از هوادارها، دیگه خسته شدن از بس یکه تازی بارسا رو دیدن...در نتیجه فعلا حوصله این چیزها رو ندارن...کریس این همه گل میزنه، یه بازی بد بازی میکنه، سریع دستمال در میارن براش و هوش میکنن! این هوادارا الان فصط جام میخوان...
این دیگه مشکل هواداراست
آرسنال مگه چند ساله جام نیاورده
هر چند فایده ای هم نداره بحث تو این مورد چون عادت دارن به رئال پر جام به قولش لول
----
نقل قول:
اما به نظرم این موضوع، از فصل دیگه آغاز میشه...یعنی ایشالله فصل بعد که تونستیم یه فصل عالی و پرجام رو تجربه کنیم و خوزه رو هم نگه داریم، بازیکنای آکادمی رو میاریم به تیم اصلی و یواش یواش اونا رو جایگزین بازیکنای فعلی میکنیم..
حقیقتش من فکر نمیکنم مورینیو بعد از قهرمان کردن مادرید تو اروپا، بمونه
فعلا شخصیتش اینو نشون میده تا بعد چی بشه
----
نقل قول:
بیا فراموش نکنیم که تیم فعلی، یکی از جوون ترین های تاریخمونه...
پس یکم کار داره تا تجربه کسب کنه
از اولم بحث من همین بوده
----
نقل قول:
کی خوزه رو بت کرده؟!
کی میگه خوزه اشتباه نمیکنه؟!
من؟!
نمیدونم چرا تو خیلی از سایتها که میرم (چه ایرانی چه خارجی) همچین دیدگاهی وجود داره
----
نقل قول:
من تنها چیزی که میگم اینه که بدون شک حداقل من یکی، از مربی که تویه 4 لیگ مختلف و بزرگ، قهرمان شده، کمتر میدونم! در نتیجه خیلی ایراد نمیگیریم ازش و بهش اعتماد میکنم چون بارها خودش رو نشون داده...
اما قرارم نیست هر کار کرد بگیم درست بوده
انتقاد یعنی همین
همونطور که رونالدو انتقاد کرد از نحوه بازی تیم
----
نقل قول:
بجای اینکه بیایم لذت ببریم که خوزه اومد با استفاده از یه بازیکن(پپه)، بارسایی که به نظر غیرقابل توقف میومد رو اونطوری فلج کرد، بیایم بگیم چرا تیم برا بعد از اینکه 10 نفره شد، برنامه نداشت؟!
دو مقوله جداست
لذت بردیم خوب حالا که اخراج شد چی؟
هیچ برنامه ای نداشته باشیم ؟
----
نقل قول:
دیگه همه میدونن جلو این بارسا (که یه ژاوی داره اون وسط که چشم بسته، بازیکن مورد نظرش رو پیدا میکنه) بی مهابا حمله کردن، خودکشیه اما تو میای...نمیدونم شاید بر اساس بازیهای کامپیوتری میگی!
این حرفو دیگه از تو توقع نداشتم
تو زمین خودمون که اخراجی دادیم و حمله کردیم مگه چی شد؟
یه گل زدیم و بازی رو مساوری کردیم
تو نیو کمپ مگه حمله نکردیم و گل زدیم؟
شرایط هر بازی متفاوته اما به نظر من رئال میتونست شجاعانه تر بازی کنه
شاید شانشم بالاتر از این باشه که اونجوری دفاع کنه
----
نقل قول:
فرگوسن هم مثل تو فکر میکرد (من شیوه تیمم رو عوض نمیکنم و حمله میکنم جلو بارسا!) و نتیجش رو دید!
من بازی فینال رو ندیدم که نظر بدم اما ترکیب رئال با منچستر اصلا قابل قیاس نیست
ضمن اینکه من نگفتم حمله محض بلکه یه بازی متعادل حداقل چون تواناییش رو داریم (شاید منچستر نداشته ؛ ضمن مورینیو هم چند لول بالاتر از فرگیه)
----
نقل قول:
( + فکر کنم 3 دقیقه قبل از اخراج پپه بود که دوربین، کاکا رو نشون داد که داره آماده میشه بیاد زمین اما... )
خوب من اینو کافی نمیدونم
پلن بی که باید واسه یه همچین اتفاقاتی داشتیم نبود
----
نقل قول:
بارسا این همه جام اورد، کسی اومد بگه چرا زلاتان اینطوری شد تویه بارسا یا اینکه همه گفتن عجب تیمی؟!
خودت که میگی مقایسه نکن لول
-----
نقل قول:
والدانو رفت و همه قدیمی ها و اعضای رئال، یه جمله مشترک داشتن و اونم اینکه"هر روز نوبت یکی میشه و یکی باید بره اما تنها یه چیز باقی میمونه که اون رئال-ه"..
اصلش همینه و بهتره بجای شعار دادن، واقعیت رو قبول کنیم...
این یه چیز متفاوته
من میگم دو ستاره رو نباید تو یه پست بگیریم چون یکی میسوزه
و این اتفاق بارها و بارها افتاده
-----
نقل قول:
در آخر هم یه قسمت از مصاحبه اخیر شاهین بعد اینکه بهش گفتن فیکس شدنت، سخته که خیلی حرفا برای گفتن داره(کاملا هم مرتبط با بحثمون) :
"به ترکیب اصلی میرسم و شکی توش ندارم"
از این حرفا زیاد بوده
از درنته تا بنزما هم از این حرفا زدن و بعدا هو شدن و....
این هنوز تو جو مادریده لول
-----
نقل قول:
امیدوارم حال خوندن این یکی رو داشته باشی هر چند خیلی شد...!
من همیشه میخونم ولی بعضی وقتا میذارم زمان بگذره و خود به خود موضوع روشن شه :10: