سلام
کلا" این سریال پر از نقـص های ریـز و درشت (؟) هست که البته ، استدلال نیـاریـم بهتـر هست . جدیدا" هم ارزش خریدن نداره بخصوص قسمت 9 همش عاشقـی و بی ربـط بود که خوب عرض کردند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سلام
کلا" این سریال پر از نقـص های ریـز و درشت (؟) هست که البته ، استدلال نیـاریـم بهتـر هست . جدیدا" هم ارزش خریدن نداره بخصوص قسمت 9 همش عاشقـی و بی ربـط بود که خوب عرض کردند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قسمت 9 که قتل یکی از شخصیت های اصلی توش بود
چطور همش عشق و عاشقی بود؟
سلام با اینکه بعضی جاهاش هندی بازی میشه ولی در کل خیلی هم بد نیست یعنی نسبت به کارهای قبلبشون فکر میکنم بهتر شده این که یارو مرد جالب بود خوشم اومد
دلم واسه فرار از زندان تنگ شده شما هم همین احساس را دارین؟
چندین پست دوستان به هندی شدن بعضی سکانسها اعتراض کردن من هم چیزی نگفتم.خودم هم زیاد از این صحنه ها خوشم نمیاد
ولی الان دارم سیزن 1 فلش فوروارد رو می بینم و با اینکه ژانر سریال حادثه ای و علمی تخیلی و پلیسی است اما در هر قسمت 5-6 سکانس هم فیلم هندی میشه :31:
به نظرم قلب یخی رو بهتره با سریالهای داخلی خودمون مقایسه کنیم که خیلی هاش اصلا ارزش دیدن هم نداره
قسمت 10 هم اومد . نگاه مي كنم خبر مي دم
این قتله هم عجیب بود هانقل قول:
انگار با بازیگر بهم زده بودند
چون مگه میشه صحنه قتل یکی از نقش های اصلی این طوری باشه
هیچی ازش نشون ندادند
دلم برای حمید گودرزی سوخت
کارگردان اصلا محلش نزاشت :)))
قسمت 10 کلا مزخرف بودنقل قول:
محتوای مخفی: دهم
البته من فكر مي كنم تمام اون صحنه هاي اعدام آخر ، خواب خواهر ويدا ( مهراوه شريفي نيا ) بوده . يعني اونجايي كه قرص خواب آور خورد .نقل قول:
البته حدس منه . شايد اخرشو فيلم هندي كنن . اون وكيله يعني بهرنگ بياد لحظه آخر بگه من مدارك معتبري دارم و از اين جور حرفا
فیلمه همش فلش بکه!نقل قول:
این قتله هم عجیب بود ها
انگار با بازیگر بهم زده بودند
چون مگه میشه صحنه قتل یکی از نقش های اصلی این طوری باشه
هیچی ازش نشون ندادند
دلم برای حمید گودرزی سوخت
کارگردان اصلا محلش نزاشت :)))
منظور اینه فیلم که ادامه پیدا کنه نشون میده که حمید گودرزی چیکارا گرده و ...
انصفا فیلمه قدرتش خیلی کم شده...
الان می خوام 10 رو ببینم!
راستی یه چیز دیگه
هر کی فهمید به منم بگه که چرا الناز شاکردوست خواست با گودرزی دوست بشه و نقشه کشیدند؟
گودرزی که از هیچی خبردار نشد تا آخر!