من دو تا راه حل پیدا کردم که هرچند کاملاً درست حسابی نیستن، ولی کاملاً کار راه بندازن.نقل قول:
1- شماره فصل رو انتخاب کنید و بعد سایزش رو 1 بزارید.
2- شماره فصل رو انتخاب بکنید و رنگ فونتش رو سفید کنید.
Printable View
من دو تا راه حل پیدا کردم که هرچند کاملاً درست حسابی نیستن، ولی کاملاً کار راه بندازن.نقل قول:
1- شماره فصل رو انتخاب کنید و بعد سایزش رو 1 بزارید.
2- شماره فصل رو انتخاب بکنید و رنگ فونتش رو سفید کنید.
سپاسگزارم، فكر كنم راه حل دوم مفيدتره، به هر حال اگه راه حل اصليشو پيدا كرديد، ممنون ميشم اطلاع بديدنقل قول:
بارم متشكر، دوست عزيز
سلام من نمی تونم دانلود کنم لطفا اگه میشه فیال رو برام ایمیل کنیدto.man6812@yahoo.com ممنون
با تشکر
تنها راهي که به شکست مي انجامد، تلاش نکردن است و انسان همان مي شود که اغلب به آن فکر مي کند.هيچگاه ظاهرزندگي ديگران رابا باطن زندگيمان مقايسه نکنيم.
سلام .منم این مشکل رو دارم دوستان کسی نیست بتونه راهنمایی کنه ،کل اینترنت رو گشتم خیلی ها این مشکل رو داشتن اما متاسفانه راه حلی ارائه نشدهنقل قول:
سلام. من وقتی رفرنس هام رو بصورت اتوماتیک وارد می کنم، به جای ویرگول فارسی (،) از کاما (,) استفاده می کنه. چطوری می تونم این مشکل رو حل کنم؟
نمونه: (بارتولد 1358, 232) که باید به صورت (بارتولد 1385، 232) وارد بشه.
خیلی متشکرم.
آقا فرشاد سپاس فراوااااان.کلی دعاتون کردم :n10: کارمو خیلی آسون کردید.نقل قول:
skyzare از شما هم ممنونم کار دانلودو آسون کردید.آقا فرشاد نگران کیفیتشم نباشید کماکان کیفیتشو داره.
:n16:
سلام خیلی عالی بود دستتون واقعأ درد نکنه. :n40:
ممنونم خیلی زیاد:n10:
منم این مشکلو دارم! آقا فرشاد راهی هست؟؟نقل قول:
البته یه راه غیر اصولیش اینه ک اول متن کیلیک کنید و کلید back کیبوردو بزنید.ولی این روش واسه مرحله قبل از پیرینت گرفتن جواب میده چون اگه اپدیت کنید فهرستو بر میگردن فاصله ها!
سلام فکر کنم شما اگه کل فهرستو انتخاب کنید و justify رو غیر فعال کنید درست شه.نقل قول: