سليقه بود منظورت ديگه؟!:31:
ايول عكس پرنس خيلي باحال بود!:10:
Printable View
سليقه بود منظورت ديگه؟!:31:
ايول عكس پرنس خيلي باحال بود!:10:
اره همون سلیقه ... اشتباه تایپی بود:31:مرسی قابل شمارو نداشت:10:نقل قول:
پس من که رو 1920x1080 اکثر بازیها رو اجرا می کنم باید یک عکس از re5 بزارم تو همچین محیطی ببینم باز هم سایه ها رو دقیقتر نشون میده یا نه!:13:نقل قول:
راستی رزولیشن بازی هم رو 1280.960 هستش
نقل قول:
چه ربطی داره :13:؟ربطی به مانیتور و کارت گرافیک بالا و قدرتمند نداره ... بازی همینجوری ساخته شده...
:18:یعنی شما میگی کارت گرافیک تآثیری روی کیفیت بازی نداره ؟؟؟!!!شما اطلاع داری همین بازیها رو با چه سیستمهای قدرتمندی میسازن تا جزئیات رو به بهترین شکل بتونن نشون بدن و همینطور روش کار کنن؟!جالبه واقعآ...گرافیک هر بازی مطابق با سیستم مورد نظرش مچ میشه و باید دید گرافیک تا چه حد قابلیت اینو داره که جزئیات بهتر و دقیقتر رو به تصویر بکشهنقل قول:
ربطی به مانیتور و کارت گرافیک بالا و قدرتمند نداره ... بازی همینجوری ساخته شده...
حالا از بحث خارج نشین، یک عکس دیگه از red dead redemption در حال سفر به مکزیک با قایق( ایندفعه با دوربین گرفتم ، کیفیتشو کم کردم ) :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
شما منظورمو متوجه نشدی ... من نگفتم کارت گرافیک تاثیر نداره رو بازی . اصلا مگه میشه نداشته باشه ؟ :13:راجب این که گفتید . این بازی ها با سیستم های قدرتمند باید ساخته بشن هم عرض کنم که اون یه بحث جداست و بایدم سیستم قوی باشه . اما وقتی طراح بازی فلان جارو سایه زنی نکرده شما سیستم 10 تومنیم که داشته باشی نمیتونی سایه به وجود بیاری:31: ... غیر از اینه ؟ مثه این میمونه که بازی سال 1990 رو روی سیستمت نصب کنی بگی من گرافیکم قویه الان گرافیک این بازی میشه خدا ....:27::18:
.
با سیستم قوی شما میتونید بازی رو با نهایت تنظیمات گرافیکی و با فریم مناسب بازی کنید نه اینکه گرافیک بیاد براتون سایه بزنه .:38:
.
لطفا دیگه اینجا ادامه ندید /// سوالی . مطلبی بود در پ.خ در خدمتیم:11:
کی گفته ؟ الان شما همه تنظیمات روی High هستش ؟ خوب ماله منم روی High هستش ولی چرا گرافیکش بهتره از مال شما . تازه سایه هم داره :31: و Shader هم در حد عالی . تازه رزولیشن هم 1920*1080نقل قول:
نقل قول:
این دیگه واقعا افکتش باحال هست ، اینقدر نور و افکت نور خورشید رو بالا بردن که اصلا چیزی دیده نمیشه و نمیشه در مورد گرافیکش کارشناسی کرد :دی