کریم باوی بعد از تقدیر توسط شاهینی ها:لابد این همه سال من برای پرسپولیس مونته نگرو بازی می کردم!
آن شب که بعد از 15سال رفتم ورزشگاه آزادی در بازگشت شب عجیبی داشتم.از یک طرف شرمنده محبت بوشهری ها والبته هواداران خوب پرسپولیس بودم که به یاد گذشته مرا تشویق می کردند واز یک طرف دلم از نامهربانی مسئولین پرسپولیس گرفت.
سایت گل - دلش پر ازدرد است. سرزن افسانه ای فوتبال ایران درد دل هایش را برای ما ریخت روی دایره. از همه جا گفت. اول با دهداری شروع کرد:کاش زنده بود. کاش بود ومی دید به چه روزی افتادیم. کاش می آمد مثل همان روزها درون قاب در می ایستاد وبرای کفش های پاره من هق هق می گریست. یتیم شده ایم. نسل ما یتیم شده. کسی سراغمان را نمی گیرد.
مجتبی محرمی وقتی افتاد روی تخت بیمارستان تازه همه یادشان آمد ای بابا مجتبی همه این سالها بیخ گوش ما زنده بود ویادش نبودیم.(آه می کشد) به خدا از زنده ماندن خسته شدم. شبی نیست که خواب مادر خدابیامرزم را نبین.
دلم برایش تنگ شده. حرف می زند وآتش درون را بیرون می دهد: در تمام این سالها کسی سراغم را نگرفت. بارها رفتم شناسنامه ام را چهارچشمی مرور کردم. فکر می کردم متولد اسرائیلم. پرسپولیسی ها بی معرفتی کردند. یک نفر نیامد بپرسد زنده ای یا مرده؟ اصلا نفس کشیدن بلدی؟ کسی داری اگر مردی زیر تابوتت را بگیرد؟ به خدا دلم از تمام بی معرفتی ها گرفته.
دستش را به زانوی خمیده اش می کشد وبا افسوس می گوید:وقتی بوشهری ها زنگ زدند وگفتند می خواهیم از تو تجلیل کنیم چند بار چشمانم را مالیدم. باورم نمی شد. یعنی کسی می دانست من هم زنده ام. به خدا آن شب روی ابرها بودم. من برای بوشهری ها کاری نکرده ام. شاهین تهران هم که مرا فراموش کرده. درست مثل حاج حبیب کاشانی که آن شب فقط آمد کنارم یک عکس گرفت ورفت. انگار من در پرسپولیس مونته نگرو بازی کرده بودم. به خدا من هم بچه همین سرزمینم. گدا نیستم اما اینکه یادی هم از ماها بکنید آیا برایتان سخت است؟توقع زیادی است که بخواهیم پرسپولیس سراغمان را بگیرد؟ درتمام این مدت فقط یک روزنامه وعواملش مرا حمایت کرده اند. من که نمی توانم برایشان کاری بکنم امیدوارم خدا عوضشان بدهد. نوشته های آنها مرا زنده نگه داشته.
او کمی آرام می شود:دست مهندس کنگانی درد نکند. ابراهیمی وهمه بوشهری ها مرا به زندگی امیدوارکردند. فهمیدم می شود هنوز به معرفت بعضی آدم ها دل بست.هنوز هم می شود امید داشت انسانیت زنده بماند. آن شب که بعد از 15سال رفتم ورزشگاه آزادی در بازگشت شب عجیبی داشتم.از یک طرف شرمنده محبت بوشهری ها والبته هواداران خوب پرسپولیس بودم که به یاد گذشته مرا تشویق می کردند واز یک طرف دلم از نامهربانی مسئولین پرسپولیس گرفت.خدایا خودت عاقبت همه را ختم به خیر کن.
او به پرسپولیس هم نگاهی نیمه فنی می اندازد: تیم آن جلو بازیکن بلند زن ندارد. احساس می کردم ساق هایش خسته است. نمی دانم اما فکر کنم درادامه راه این تیم بلنگد. نمی شود روی تک مهره ها حساب کرد. با کارت اینها نمی شود بازی کرد وبازی را برد.یک مهاجم چغر ندیدم.خدا کند البته ببرند وقهرمان شوند تا بلکه هواداران خوشحال شوند.
باوی به ماجرای دایی وفدراسیون هم اینگونه می نگرد:آن شب که بحث ارقام در برنامه 90پیش آمد تا صبح جدول ضرب حل می کردم. خدایا این پول ها به ریال است یا تومان؟.
[HTML]http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86/2010/08/27/2090191/%DA%A9%D8%B1%DB%8C%D9%85-%D8%A8%D8%A7%D9%88%DB%8C-%D8%A8%D8%B9%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D9%82%D8%AF%DB%8C%D8%B1-%D8%AA%D9%88%D8%B3%D8%B7-%D8%B4%D8%A7%D9%87%DB%8C%D9%86%DB%8C-%D9%87%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%A8%D8%AF-%D8%A7%DB%8C%D9%86-%D9%87%D9%85%D9%87-%D8%B3%D8%A7%D9%84-%D9%85%D9%86[/HTML]2010/08/27
قلعهنويي به كاظميان: جواد برو گمشو اونور!
