با کرک دیگه و c++ درست شدنقل قول:
Printable View
با کرک دیگه و c++ درست شدنقل قول:
با سلام خدمت دوستان عزیز.
ببینم این بازی کلا مشکل داره یا فقط واسه من اینجوریه . من وقتی بازی رو شروع میکنم دور اول عادی یعنی مردن دشمنا و کاراکتر بازی و نوار اسلومیشن. ولی بعد از این که یه بار کشته بشم دیگه بازی غیر عادی میشه یعنی دشمنا با حد اقل ده گلوله میمیرند و کاراکتر بازی هم با یک گلوله در ضمن نوار اسلومیشن هم که خالی بشه دیگه پر نمیشه . یه مشکل دیگه هم هست که وقتی بعد از جند بار گیم اور میشم دیگه بازی سریع نمیاد رو اخرین چک پواینت بلکه میگه مموری فول و وقتی که اینتر رو میزنم میاد منوی اصلی و باید دوباره از منوی اصلی بازی رو اجرا کنم. لطفا بگید مشکل از کرکه یا ؟
اگه از کرکه لطفا یه کرک سالم برام معرفی کنید
با تشکر
خب بالاخره آدرس مسیر سیو بازی در win7 رو پیدا کردم !!!
این آدرس به درد آونایی می خوره که مثل من بازی رو به maximum rank یعنی 21 رسوندن و حال می کنن که سیو شون رو نگه دارند ! ( یا این که می خوان win عوض کنن و نمی خوان سیو شون بپره ! )
C:\Users\Mammad\AppData\Local\SKIDROW
قسمت رنگی اسم user دستگاهتون می باشد !
Application Data یک پوشه hidden می باشد و ابتدا باید از organize و سپس folder option بالای my computer پوشه های مخفی را در حالت نمایان بگذارید !
از دوستان اگه کسی راه حلی داره لطفا بهم بگه واقعا موندم توش که چه جوری ادامه اش بدم
تا اونجا که من میدونم برخی از این مشکلات مربوط به نسخه_ی بتای بازی هست و با تعویض کرک درست میشه(البته مال شما که دیگه ترکونده! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) :نقل قول:
کد:http://gf.wiretarget.com/f3ar.htm
آقا این بازی ارزش بازی کردن داره ؟؟؟؟ البته برای ایکس باکس ؟؟؟ کلا گرافیک و داستانش ردیفه ؟؟؟؟؟
در ضمن اینا بهم ربط دارن یا همین 3 رو هم بگیریم حله ؟؟؟؟؟
کلا چند مرحله ست ؟؟؟؟؟
سلومنقل قول:
آقا این بازی ارزش بازی کردن داره ؟؟؟؟ البته برای ایکس باکس ؟؟؟ کلا گرافیک و داستانش ردیفه ؟؟؟؟؟
در ضمن اینا بهم ربط دارن یا همین 3 رو هم بگیریم حله ؟؟؟؟؟
کلا چند مرحله ست ؟؟؟؟؟
ارزش داره
گرافیک و داستان خوبه البته اگر داستان واست مهمه خوب یک و دو رو هم باید بازی کنی ( به هم ربط دارن )
کلا 8 مرحلست
حالا همین نسخه 3 رو بگیرم حله دیگه ؟؟؟؟؟؟؟؟ :46:من فکر کردم یه جورایی مثل COD هاست . که به هم مربوط نمیشن . مثلا MODERN WARFARE ها .
نه اتفاقا خیلی هم داستانش دنباله دار...بهم ربط دارن
دوست عزیز با این کرکی که گذاشتید این مشکلم حل شد ولی وقتی مرحله اول رو تموم کردم بعد از نشون دادن یک دمو صفحه کلا سبز میشه و هیچ کاری نمیتونم انجام بدم به نظرتون ایندفعه مشکل از کجاست ؟نقل قول: