یا خدااااااااااااا !!!!!!!!!!!! :دی
کل کنسول فروشیهای اینجا اندازه شما بازی و سی دی ، دی وی دی ندارن :دی
داغونم کردی : دی
Printable View
اون اولیه برای من :11: قابلتم نداره :10:نقل قول:
نقل قول:
نوکرم داداش :11: قابل دار نیست :10:
love king عزیز خیلی قشنگ بود لذت بردیم داداش.این شد یه آلبود درست و حسابی:31:
مرسی
اینم از دار و ندار ما !!! :دی ببخشید دیگه سایز عکسا بزرگه :دی
محتوای مخفی: دکستاپم
محتوای مخفی: کل کیسم :دی کیس ندارم اصلا :دی
محتوای مخفی: زاویه ای دیگر :دی
چون با آیپادم عکس گرفتم نشد عکس خودشو بزارم :دی !!! البته بدیه این سیستم اینه که بعضی وقتا نوسان برق میده آیپادو وصل میکنم تاچش از کار میوفته :دی
چند وقت دیگه x360 میگیرم از اونم عکس میزارم براتون :دی
دیگه ببخشید دیگه دار و ندارمون اینه :11:
:40:
ماشالله چقدر شرت کات :31::18: CALL OF DUTY 4 مولتینقل قول:
پلیر ، تک پلیر :31::27: و ..... فایل های زیپ و .... اهنگ و پوشه و .....:31:
ولی کیست خیلی باهال بود اخر تکنولوژیه :31::10:
من بیشتر طلبه ی کیس قشنگت شدم !
خب دیگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیدم بقیه عسک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اتق و کامپیوتر و .. گذاشتن گفتم منم بزارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درباره هر عسک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توضیحاتی میدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1.بلیت مترو و اتوبوس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2
خدا وکیلی اسپیکرام خوشگل نیس ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بامزه اند نه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه گفتین از پایتخت چن گرفتم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1.سنجاق قفلی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای باز کردن درایو به زور [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نه برای لهو و لعب ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2.مودم اینترنت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خدا نکنه که یه وخ دو تا چراغ آخری قرمز باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1
اینم صفحه ی دسکتاپم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قابل توجه حسام با اون همه شرت کات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گجت ها و کراش مسابقه ای و بش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از یه نمای دیگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب دیگه این بود دار و ندار ما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بچه ها دعا کنید که یا ps3 یا xbox یا ipod یا wii کنارشون بیاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه چن با هم بیان بهتره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قابل نداره :دی البته کیس نیس یه مادربورده :دی ایده ی یکی از فامیلاس :21:نقل قول:
زندگی سخته دیگه :دی تازه تو هرکودوم از اون پوشه کلی فایل هست :دی برا اینه که از یه هارد 160گیگ 90گیگش درایو C ـه :دینقل قول:
ولی خیلی خطرناکه یکی از اون سیما از جاش تکون بخوره فن سی پی یو قلم میشه :دی
ماشالله :31:خوبه سیستمت نپوکیده با این همه نرم افزار :31::27::18:نقل قول:
یا لسارات الحسین :دی
چیه این؟ 2تا آیکون داری ؟ :دی
خوش به حالت :دی !!!!
فهمیدیم اسکیت داری :دی منم دارم 110میله :دی دلت سوخت الان ؟ :دی
+
سیدیه کلیه دروس :دی + فلش یحتمل PNY کنار سنجاق قفلی رو توضیح ندادی :دی