قلعهنويي كه امروز در مسابقه حساس مقابل تيم سابقش قرار خواهد گرفت به جو تهران آشناست و قطعا سعي خواهد كرد چهره متفاوتي از خود نشان بدهد اما اميدواريم سوالات خبرنگاران دوباره او را آنقدر عصباني نكنند كه استاد دوباره از كلماتي مثل شوهرننه استفاده كند!
سايت گل ـ برنامه نود در لابهلاي آيتمهاي مختلف شب گذشته تكهاي از حاشيه مسابقه پاس همدان و سپاهان را پخش كرد كه در نوع خود يك تابوشكني به حساب ميآيد.
اگر حافظه شما ياري نميكند بايد خدمات عرض كنيم كه در زماني كه بازي سپاهان مقابل پاس با نتيجه تساوي يك بر يك دنبال ميشد و داور در آستانه اعلام پايان بازي بود برخي از هواداران سپاهان ابتدا عليه عنايتي و سپس بر ضدقلعهنويي شعارهايي نه چندان تند را به زبان آوردند. سپاهان در اين فصل هنوز در حد انتظار نتيجه نگرفته نمايش خوبي هم نداشته و همين مسأله و البته جو هميشگي بومي و غيربومي در اين شهر باعث شده تا اتفاقات زيرپوستي در ميان خبرنگاران و بعضي از هواداران رخ بدهد.
در حال حاضر قلعهنويي با وجود كسب نتايج خوب با سپاهان همانطور كه خودش ميگويد بايد با جو سنگيني كه در تمام ايران عليه وي وجود دارد بجنگد در واقع روي قلعهنويي و سپاهان به دلايل مختلف حساسيتهاي ويژهاي وجود دارد و اتفاق اين تيم آگرانديسمان ميشود.
قلعهنويي كه در نهايت تيمش با گل طلايي بنگر پيروز از ميدان بيرون آمد در پايان بازي دلخوري خود را به هواداران سپاهان نشان داد و حتي از بازيكناني كه قصد داشتند براي پاسخ به تشويق هواداران به سمت آنها بروند خواست كه اين كار را انجام ندهند. او كه همواره در استقلال جايگاه محكمي داشته و هرگز مورد حمله تماشاچيها نبوده است در اين واكنش احساسي قصد داشت مراتب دلخوري خود را به تماشاگران سپاهاني نشان بدهد. البته اين ماجرا با دخالت مديران باشگاه سپاهان بازتاب چنداني نداشت اما برنامه نود ديشب سانسور را شكست.
يارو و باقي قضايا
در گزارشي كه از اصفهان پخش شد امير قلعهنويي با لحني بد سر جواد كاظميان داد ميزد كه جواد گمشو اينور!
به گزارش گل كاظميان كه از ستارگان سپاهان و بازيكني با سابقه ملي در اين فصل رابطه خوبي با قلعهنويي نداشته است ظاهرا او در پايان بازي قصد داشته است برخي از تشويقهاي تماشاگران به سمت آنها ميرفته كه قلعهنويي حركت او چيزي ديگري تشخيص داده و احساس كرده كاظميان قصد دارد با رفتن به سمت هواداران سپاهان، شعارهايي كه عليه وي به عنوان سرمربي داده شده است را تأييد كند.
آنچه كه برنامه نود پخش كرد دو،سه روز پيش از آن اتفاق افتاده بود كه در مراسم برترينهاي اخلاق نام قلعهنويي به عنوان يكي از مربيان خوش اخلاق مطرح شود. البته نه اينكه قلعهنويي مربي بداخلاقي باشد اما واقعيت اين است كه او هميشه از نوع گفتار و لحن حرفهاي خود ضربه خورده است. او در كنفرانس مطبوعاتياش بعد از بازي مقابل ذوب آهن در اعتراض به مجيد جلالي از كلمه يارو استفاده كرد. جلالي كه از اين واكنش قلعهنويي خوشحال نيست در پاسخ گفت:«من چه ميتوانم درباره كسي كه همكارش را يارو خطاب ميكند بگويم؟»
قلعهنويي كه امروز در مسابقه حساس مقابل تيم سابقش قرار خواهد گرفت به جو تهران آشناست و قطعا سعي خواهد كرد چهره متفاوتي از خود نشان بدهد اما اميدواريم سوالات خبرنگاران دوباره او را آنقدر عصباني نكنند كه استاد دوباره از كلماتي مثل شوهرننه استفاده كند!
[HTML]http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86/2010/08/27/2090334/%D9%82%D9%84%D8%B9%D9%87%D9%86%D9%88%D9%8A%D9%8A-%D8%A8%D9%87-%D9%83%D8%A7%D8%B8%D9%85%D9%8A%D8%A7%D9%86-%D8%AC%D9%88%D8%A7%D8%AF-%D8%A8%D8%B1%D9%88-%DA%AF%D9%85%D8%B4%D9%88-%D8%A7%D9%88%D9%86%D9%88%D8%B1[/HTML]2010/08/27