من این بازی رئ ندارم از hesam 63 بپرسید.نقل قول:
Printable View
من این بازی رئ ندارم از hesam 63 بپرسید.نقل قول:
بازی pes اجرا می شه ولی در حد ضعیف
البته شخصا خود بازی هم آن چنان برای من دل چسب نبود
دوستان من برنامه PowerDVD 10 رو نصب کردم تا فیلم بلوری ببینم ولی دستگاه اصلا برای این برنامه اجازه سوییچ کردن به کارت GT 540 رو نمیده! و تصویر فیلم سیاه و سفید و راه راه میشه!
برای بقیه برنامه ها توی Nvidia Control Panel این قابلیت سوییچ کردن فعال هست ولی برای این برنامه غیر فعال هست! چکار میشه کرد؟
سلام به همه دوستان می خواستم بدونم کسی از دوستان لپ تاپ Acer 5742G رو با این کانفیگ جایی دیده اگه آره قیمت چند؟
CPU: i5-450M 2.4 up to 2.66 Intel Core
Cache: 3MB
RAM: 2DDR3
HDD: 500
ODD:DVD RW
DISP: 15.6
Graphic: ATI HD 5470 512MB
من فقط تو سایت اسپیناس دیدم که با گارانتی اش میده 759000 تومان می خوام ببینم فقط اسپیناس با این کانفیگ میده یا جاهای دیگه هم هستن که دارن می فروشن؟
ممنون میشم کمکم کنید
فکر کنم لیون کامپیوتر میده رایانه هم سرچ کن.نقل قول:
---------- Post added at 06:40 PM ---------- Previous post was at 06:39 PM ----------
برادر شما add رو که میزنی باید یه فایل با پسوند .exe رو انتخاب کنی....نقل قول:
سلام
من که 6 ماه پیش 5741 با گرافیک 320 گرفتم تا حالا که خیلی راضیم ازش لامسب هر چی بازی نصب می کنی اجرا می کنه حالا گرافیک 540 یا 420 که جای خود داره
فقط ایسر
قیمت Acer Aspire 5742G الان چنده؟ بدون گارانتی
آقا این کار رو هم انجام دادم ، ولی تاثیری نداشت!نقل قول:
واقعا نمیدونم چرا اینجوریه؟ فقط برای همین یه برنامه کارت گرافیک رو سوییچ نمیکنه!
حتی پیش ساعت اون مربع سبزه که کلیک میکنی هم چیزی نمینویسه؟نقل قول:
---------- Post added at 10:53 AM ---------- Previous post was at 10:49 AM ----------
785 تومان ناقابل.نقل قول:
سلام دوستان یه دستگاه هست با این کانفیگ 5742zg
p6200 2.13 3mb cache
500 gig
3gig ddr3
gt 540m
یکی از دوستان گرفته بود اورد پیش من تست کردیم تفاوت انچنان محسوسی از لحاظ اجرای بازیها با 5742g نداشت خریده بود 620