چرا پس تموم نميشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
همه رو كه نميشه حفظ كرد.چيكار كنيم؟؟:19:
Printable View
چرا پس تموم نميشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
همه رو كه نميشه حفظ كرد.چيكار كنيم؟؟:19:
هندسه با این که راحت بود ولی من یسوال 16 رو به روش عمود اثبات کردم
که به نظرم غلط میگیرن
میشم 18
یا علی
بد نبود ! ...
تا تعامد بیشتر نرسیده بودم !!! ... شانس اوردم یه دونه از بعدش اومد اونم یه جور اثبات کردم که 100 درصد درسته ..
ولی از بس استرس داشتم سر همین که سوال های فصل 4 چی هستن... Sin60 رو نوشته 0.5 و Cos60 رو رادیکل 3 روی 2
فکر کنم 1 نمره غلط داشته باشم کلا !
به خیر گذشت !!! ... فکر میکردم با نخوندن تعامد به بعد یه 3 نمره ای رو از دست بدم !
دمشون نیمه گرم ، هندسه آسون بود ، خدا کنه 20 بده ( آؤزو بر جوانان عیب نیست ! )
ولی احتمالا بشم 19.5
- شکل تعریف تجانس رو نکشیدم : ( -25)
- سوال 14 رو یجور دیگه حل اثبات کردم ، یکی از روشای کتاب بود ولی نه برای این سوال ، پرس و جو کردم گفتن نمررو میده ، اما شایدم 5 نمره یا 25 کم کنه .
در هر حال من رو 18 حساب کرده بودم که این شد ، راضیم :10:
از صبح نگران این تجربیام ، باور کنین سذ امتحانم همش به زمین فکر میکردم ، حجم درسشون وحشتناک بود برا 1 روز و نیم ، امیدوارم خوب داده باشن .
امتحان خوب بود!
مگه برای تجانس باید شکل هم بکشیم؟ اگه اینطوره منم 0.25-
شکل نمیخواد که ! ... سوال 3 بخش داشت ... الف و ب تجانس و ویژگیش ... برای شکل بارمی نمیمونه !نقل قول:
از بین این امتحان های باقی مونده فقط نگران عربی هستم ... ! + طراحی آزمایش فیزیک ! ...
تو یه امتحان نهایی که نگا کردم دیدم شکل کشیده بود برا شکلم 25 گذاشته بود . حالا شاید امسال فرق کنه . هنوز کلید نیومدهنقل قول:
مگه برای تجانس باید شکل هم بکشیم؟ اگه اینطوره منم 0.25-
عزیز سوال که فقط 2 قسمته ؟نقل قول:
شکل نمیخواد که ! ... سوال 3 بخش داشت ... الف و ب تجانس و ویژگیش ... برای شکل بارمی نمیمونه !
الف ) تعریف + شکل
ب) یک ویژگی
تجانس شکل داشت؟
منم به ۲۰ امید ضعیف دارم به بالای ۱۸ امید بسیار قوی.امروز صبح ۷:۴۰ دقیقه تموم کردم و ۵ دقیقه قبل امتحان رسیدم:دی
تعریف تجانس خودش 2 بخشه ! ... + ویژگیش که میشه 3 تا 0.25نقل قول:
سوال مگه 0.75 نداره ؟!
بچه های امسال درس خون هستند .
سال قبل بعد از امتحان همه از شهریور حرف می زدند اما امسال خبری نیست.
یه پیشنهاد برای کسایی که میخوان 10 رو بگیرن جزوه های بنی هاشمی رو بخونن به امید خدا 10 رو می گیرن.(می دونم به کار کسی نمیاد ولی گفتم بدونید )