چگونه از صدای یک هندوانه به کیفیت آن پی بی بریم ؟ :دی
Printable View
چگونه از صدای یک هندوانه به کیفیت آن پی بی بریم ؟ :دی
اونوقت فرق اورولوژیست با متخصص مجاری ادرار چیه؟!نقل قول:
urology رو در دیکشنری بزنید بد نیست!
بعید میدونم اخه همسایه ما بازنشسته شد دیگه بهش جواز ندادن به اسم دخترش گرفتنقل قول:
ولی یکی به من گفت اگه طرف بازنشسته باشه بهش جواز کسب میدن!؟
نقل قول:
این کار نیاز به تجربه داره.در کل هندوانه هایی که سبز پر رنگ هستند(تقریبا گرد هستند و رویشان خط های پهن سبز کمرنگ دارند)نسبت به هندوانه هایی که کلشان سبز کمرنگ هست شیرین تر هستند
وقتی هندوانه میخرید همیشه بزرگترینش رو انتخاب کنید.این هندوانه هایی که اول گفتم هرچه خط هاشون کمرنگ تر باشه و حتی بعضی قسمت هاش سفید میشه بهتر هستند
هندوانه باید صدای طبل بده و انگار که توش خالیه.هرچی این تو خالی بودن بیشتر حس بشه شیرین تره
148نقل قول:
لبته اینم بگم یک شماره تلفن هم برای مشاوره رایگان هست (نمی دونم تو همه شهرها هست یا نه) اما اون هم به نظر من نمی تونه خیلی خوب باشه
...
148 در واقع تلفن تنظیم خانواده هست! و به درد کسایی که به دنبال یه متخصص هستن نمیخوره...
من برا یه کاری نیاز شدید به یه داروی بیهوش کننده دارم یا یه چیز مشابه
از کجا میشه یه داروی بیهوش کننده تهیه کرد؟؟؟
ایا امکان تهیه اش هست؟؟
تو ایران یه زوج وقتی میخوان ازدواج کنند مرد باید مهریه زن را تعیین کنه کلی امظا و تعهد از این حرفا و زن هم باید جهیزیه داشته باشه
میخوام بدونم تو کشور های اروپایی و امریکایی که رسمی به عنوان مهریه ندارن (یعنی مرد لازم نیست مهریه پرداخت کنه )
پس چه تعهدی بین زن و مرد هنگام ازدواج هست؟؟
یعنی زن و مرد خیلی راحت میتونند ازدواج کند و خیلی راحت هم میتونند از هم جدا بشند؟؟
تو خارج چطوری ازدواج میکنند؟؟
نقل قول:
از ناصر خسرو.باید اتر بگیری
اسم کوچه اش دقیق یادم نیست.(فکر کنم خدابنده لو باشه)بپرسی کوچه مواد شیمیایی فروش ها همه نشونت میدهند.ولی امکان خریدش خیلی کمه.چون غیر قانونیه مگه اینکه خلاصه یه جورایی یه رشوه ای ...بهش بدی
نقل قول:
مگه تو ایران مهریه باعث تعهد میشه؟یعنی کسی که جهیزیه نداره و مهریه اش 1 سکه هست باید زود از هم جدا بشوند؟یا اون امضا ها مگه تعهد میاره(پس این همه مردا که میرن زن میگیرن و...چیه؟) اصلا چند نفر تا حالا عقدنامه رو خوندند ببینند چی امضا کردند؟
تعهد اون علاقه ای هست که دو طرف به هم دارند. که باعث میشه به هم خیانت نکنند و یه عمر زندگی کنند.توی کشور های اروپایی میروند کلیسا ازدواج میکنند.برای طلاق هم دارایی مرد نصف میشه و نصفش رو به زن میدهند.بچه هم همیشه مال مادر هست بعد طلاق