1- بدلیل اینکه سودش بیشترهنقل قول:
2- واسه اینکه اولش سایزهای بزرگش رو وارد خاور میانه میکنن (دبی). من خودم هفته پیش بابت D8000 زنگ زدم دوبی فقط 55 موجود داشتند و خبری از 46 نبود.
Printable View
1- بدلیل اینکه سودش بیشترهنقل قول:
2- واسه اینکه اولش سایزهای بزرگش رو وارد خاور میانه میکنن (دبی). من خودم هفته پیش بابت D8000 زنگ زدم دوبی فقط 55 موجود داشتند و خبری از 46 نبود.
دوست عزیز شما چطوری تونستین عکس و فیلمو از پی سی روی تی وی نمایش بدین ؟ من ex720 دارم و روی گزینه وای فای مود هم رفتم و تونستم لپ تاپو بهش کانکت کنم.اما نمیدونم چطوری باید فیلم و عکس فرستاد روی تی وی . لطفا یه توضیح کامل بدین. با تشکرنقل قول:
سلام دوستان آیا nx720 فیلمهای دوبعدی را به سه بعدی تبدیل می کنه یا نه؟
بله تبدیل میکنه ولی کلا چیز جالبی درنمیادنقل قول:
من فقط فیلم رو تست کردم.نقل قول:
با ویندوز 7.
اول از همه فایروال کامپیوتر رو خاموش کن!
1. باید شبکه تی وی رو جزو Home Network انتختب کنی!
2. وارد Home Group توی Network and Sharing Center بشید و تیک Stream my Pictures and music رو بزنید و وارد Choose Media Streaming Options بشید و در قسمت Show Device باید نام تی وی رو ببینید.
3. سپس Windows Media Player رو اجرا کنید و در قسمت بالا سمت راست ، در لیست Play To باید نام تی وی رو ببینید و بعد روش کلیک کنید تا پنجره ای باز بشه.
4. بعد فایل هاتون رو Drag کنید توی اون و تی وی پخش میکنه! (فقط فرمت هایی رو که تی وی ساپورت میکنه ، ظاهرا پخش میکنه.)
اگر مشکلی داشتید باید اینقدر باهاش سرو کله بزنید ، تا حل بشه!
اینقدر این فرومها را خوندم که گیج شدم. میشه بگین کدوم یکی از اینها (یا چیز جایگزین) کیفیت بالاتری داره:
hx800
ex720
nx720
بیشتر مد نظرم کیفیت تصویر بهتر، بعد صدای شفافتر، بعد امکانات جانبی بیشتر، بعد مصرف پایین تر و دست آخر ظاهر زیباتره. راستی 40 هینچش را ملاک قرار بدین.
به گزارش فارنت و به نقل از خبرگزاری رویترز ،کازوئه هیراهی معاون اجرایی شرکت سونی اعلام کرد که این شرکت در حال بررسی متوقف کردن تولید تلویزیون از سوی این شرکت است.
این شرکت اعلام کرد که در حال بررسی فروش هر یک از کارخانههای خود در ژاپن ،برزیل ،چین و مالزی است همانطور که پیش از این کارخانههای خود در اسپانیا ،مکزیک و اسلواکی را تعطیل کرده بود.
البته این شرکت یک راهکار دیگر را نیز مدنظر دارد و آن این است که با غول کرهای سامسونگ در تولید پنل تلویزیزون همکاری و مشارکت کند.
این شرکت در حدود ۸ سال متوالی است که در صنعت تلویزیون سازی دچار ضرر و زیان میشود و مشارکت با سامسونگ حداقل میتواند ضمن کم کردن یکی از رقبا ،با توان مضاعفتری به جنگ سایر رقبا در این صنعت برود و در ضمن هزینههای تولید خود را کاهش دهد.
البته سونی خود اذعان دارد که صنعت تلویزیون سازی یکی از تولیدات اصلی این شرکت است و نمیتوان به راحتی این تولید پایه را حذف کرد.
چندی پیش شرکت پاناسونیک یکی از رقیبان این شرکت نیز از فروش ضعیف تلویزیونهای این شرکت در آمریکا و اروپا خبرداده بود.
منبع:
کد:http://farnet.ir/?p=11600
ال ای دی 32 زیر یه تومن بهترین انتخاب ؟؟؟
اگه ال سی دی مناسبتری هم باشه پیشنهاد بدین لطفا
به ترتیب:نقل قول:
NX720
HX800
EX720
بعد از سلام
عزیز فرق بین KDL-32CX520 و KDL-32EX720 تو چیه ؟
کلا کدوماشو بگیرم ؟ از هر لحاظی؟ پشتیبانی کیفیت و نرم افزار؟