:18: باور نکردنیه چند صفحه تاپیک رفته جلو.
چقدر طول می کشه بخونمشون شب امتحانی :31:
محتوای مخفی: !
از طریق جی میل بفرست. لابد کرده دیگه :-)نقل قول:
نقل قول:
آپدیت نود32 بسته ای هست. یعنی هر چند ساعت یک بسته حاوی 50 تا 100 ویروس رو ارسال میکنه و فشرده هست مثل آویرا.
اما کسپر اپدیتش هر دقیقه هست و فشرده نیست. ام معمولا اپدیت های قدیمی رو فشرده تر می کنند و حجم خیلی بالا نمیره.
توی دیتا بیس خالی نود32 و کسپر خیلی تفاوت ندارند.
رکورد فوق العاده ای بود Ava UK جان :) لذت بردیمنقل قول:
gharibe63 عزیز لطفا مخرب هارو اجرا نکنید. یا دیپ فیریز کنید.نقل قول:
کد:http://www.------------.com/archives/utility/file_disk/download_faronics_deep_freeze_enterprise_full/
نقل قول:
فکر کنم اگه با سیف ران کسپر یا همون سندباکس اجرا بشه ریسک نباشه ؟ البته تا اجرا کنی که اون پیام خطای اجرا نشدن برنامه یا غیره میاد اصلا مشخص نمیشه توی باکس رفته یا نه
ولی تشویق رو هستم :)
---------- Post added at 04:53 PM ---------- Previous post was at 04:50 PM ----------
نقل قول:
دیریملند جان تعداد دیتکت مهم نیست مهم اخرشه که توی فایل rar چیزی نمونه :31: برای اون دوستی که 19 تا شناخته همین علت رو داشته. فکر میکنم کسپر یکی از ویروس ها به نام لوک فیری رو از این بسته نشناسه 2 ماه پیش که اینطوری بود :31:
---------- Post added at 04:58 PM ---------- Previous post was at 04:53 PM ----------
نقل قول:
اون پیامی که از طرف کسپر گذاشتم درسته. عکسش رو یکبار دیگه ببینید اسم ویروس رو باید بده. این هایی که میره توی دیتابیس احتمالا شانسی هست. اون فایل ویروسی که توی مجموعه ی 20 تایی بود رو هرکاری کردم نتونستم به کسپر حالی کنم مثل اینکه بعد از 2 ماه هم نشناخته. لوک فیری