اگه 2012 اخر عمره زمینه بگید بریم یه کره دیگه بالاخرخ خطرناک بید دیگه:31:
Printable View
اگه 2012 اخر عمره زمینه بگید بریم یه کره دیگه بالاخرخ خطرناک بید دیگه:31:
ایا کسی این قدرت رو بهشون داده؟!نقل قول:
من به شخصه میگم یهود در دنیا قدرته خیلی زیادی داره
من فر میکنم این خودشون بودن که عرضه ی قدرتمند شدن رو داشتن....
اونا زا فرار کردن از المان بخاطر کشته نشدن،رسیدن به جایی که الان قدرتمندترین ها توی دینا باشن....خوب جای تبریک داره.....
الان باید برم یه خورده کتابشون به زبون انگلیسی رو بخونم ببینم اگه ادابشون راحت بود،شاید من هم شدم رئیس کمپانی کامپیوتری senpas و میلیونر شدم؟!!(تازه میلیونر دلار نه ریال!!)
اینجانب اعرتاف کرده که هنگ کردم در این بحث!!! یه چیزایی میگین که ادم اصلا سر در نمیاره چی میگین!!!!نقل قول:
شرمنده انگار دارم تاپیک رو از مسیر اصلی منحرف میکنم...دیگه سکوت پیشه میکنیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من رمسا این قسمت رو قاطی کردم و بدون هیچ بحثی،یازده سپتامبر رو میدپم شما!!!!!!!
حالا بریم سراغ چیزای دیگه!!
نه اتفاقا من در مورد همین ماسون ها حرف زیاد دارم و بر این باورم که این عوام فریبی های جهانی کار همین فرقه هست که از بیخ هم یهود هستن و کلا غیر یهود رو قبول هم نمیکنن در فرقشون...اما چون به نظر میاد از موضوع تاپیک احتمال داره منحرف بشیم گفتم که سکوت پیشه میکنم تا بقیه بحثی رو وا کنن تا باز دوباره وارد بحث بشیم.نقل قول:
اینجانب اعرتاف کرده که هنگ کردم در این بحث!!! یه چیزایی میگین که ادم اصلا سر در نمیاره چی میگین!!!!
من رمسا این قسمت رو قاطی کردم و بدون هیچ بحثی،یازده سپتامبر رو میدپم شما!!!!!!!
حالا بریم سراغ چیزای دیگه!!
خیلی ممنونم.نقل قول:
اینقدر یک دروغ را تکرار میکنند که دیگه خودشون باورشون میشه
خیلی برام جالبه 11 سپتامبری که بیشتر در غرب در جهت اثبات توطئه بودنش تلاش شد و صدها مدرک براش آورده شد اینجا یکسری نشستن منو به توهم متهم میکنن :31:
احتمالا الان به شما بگم ساختمان عظیم سومی که اصلا بهش هواپیمایی اصابت نکرده بود هم اون روز فرو ریخت میگید توهم زدم؟؟؟!!! اسم ساختمان شماره 7 رو شنیدید؟
سایتها و وبلاگهای زیادی هزاران دلیل و سند مبنی بر دروغ بودن حادثه 11 سپتامبر ارائه کردن.از دروغهایی که مقامات گفتن تا مسائلی که در صحنه ماجرا اتفاق افتاده
به هر حال اگر کسی واقعا هنوز اطلاعاتش در مورد افشاگری ها کمه من 2 سایت بهش معرفی میکنم:
کد:http://911research.wtc7.net/index.html
کد:http://www.ae911truth.org
چون این ماجرا از نظر من تموم شدس و ربطی هم به این تاپیک نداره دیگه ادامه نمی دم.اینکه کسی بخواد حقیقت رو بپذیره یا نه به من ربطی نداره
:5:
جدا از بحثای ماسونی ها و کلا این جور چیزا تاحالا کسی در مورد فوتون بلت چیزی گفته بود تو تاپیک ؟
یکی لطف کنه ترجمه کنه خلاصشو
کد:http://en.wikipedia.org/wiki/Photon_belt
دقیقا بنده به همین دلیل کنار گذاشتم!!! اون بحث باعث بسته شدن تاپیک میشد...یا اینکه پست ها پاک میشد و میرفت!!!بهتره بحث رو براش یه تاپیک بزنین تا اونجا بحث بشه و مدارک ارائه بشه و اینا....نقل قول:
احتمال داره منحرف بشیم گفتم که سکوت پیشه میکنم تا بقیه بحثی رو وا کنن تا باز دوباره وارد بحث بشیم.
چند صفحه آخر پست های دوستان رو خوندم به شخصه استفاده کردیم .
به نظرم اینکه آینده رو بدونید و بشه پیش گوییش کرد با اینکه نشه تغییرش داد منافاتی نداره
در واقع ممکنه شما از حقیقت اطلاع داشته باشید ولی قدرت تغییرش رو نداشته باشید یا تصمیم گیرنده شما نباشید یا در اون لحظه بهترین تصمیم شما همونی باشه که اتفاق خواهد افتاد حتی اگر اشتباه باشه ممکنه راه بهتری در اون لحظه از نظر شما وجود نداشته باشه . اگر شما بتونید فکرتون رو عوض کنید می تونید اتفاقات رو عوض کنید وگرنه در شرایط رخ داده با یک طرز فکر منجر به یه نتیجه خواهد شد.
دوستانی که بازی مافیا رو انجام داده باشن بهتر متوجه منظورم میشن شما می دونید حقیقت چیه ولی نمی تونید تغییرش بدید و شما خیلی التماس می کنید ولی هر کاری می کنید باز هم از دور خارج میشید چون نمی تونید طرز فکر بقیه رو عوض کنید مگر اینکه یک نیروی خارجی در بازی وارد بشه و دستکاریش کنه که در اون صورت دیگه اختیار نیست و نوعی اجبار وارد گود میشه
به نظرم جبر و اختیار بیشتر در مورد اینکه میگن هر چی خدا بخواد همونه و شما مختارید احساس میشه تا در پیشگویی.
من فکر میکنم که خدا بیکار نیست که بیاد 518400000000000 متغییر در روز فقط برای انسان ها تعریف کنه!!!نقل قول:
به نظرم جبر و اختیار بیشتر در مورد اینکه میگن هر چی خدا بخواد همونه و شما مختارید احساس میشه تا در پیشگویی.
قبلا هم گفتم که هر صدم ثانیه از زندگی ماها،ده ها متغییر داره که نمیشه با گفتن 2+1=3 و 3*2=6 به این نتیجه رسید که چیزی از قبل پیش بینی شده یا اینکه کسی داره این حرف ها رو به واقعیت تبدیل میکنه!!!
مردم دارن زندگی میکنن،سیل ها و زلزله ها،انقلاب های کوچیک و بزرگ ادمهای با عقاید مختلف،ادیان و کتاب ها،بت ها و مقدسات الکی دارن دنیا رو خراب میکنن...
به نظر میرسه که دیگه داره به اخرش میرسه...امیدوارم که 2012 اخرش باشه و نسل جدیدی بیاد وسط...نسلی که فقط یه خدا داره و براش هزاران بت نمیسازه!!
راستش،این روزها،ادم به فکر فرو میره....ادمهایی با تفکر های ترسناک،ادمهایی با تفکر هایی ترسناک و دوباره ادم هایی با تفکر های ترسناک قابل پیش بینی نیستن...ازشون هر کاری بر میاد...