بنده تصمیم داشتم از این سایت با اینکه دوربین عکاسی مورد نظرم رو 80 تومن گرونتر از بازار تهران و 50 تومن گرونتر از سایتهای مشابه میده، خرید کنم. ولی کالا که تجربه های منفی دوستان و نحوه برخورد مسئولان سایت رو می شنوم منصرف شدم. تنها دلیل من برای خرید با قیمت از این سایت این بود که خیالم از بابت خریدم راحت باشه خصوصاً با توجه به مهلت تست 7 روزش (که الان فهمیدم الکی هست و می پیچونن!)
ترجیح میدم وقتی قراره 4 میلیون بدم دوربین، از جای مطمئنی بخرم!
ضمناً من قبلاً یه خرید 300 هزاری موفق از این سایت داشتم و کاملاً راضی بودم، ولی دیگه ازشون خرید نخواهم کرد! چرا؟!!
دوستانی که همش شعار میدن که مشکلی نداشتن تو خریدشون! این رو باید در نظر گرفت مگه تو حالت عادی چند درصد محصولات شرکتهای بزرگ مشکل دارن؟!! مهم اینه که در مورد همین موارد معدود برخورد درستی بشه (که نظرات نشون می ده نشده) وگرنه فرق سایت معتبر و نامعتبر تو چیه؟!!!
همه جای دنیا هم همینطوره! عدم رضایت 1% از مشتریان میتونه باعث عدم اعتماد و نابودی کل یک فروشگاه بشه! آدمی که عاقل باشه پول اضافه نمیده بابت خریدی که اطمینانی در موردش نیست و فروشنده راحت از زیر بار مسئولیتش در میره!
من قبل از خریدم برای تحقیق در مورد رضایت دیگران از دیجی کالا یه سرچ کوچولو تو اینترنت کردم و ...
این مطلب هم از کابر احمد چند صفحه قبل نقل میشه که معلوم کاربر عاقلی هست! باش د که آویزه گوش فروشگاه های خرید اینترنتی قرار بگیره:
هزينه جذب يک مشتري جديد، بين 5تا 11 برابر نگهداري يک مشتري قديم است.
براي افزايش 2 درصدي مشتري، بايد 10 درصد هزينه کرد.
ضرر و زيان از دست دادن يک مشتري، در حکم فرار 100 مشتري ديگر است.
معادل 98 درصد مشتريان ناراضي، بدون شکايت به سمت رقبا مي روند.
رضايت مشتري، مهمترين اولويت مديريتي در مقابل اهداف ديگري چون سودآوري، سهم بيشتر بازار، توسعه محصول و... مي باشد.
اگر نتايج حاصل از استفاده یک محصول براي مشتری مطلوب و رضايتبخش باشد، به حدود 10% - 15% افراد ديگر جامعه اطلاع خواهد داد.
اگر نتايج استفاده یک محصول براي مشتری مطلوب و رضايتبخش نباشد، اين نارضايتي را به بيش از 80% افراد ديگر منتقل خواهند كرد.