سلام دوست عزیز
من این فایل رو برای شما آپلود کردم
ابتدا اون از زیپ خارج کنین سپس فایل های تو اونو توی system و system32 کپی کن درست میشه (یادم نیست system بود یا system32)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سلام دوست عزیز
من این فایل رو برای شما آپلود کردم
ابتدا اون از زیپ خارج کنین سپس فایل های تو اونو توی system و system32 کپی کن درست میشه (یادم نیست system بود یا system32)
چه جوري بايد اينو دانلودش كنيم؟نقل قول:
نوشته شده توسط sam_sami_2000
دوستان کاشکی زودتر این فکر به سرتون میزد چون من بازی را پاک کردم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين ركورد من تو مرحله اوپرا تو پاريس هست
من بازي هيتمن نصب كردم هر مشكلي رو حل مي كنم يه مشكل ديگه پيش مياد
يكي مرا كمك كنه
وقتي بازي رو اجرا مي كنم اين پيام رو ميده
Conflict with Emulation Software detected.
Please have a look at [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] for further, more detailed information
مثل من من هم تازه خريدم اين ايرور رو ميده
در ضمن من يه درايو مجازي ديگه دارم
nero scout
اسمش هست
چه جور delete كنمش؟
دوست خوبنقل قول:
نوشته شده توسط ghara
تنها تو نیستی. امت اسلامی چنین مشکلی داشتند. اول از همه برو اون پچ که امید گفته بگیر. و اجرا کن.
من برای از بین بردن این مشکل که تو داری اینجور عمل کردم.
برنامه sd4hide را در جایی که بازی نصب شده کپی کردم.( منظورم فایل اجرایی هستش) سپس اون برنامه رو اجرا کرده گزینه hide را زدم. و پنجره اون برنامه رو بستم. بعد ایمج بازی را که با فرمت mds هست با دایمون تولز لود کردم. سپس دوباره sd4hide را اجرا کردم . در پنجره ای که باز شد روی restore و سپس روی hide کلیک کردم و پنجره را بستم.
حالا اون نرم افزار asr را اجرا کن و پس از اجرا شدن فایل اجرایی بازی را برگزین و برو تو بازی.
شاید کار های بالا مسخره به نظر بیاد ولی من هر جور دیگه که ازمایش کردم با یک مشکل شگفت انگیز روبه رو شدم.
مطمئن باش با به کارگیری sd4hide میتونی بری تو بازی. چون من رفتم. اگه نتونستی شاید عوض کردن ترتیب انجام کار های بالا بهت کمک کنه.
حالا اين برنامه كجا هست؟نقل قول:
نوشته شده توسط nima_kiyaniyan
همون sd4hide رو ميگم.
بذارين من 1 بار همه چيزو بگم
من بازي رو اولش توي درايو ان تي اف اس نصب كردم
ولي قسمت دوم نصبو يه جاي ديگه نصب كزدم كه درايوش fat 32 بود
سي دي ماله شركت تكين هست
ديگه هم اينكه همه ي درايو هاي مجازيم رو بجز دمون كه از روي سي دي نصب كردم پاك كردم
خودش هم اتوماتيك ايميج رو مانت كرد
ولي همون ايرور رو ميده كه Conflict with Emulation Software detected.
Please have a look at [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] for further, more detailed information
در ضمن اون برنامه ي sd4hide توي مست وانتد بود !!
در ضمن اين asr چيه؟
مرسي...
3 روز هست خريدم نصب نشده:(
دوستان گرامي مشكل با گرفتن كرك حل ميشه از سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کرک رو با یه سرچ بگیرید در ضمن این سایت دانلود منیجر پشتیبانی نمی کنه اما گت رایت داشته باشید پشتیبانی میکنه