خدایی حال کردید نقدی رو که نوشتم امروز اگه دیده باشید یه نقطه این ور اونور نشد از نقدی که من نوشتم .نقل قول:
باید بزنم تو کار نویسندگی ونقد سینما :27::27::31: ممنون از دوستانی که با زدن تشکر ما رو شرمنده کرده بودند از همه ممنون :10::10::11::11:
Printable View
خدایی حال کردید نقدی رو که نوشتم امروز اگه دیده باشید یه نقطه این ور اونور نشد از نقدی که من نوشتم .نقل قول:
باید بزنم تو کار نویسندگی ونقد سینما :27::27::31: ممنون از دوستانی که با زدن تشکر ما رو شرمنده کرده بودند از همه ممنون :10::10::11::11:
اما اینجا را اشتباه کردی . چون هوشی هیچ مشکلی با بزرگ نداره . خودش هم گفت که نمیدونست اکرم توی خونه هستش .نقل قول:
خواسته هم به بزرگ ضربه بزنه
و گفت به خاطر این که اسماعیل اون حرفا را به کامیار گفت این کار را کرد .
يه ديالوگ كه خيلي باهش حال كردم:
بگو كلاه تا سرشو واست بيارم
(تارخ به عمراني)
اره خیلی با حال بود یه تف کنترل شده بود تفففففففففففف:31:نقل قول:
فردا شب انسی چه گردوخاکی راه میندازه یه کم دوز مورد تنفر واقع شدنش اومده بود پایین فردا درستش میکنه
- چه کثافتی میشه این آدم اگه بخواد کثافت شه ...
دیالوگ قشنگی بود .
سلام
بچه ه راستشو بخوای من تا سریال شروع شد خوابم برد
فردا هم که سر کارم
اگه ممکنه مختصری از قسمت رو برام بتعریفید
یه نکته خیلی مثیت که جدیدا سیاست سریالهای صدا و سیما شده اینه که اغلب دیگه از سیاه و سفید کردن(به معنای خیلی خوب و خیلی بد نشون دادن کاراکترها)دست برداشتن و همین باعث میشه که سریال مثل کارتون نشه...
مثلا همین الان کامیار رو نگاه کنید...من شخصا ازش خوشم میام و فکر میکنم واقعا آدم احساسیه...دیدید به بزرگ گفت قربونی واسه اکرم یادت نره؟البته قسمت های منفی هم بازی میکنه...ولی بازم هنوز کارگردان لطافت کامیارو نشون میده وقتی داره پتو روی دوقلوها میکشه...
اما الان نمیدونم میخواد چیکار کنه وقتی میفهمه آتش سوزی کار پسرس بوده
حمید جان شما فردا قبل ازینکه فیلم شروع بشه پریویوزلی آن جراحت رو ببین کارت رامیفته:27::27::27::27:
ماشالله اوله فیلما از رو لاست و... آنچه گذشت نشون میدن آخرشم مثل این سریالای کره ای آنچه خواهید دید!!!!
شما شك نكن كه 100% ازين بازيگرهاي پيشنهادي(سفارشي) هست.شك نكن.كاملا مشخص كه آماتوره.تو مايه هاي شاهرخ استخريه منتها استخري همش با ناراحتي و اخم ديالوگ ميگفت اما اين پسره همش خوشحاله:31:.نقل قول:
يكي از بهترين سكانس هاي سريال تا اينجا هم سكانس 2 تا برادر تو كلانتري بود.خيلي سنگين بود.تارخ خوب اجرا كرد