یعنی چی ثابت شده مودم رو خاموش رو شن میکنی تغییر نمیکنه؟نقل قول:
مودمت چیه شاید ip اینولده.
Printable View
یعنی چی ثابت شده مودم رو خاموش رو شن میکنی تغییر نمیکنه؟نقل قول:
مودمت چیه شاید ip اینولده.
من قبلا اینو گفته بودم مخابرات بمدد کارشناسان فوق تخصصی کاری میکنه که هیشکی نمیتونه dns رو بجای آی پی میذاره باید اینقدر خاموش روشن کنی تا آی پی ولید بگیره
یعنی چی ؟ اگر اینولد باشه مگه میشه با این کار ولید بشه؟ مثل این میمونه شما کامپیوتر رو خاموش روشن کنید تا Ip ولید بگیره.نقل قول:
مودمش رو بگه باز میشه فهمید چه خبره.
یادته به یکی اومده بود عکس ازمودمش گذاشته بود میگفت واسم اشتباهی 5 مگ بسته مخابرات گیر داده بودی به ip که چرا با 192 شروع میشه این از همون دست شاهکارهای مخابراته فکر کنم هر ip 1000 تومن باشه نمیخره پولشو میگذاره تو جیبش.
من قبلا این مورد رو دیدم میگم مودم رو خاموش روشن کنه چون فکر کردم اکانت توی مودم ست شده اگه بریج هست که دی سی کنه تا آی پی عوض بشه اگه همین بمونه که خوش بحالش شده و مخابرات بهش استاتیک داده:31:
شاید درست بگی ولی ایونلد باشه یک چیز میشه مثل همین مودم خودمون Ip ولید از isp میگیره و به طور اینولد شر میکنه واسه همین میگم شاید این مخابرات داره از یکجایی میزنه و ip ولید کم میخره و به صورت اینولد سرویسها رو ارایه میده.نقل قول:
تنظیمات مودم رو بریج هستش.مودم رو ریست کردم هیچ فایده ای نداشت.کاش آی پی استاتیک بود ولی استاتیک نیست.هر بار که کانکت میشم میرم تو status کانشکشنم آی پی عوض میشه ولی وقتی از سایت whatismyip.com آی پی رو چک میکنم همیشه ثابته و پایینش نوشته Possible Proxy در صورتی که قبلا میرفتم فقط آی پی رو مینوشت.از وقتی این بلا سرم اومده وی پی ان هم کانکت نمیشه ارور 619 میده یعنی پورت بسته ست.فکر کنم مخابرات رو اکانت من ------ گذاشته.لطفا راهنمایی کنید.نقل قول:
سلام دوستان من امروز به اینترنت وصلم ولی SEND O RECIVE ندارم حتی وقتی اومدم دوباره مودم و ستاپ کنم اررور NETWORK STATUS میده چه کنم این اتقاق در حالی افتاد که داشتم دانلود میکردم و مشکلی نداشتم مودمم TPLINK هست
لطفا اونایی که adsl مخابرات دارن برن تو سایتببینن پایین آی پی شون possible proxy نوشته یا نه بعد اینجا اعلام کنن.کد:http://www.whatismyip.com
نه واسه من که نداره.
ببینید دوست عزیز این طور که از گفته ها شما میشه استنباط کرد؛ این هست که مخابرات از یک cache proxy server استفاده میکنه (squid که میبینید اسم همین پروکـــسی سرور هست) و طبیعتا یک پروxx سرور فقط یک ای پی خواهد داشت که شما از همون ای پی استفاده میکنید و هرقدر هم مودم رو خاموش و روشن کنید هیچ افاقه ای نخواهد کرد.نقل قول: