مگه برای PC یش اومده ؟
Printable View
مگه برای PC یش اومده ؟
فقط کافی بود حداکثر 2 تا صفحه رو زحمتی به اون انگشت ها میدادی نگاه میکردی :31: بله عزیز اومده :8:نقل قول:
آقايون بيايد تعريف كنيد ديگه...4 تا عكسي چيزي...
حالا اگه من بودم الان اينجارو حسابي تركونده بودم :13:
این همه سینه چاک داشت این بازی هنوز کسی بازی نکرده ؟ : دی
اونجوری که بچه ها در موردش نظر دادن همه به اتفاق گفتن گرافیک بازی خیلی بد هست و شدید تو ذوق میزنه . بازی کمی سرگرم کننده هست که بعد از مدتی خسته کننده میشه . تصادفات و کلا خیلی چیزای دیگه مصنوعی هستن خلاصه اینکه مطابق با انتظارات نبوده حالا من نمیدونم انتظارات در چه حدی بوده .
الان بر اساس کدوم پست های بچه ها با این نتایج رسیدی ؟ :31: اگه نمیدونی انتظارات در چه حدی بوده پس چرا میگی در حد انتطار نبوده ؟! :18: :31:نقل قول:
ای بابا حالا باید موشکافی هم بکنیم پستمون رو : دینقل قول:
منظورم بچه های بازیسنتر بود . در ضمن من از انتظات اونا خبر ندارم شاید زیاد از حد انتظارات رو بالا برده بودن .
خودتون بگیرین بازی کنین به من چه : دی
Game Informer : 8.5 / 10
Official Xbox Magazine : 7/10
مثل ورژن قبلش موتور داره؟؟؟
سلامنقل قول:
آخه چی بگیم همه اونایی که دارم مثل من مشغول بازین وقت نمیکنن بیان اینجا تعریف کنن. تازه شات هم گذاشتم دو صفحه قبل هست.
خيرنقل قول:
=======
اي بابا همون موقعي كه بازي ميكنيد چيز خوب و قشنگي ديدين يه shot بگيرين اومدين نت بزارين... :31:
دوست من ساعت 2 نيمه شب تو كاليفرنيا ( يك و نيم بعداز ظهر امروز ) با دوربين واسم عكس و فيلم گرفت فرستاد اونوقت شما همين بغل گوش آدم ...اي بابا
حالا دارم آمار ميگيرم تو تهران كي آورده برم ازش بگيرم
منم توی کرج رو دارم آمار میگیرم ببینم کی آورده برم سریع بگیرم از بچه های کرجی کسی هست که خریده باشه
اگه آره آدرس بدید