hp حدود 3 ساله ایران رو تحریم کرده !!!!نقل قول:
چیز جدیدی نیست بعید میدونم مشکلی پیش بیاد
Printable View
hp حدود 3 ساله ایران رو تحریم کرده !!!!نقل قول:
چیز جدیدی نیست بعید میدونم مشکلی پیش بیاد
سلام
یه لطفی کن و ما رو از این سرگردانی نجات بده
کدوم مارکها بهترین مادر برد رو استفاده میکنن؟
بنظر میرسه بین hp و lenovo بیشتر روی لنوو تاکید داری؟درسته؟
ضمنا اگه از اینکه این مبحث رو اینجا مطرح کردم دلخور شدی، لینک بده جای دیگه بحث کنیم:31::46:
آخه قبلا گفتی هیچ جای دیگه وارد بحث نشدی ولی با یه سرچ دیدم چندجایی راهنمایی دادی:46:
بهر حال از اینکه اینطور مخلصانه راهنماییمون میکنی خیلی خیلی ممنونم:11:
سلامنقل قول:
اینکه با HP خداحافظی کنیم که بعیده. ولی به طور حتم توی بازار و قیمت ها اگه تهدیداتشون رو عملی کنن تاثیر خواهد داشت. تهدیداتی مثل نظارت بیشتر بر عملکرد توزیع کنندگانشون و اینکه گفته بود حتی پاکسازی (تعطیل کردن) توزیع کنندگان. شاید متوجه نباشین که بازار ما تا چه حد به دلالان خارجی وابسته هست!!!
موفق باشین.
---------- Post added at 09:32 PM ---------- Previous post was at 09:31 PM ----------
سلامنقل قول:
خط تولید سری n ایسوس اواخر 2008 شروع به کار کرده و طبیعی هست که مدل شما هم جزو قراداد های اولیه بوده باشه.
موفق باشین.
عزیز رو لپتاپ زده تولید 2010 !!!!!نقل قول:
و چون تو ایران نمایندگی رسمی داره ایسوس برای همینه
سلامنقل قول:
HP حدو 5 سال هست که ایران رو تحریم کرد. تقریبا بعد از قطعنامه 1695 و بعد تصویب تحریم یک طرفه گنگره آمریکا.
این که مشکلی پیش بیاد یا نه هنوز معلوم نیست ولی همونطور که بالای خبر نوشته Update تحریم قبلی هست. همین که آپدیت کردن معلومه که خبرهایی هست . وگرنه مثل بقیه شرکت ها همون قانون قبلی رو پیگیری می کردند.
موفق باشین.
سلامنقل قول:
شما خودتون خودتون رو سرگردون می کنید. من این همه عرض کردم توی این همه رقابت جایی برای محصول بد نمی مونه. همینطور عرض کردم که مجهولات شرایط استفاده از لپ تاپ اینقدر زیاده که نمیشه نظر قطعی روی یک یا چند مدل داد. نظرات بیشتر سلیقه ایه چون اصلا نمیشه علمی نظر داد. کاربرد نظرات هم بستگی به شرایط فرد داره .
من روی هیچ برندی تاکید نکردم. ممکنه در مورد یک یا چند برند بیشتر مطلب بنویسم ، این دلیل بر تائید یا رد اونا نیست.
من دلخور نیستم ، ولی اینکه شما دنبال این باشی که از من حرفی بکشی و تصمیمت رو بر اساس حرف من بگیری درست نیست. بعد اگه مشکلی پیش بیاد آدم بده منم. توی این فروم برای هر موضوعی که شما سوال پرسیدین جا برای بحث گذاشتن. افراد فهیم هم زیاد هستن برای پاسخ دادن. این تایپیک در مورد بحث سر این مدل یا اون مدل نیست ، من هر نظری که اینجا دادم عرض کردم که 80 درصد نظر شخصیه ، توی بقیه تایپیک ها هم مثل بقیه نظر شخصیم رو گفتم. توی تایپیک های مربوطه سوال بپرس بهتر و کاملتر به جواب میرسی.
ممنون.
موفق باشین.
سلامنقل قول:
توی پست قبلی هم عرض کردم خط تولید سری n نه مدل لپ تاپ شما. مدل لپ تاپ شما 2010 هست ولی خط تولید n اواخر 2008 یا بهتر بگیم اول 2009 شروع به ساخت لپ تاپ بین المللی کرد.
تاریخ خبر رو نگاه کنید. گواهینامه بین المللی برای n Series .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درباره نمایندگی ایسوس و کلا لپ تاپ در ایران خیلی بحث شد. ولی این لینک رو چک کن ببین ایران توش هست ؟
موفق باشین.کد:http://support.asus.com/contact/contact_right.aspx#middle-east
چون این لیست فروشگاه هاست و گارانتی ها فروشگاه رسمی ندارن.
ولی تو جعبه ی لپتاپ (ارجینال و باز نشده بود) تو لیست نمایندگی ها هر سه نمایندگی ایرانی هست !
سلام دوستان
لطفا مكاني كه تو دبي مي تونيم لپتاپ خوب تهيه كنيم يعني بازار لپ تاپ فروشي هاي دبي رو معرفي كنيد كه همه يه جا جمع باشه و رقابتي
با تشكر
سلامنقل قول:
اتفاقا این لینکی که گذاشتم ساپورترها هستند. ولی گارانتی ها فروشگاه رسمی ندارند رو متوجه نشدم ؟ منظور شما اینه که یه فروشگاهی لپ تاپ بفروشه یه فروشگاهی هم جداگانه گارانتی بفروشه؟ اگر منظور شما اینه که هیچ جای دنیا یه همچین فروشگاهی نداریم. فروش و گارانتی توی یه فروشگاه و با شرایطی که خود شرکت مادر اعلام کرده صورت میگیره. در مورد دفترچه هم قبلا بحث شد. ایسوس هایی که تهران هستند این دفترچه رو دارند ولی بنده جایه دیگه همچین چیزی ندیدم. به نظر میرسه اشکالی توی کار هست. اون پلمپی هم که فرمودین که فقط یه تیکه برچسبه معمولیه و خیلی قابل استناد نیست.
موفق باشین.