مقاسه سرعت اینترنت همراه اول با ایرانسل
دوستان عزیز
سرعت اینترنت ایرانسل بیشتر از همراه اول است و تنوع بسه های نامحدودش هم بیشتره ولی فعلا ایرانسل سیستم EDGE را قطع کرده . متاسفانه نمیشه روش برای مدت زیادی حساب کرد .
من می خواستم به خاطر اینترنت ایرانسل خطم را به ایرانسل تغییر بدم و شماره ایرانسل را به دوستانم بدم و کلا روی ایرانسل سویچ کنم ولی دیدم که پایداری زیادی ندارد و ممکن است هر لحظه بدون دلیل سیستم های خود را غیر فعال کند . به قول دوستان اینجا ایران است دیگه ... البته ایران جدید چون ایران قدیم همه چیش روی حساب و کتاب بوده .
به هر حال adge ایرانسل بهتره من حتی در روستا ها و بین جاده ها نیز از آن استفاده کردم و سرعت آن 30 کیلو بایت بر ثانیه است یعنی با 128 adsl برابره !
بعضی وقتا هم 120 کیلوبایت بر ثانیه میشد که باورم نمی شد من بیشتر وقت ها هر دقیقه یک مگابایت دانلود داشتم !
همش فیلم نگاه می کردم و حتی تلویزیون ها آنلاین و یوتوپ و ...
البته چون اوپرا مینی شیلتر نیست میشه با هاش فیسبوک و ... هم رفت
یه سوال دارم . من نوت بوک dell مدل latitude D820 دارم و سیم کار زیر باتریش می خوره . چگونه باید از این سیم کارت به اینترنت وصل بشوم . وقتی سیم کارت را در آن قرار می دهم هیچ پیامی نمیدهد و هیچ آیکونی ظاهر نمی شود .
لطفا من را راهنمایی کنید تا بتوانم توسط این امکان لبتاپم به اینترنت با سیم کارت وصل شوم .
لطفا نرم افزار و یا درایور مربوطه را اینجا آپلود کنید .
با تشکر