به نظر من بهترین سرویس دهنده دیدبانت من نزدیک 3 سال دارم استفاده میکنم ازش مشکلی نداشته تا حالا
Printable View
به نظر من بهترین سرویس دهنده دیدبانت من نزدیک 3 سال دارم استفاده میکنم ازش مشکلی نداشته تا حالا
کسی از دوستان از شرکت صبانت که به تازگی اومده کرمان ای دی اس ال گرفته اگه گرفته میشه بگهکدوم منطقه و سرعت روزانه و شبانه ش چقدره ؟
با سپاس نرگس
بچه ها کسی از شرکت نخل جنوب خدمات میگیره همون شرکتی که خدمات داتک رو توی کرمان میده من از اونجا خدمات میگیرم ولی به شدت این روزها پینگش داغون شده و خود داتک پینگش خوبه ماجرا چیه کسی هست این مشکل رو داشته باشه ؟
سلام:
هرچه گشتم چیزی ندیدم لطفا هرکی میدونه بگه خیابان مدیریت را هم شارکو پشتیبانی میکند.
ممنون
سلام دوستان کرمانی
اینجا می خوام تجربه استفاده 1 ماه از وایمکس مبین نت بهتون بگم که شما به اشتباه من دچار نشید
چند وقت پیش طرح 512 با 20 دانلود در یک سال مبین نت گرفتم که بعد از یک هفته انتظار لطف کردن اومدن وصل کردن! با مودم outdoor ,و هزینه کابل 300 در اومد برام ولی واقعا ارزش نداره جمعه ها که در حد دایال آپ سرعت میاد پایین فقط از لینک مستقیم میشه با سرعت حدود 50 دانلود داشت پینکش که بالا ست الان یه هفته هست مودم سیگنال ضعیف دریافت میکنه به تهران زنگ زدم گفتن کارشناس تا 24 می فرستیم الان 3 روز گذشته من کارشناسی ندیدم
در ضمن نمایندگی کرمانش شرکت آریا گستر واقعا بی مسئولیته
با این پول می تونستم adsl یک مگ بگیرم با حجم دانلود بالاتر نمی دونم چی فکر کردم رفتم این گرفتم
---------- Post added at 04:16 PM ---------- Previous post was at 04:12 PM ----------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم تست سرعتم برای 512 ازتقریبا یک چهارم سرعت واقعی
---------- Post added at 04:16 PM ---------- Previous post was at 04:12 PM ----------
اینم تست سرعتم برای 512 ازتقریبا یک چهارم سرعت واقعی[/QUOTE]
سلام دوست عزیز
یادت نره شما سرویس اشتراکی خریدی ( یک به هشت )اما توقع داری سرعتت در حد اختصاصی باشه
این تست سرعتت هم خوبه پینگت 289ms و آپلود 300kb/s و دانلود 160kb/s (سرعتت بالاتر از یک هشتم هسته)
معلوم میشه زیاد از adsl استفاده نکردی وگرنه تفاوت رو اونموقع احساس میکردی
من واقعا از سرعتش و خدماتش راضیم
[/QUOTE]
سلام دوست عزیز
یادت نره شما سرویس اشتراکی خریدی ( یک به هشت )اما توقع داری سرعتت در حد اختصاصی باشه
این تست سرعتت هم خوبه پینگت 289ms و آپلود 300kb/s و دانلود 160kb/s (سرعتت بالاتر از یک هشتم هسته)
معلوم میشه زیاد از adsl استفاده نکردی وگرنه تفاوت رو اونموقع احساس میکردی
من واقعا از سرعتش و خدماتش راضیم [/QUOTE]
این 160 سرعت دانلود نیست برحسب kbit/sec هست برای به دست آوردن سرعت واقعی دانلود که توی دانلود منیجر می زنه باید این سرعت تقسیم بر هشت کنی که میشه 20kbyt/sec سرعت طرح 512 باید 64kbyt/sec باشه
کسی پارس آنلاین داره ؟
این روزا واسه شما سرعتش چه جوریه ؟
من خیلی مشکل دارم باهاش
پیش شماره هم لطفا بذارید
سلام
من تازه عضو شدم
می خواستم بپرسم به نظر شما سرعتم خوبه
512 دیده بان نت
8/47 شب
نقل قول:
دوست عزیز منم 512 دیده بان نت دارم برای کرمان که مشکل اینترنتی داره خوبه من که از سرویسش راضیم اینم از تست من که شبیه همیم