آهانقل قول:
حالا که گزاشتم روی گیمر بهتر شد
دستت درد نکنه
پچم دانلود کردم اونم مینصبمو تست میکنم
ممنون
Printable View
آهانقل قول:
حالا که گزاشتم روی گیمر بهتر شد
دستت درد نکنه
پچم دانلود کردم اونم مینصبمو تست میکنم
ممنون
نقل قول:
اول از همه باید ورژن 1.1 رو دانلود کنی ( لینک پست اول ) بعدش توش 3 تا فایل هست . اول از همه فایله original exe رو میریزی توی پوشه بازی و بعد پچ 1.1 رو اجرا و نصب کرده و در اخر کرک 1.1 که توی پوشه سومی هست رو داخل بازی میریزی. بعد بازیو اجرا میکنی و توی قسمت مالتی یه اکانت میسازی که سریالش رو هرچی میخوای میدی... و بعد از اون وارد قسمت مالتی شده و به هر سرور که خواستی جوین میشی....
از نامردیه روزگار پچ1.2 امروز اومده و دیگه نمیشه انلاین زد و فقط میتونی sp رو اجرا کنی و اگه بخوای مالتی رو اجرا کنی بهت اخطار میده که سریالت خرابه و سریاله درست رو باید بزنی
بچه ها من دیروز بازیو نصب کردم و اجرا شد 2 3 ساعتم بازی کردم...امروز که کلیک میکنم میخواد آپدیت کنه,نت رو هم که قطع میکنم هر چی کلیک میکنم انگار نه انگار...چی کار کنم؟آپدیتش اجباریه؟؟:31:
عزیز شما اول نصب بازی برنامه ی Ea Download Manager رو ریختید که نباید این کارو می کردیدنقل قول:
حالا برید تو کنترل پنل و این برنامه رو پاک کنید...
من تو پست اول توضیح دادم دیگه، بفرمایید:نقل قول:
وضیحات فارسی در مورد آپدیت بازی و حالت مولتی پلیر :
1.بازی رو نصب کنین
2. فایل اصلی exe رو کپی کنید تو پوشه ی crysis/bin32
3. آپدیت 1.01 بازی رو نصب کنید.
3. کرک بازی برای ورژن 1.01 رو کپی کنید تو پوشه ی Bin32
5. بازی رو اجرا کنید
با این کرک شما می تونید مولتی پلیر بازی کنید :
تو بازی به صورت رایگان ثبت نام کنید و وقتی از شما سریال خواست یه سریال با فرمت XXXX-XXXX-XXXX-XXXX-XXXX به صورت رندوم وارد کنید...
مثل :
1fa1-gws2-gs31-4wt5-1y5d or
1ge2-1r42-df12-4ds1-f32d or
از سریال هایی مثل سریال های زیر خودداری کنید چون ممکنه پیغام بده Serial code already in use
1234-1234-1234-1234-1234 or XOXO-XOXO-XOXO-XOXO-XOXO
نه نصب نشده.حواسم بود که اینستالش نکنم.تیکشو برداشتم.نمیدونم چرا اینجوریه !نقل قول:
عزیز شما اول نصب بازی برنامه ی Ea Download Manager رو ریختید که نباید این کارو می کردید
حالا برید تو کنترل پنل و این برنامه رو پاک کنید...
ویرایش:
درست شد.کرک بازیو نصب نکرده بودم دیروز شانسی بازی اجرا شده بوده :31:
خوب بازی رو از خود Crysis2.exe اجرا کن نه لانچر، ببین جواب میده....!؟نقل قول:
اگه تونستی آپدیت هارو هم بریز مشکلی نیست.
دمت گرم اشتباه از خودم بود حواسم نبود کرکو کپی نکرده بودم بازی اجرا شده بود دیگه یادم رفت کرک کپی کنم :31:
عادی به نظر میرسهنقل قول:
مورد بعدی هم تفاوت تنظیمات بود
که اونطور که منم متوجه شدم و این shot هایی که گذاشتم تو همون motion blur و draw distance هست که اکثر سایت ها اشره کردن و تفاوتی تو texture ندیدم
دوستان اگه وقت کردید و حوصله داشتید و سرعت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکس ها رو ببینید میخوام بدونم از نظر texture همین طوری باید باشه تو این حالات ؟
چون میخوام بازی رو start بزنم
فکر نمیکنم مشکلی باشه
اگه ازون لحاظ میگی بافتا نسبت به قبل کمی ضعیفترن
البته حیف ادم بازی چون این را تو 800*600 اجرا کنهنقل قول:
و هر دو سیستم شما قویتر از این حرفهاست (حداقل 1024*768) بهتره
فقط گرافیک سیستم شما کمی ضعیفه
رم و سی پی یو مناسبه
منم بازی رو خریدم ... امیدوارم ارزش 5 تومن پولی که دادم داشته باشه :31: