اموزش تکسچر دهی و تنظیم کردن تکسچر نسبت به مدل هم هست ...
Printable View
اموزش تکسچر دهی و تنظیم کردن تکسچر نسبت به مدل هم هست ...
خوش به حالت ما که تو پیش دانشگاهی خوندیم تو کنکور هم اومده بود ( رشته ریاضی)نقل قول:
انتگرال مرا که OPEN کرد تو دانشگاه می خونید به قول خودم(ان تو تگرال)
لعنت به انتگرال مخصوصا به پایه e
اون برنامه zmodeler خیلی خوبه ولی اشکالش اینه که مدلی که می سازه جزییات زیاد داره. باید تو نرم افزار مدل سازی reduce کنی پالیگانهاشو
رشته ریاضی هستی بابا دمت گرم >> اینجاست که باید پاچه خواری کنم
ای مهدیار ای پرنس ای ابوریحان بیرونی ای انشیتین ای سیسنوس ای ... (ببخشید بابت اسپم )
مهدیار جان منبع یادگیری برای انتگرال نا معین نداری ؟ روش جز به جز و روش تغییر متغیر پدرم درآوره پدر س..
ای بابا جو گیرمون نکن بعد ای سینوس می خواستی چی بگی کلک ؟ :21:نقل قول:
رشته ریاضی هستی بابا دمت گرم >> اینجاست که باید پاچه خواری کنم
ای مهدیار ای پرنس ای ابوریحان بیرونی ای انشیتین ای سیسنوس ای ... (ببخشید بابت اسپم )
مهدیار جان منبع یادگیری برای انتگرال نا معین نداری ؟ روش جز به جز و روش تغییر متغیر پدرم درآوره پدر س..
می دونی من چند سال پیش پیش دانشگاهی بودم اصلا دیگه یادم نمی یاد چی بود .کلا ریاضی رو بوسیدم گذاشتم کنار ( البته بعد از انصراف از رشته ریاضی محض دانشگاه ) . بهترین منبع ریاضی دیفرانسیل 1 و 2 سال اول رشته ریاضی دانشگاه هست مولفش هم یک خارجی بود که اسمشو یادم نمی یاد ولی بری کتاب فروشی ها اینو بهشون بگی می فهمن چی می خوای.
دوستان بزودی یک شیرجه به بازی اضافه میشه
پرویز جون بازیت رو کامل نمی کنی؟:46:
راستش بی خیال شیرجه شدم این شات جدید
پلیس سواره به بازی اضافه شد.
چرا بی خیال شیرجه شدی؟
خیلی ضایعه شد بعد بازی داره زیادی پیجیده میشه الان باید کد اکشن دشمن بنویسیم که انتطاف پذیر باشه بعد شیرجه بعد صحنه آهسته بشه که کلی اعصاب خرد کن هست
خیلی محیط بازیت لخته. یه دار و درختی اضافه کن.:46: