بله ولی سود بالایی میگیره !
پیشنهاد می کنم به موسسه مالی مهر(همان بانک مهر اقتصاد جدید)مراجعه کنید
Printable View
بله ولی سود بالایی میگیره !
پیشنهاد می کنم به موسسه مالی مهر(همان بانک مهر اقتصاد جدید)مراجعه کنید
سلام
من مي خوام يه حساب داشته باشم كه هر وقت مي خوام بتونم پول ازش بردارم
و سود روز شمار هم بهم بده كدوم بانك يا موسسه مالي بيشترين سود روز شمار رو به حساب پس انداز ميده ؟
ممنون از كمكتون
سود همه بانک ها یکی هست تقریبا و اسمش هم سود پشتیبان هست !نقل قول:
سلام
من مي خوام يه حساب داشته باشم كه هر وقت مي خوام بتونم پول ازش بردارم
و سود روز شمار هم بهم بده كدوم بانك يا موسسه مالي بيشترين سود روز شمار رو به حساب پس انداز ميده ؟
ممنون از كمكتون
مثلا سرمایه گذاری کوتاه مدت پاسارگاد
بعضی موسسات مالی اعتباری با سود بالا شاید بتونی پیدا بکنی . پارتی و پول میخادش .نقل قول:
اگهی نامه ها و نیازمندی ها مراجعه بکنی خوبه :21:
خون مردم رو تو شیشه می کنن !نقل قول:
اگهی نامه ها و نیازمندی ها مراجعه بکنی خوبه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
علنا رباست !
سلام
رمز حساب اینترنتی بانک اقتصاد نوینمو فراموش کردم ، میشه بدونه اینکه برم بانک از طریق خود پرداز عوضش کنم ؟
از اینی که میگم مطمئن نیستم، ولی فکر می کنم می خواستم رمز اینترنتی پاسارگادم رو از طریق خودپرداز عوض کنم، رمز قبلی رو ازم نخواست! یهو گفت رمز جدید رو وارد کنید ... (منطقی هم هست! کسی که با رمز اول وارد کارتش شده، به احتمال خیلی زیاد صاحب اون حسابه دیگه ! پس خیلی هم مهم نیست اگه رمز قبلی رو نخواد)نقل قول:
حالا باز شما یه تست بکن، شاید من اشتباه کرده باشم ...
احتمال زیاد نخواهد خواست
این دوستمون درست می گه برای رمز اینترنتی از طریق خودپرداز به رمز اینترنتی اولیه نیازی نیست فقط باید رمز اینترنتی جدید رو وارد نمائیدنقل قول:
از همتون ممنون که جواب دادید ولی منظور من رمز اینترنت بانکمه اونی که وقتی می خوای تو اینترنت حسابوتو چک کنی باید بزنی ؟