منم شخصا رم رو خیلی دوست دارم به خاطر توتی ولی رم نمی تونه افتخار کسب کنه تا وقتی بازیکن کلیدی مثل سوپراستارهای حال حاضر نداشته باشه و دوباره بر میگرده به قانونی که ذکر کردم!:31:نقل قول:
Printable View
منم شخصا رم رو خیلی دوست دارم به خاطر توتی ولی رم نمی تونه افتخار کسب کنه تا وقتی بازیکن کلیدی مثل سوپراستارهای حال حاضر نداشته باشه و دوباره بر میگرده به قانونی که ذکر کردم!:31:نقل قول:
بویان که یک هزارم مسی نیست بعد سزار چه توپی از مسی گرفت همونی که نیمه اول زد و میتونم تصور کنم چه سوزشی داشتید اون موقع :27:نقل قول:
من 100 درصد روی آرسنال تعصب دارمنقل قول:
عاشق آرسنالم
میخواد بره دسته 2 !
میخواد قهرمان اروپا باشه
میخواد 20 سال جام نگیره!
میخواد فابرگاس باشه
میخواد نباشه
و.......
من آرسنال رو به خاطر آرسنال بودنش دوست دارم
از همون 4 - 5 سالگی!!
کسی هم نبود توی گوشم بخونه که آرسنال فلانه و آرسنال اینطوری میکنه و....
چلسی و منچستر رو نبردیم
با عرض پوزش از طرفدار های لیورپول ولی لیورپول رو دبل کردیم
آرسنال امسال توی دروازه خیلی مشکل داشت وگرنه به قول فردوسی پور احتمالا امسال قهرمان میبود
برای غافل گیری مدیریت سایت اجمعین پست ورزشی !
آخیش خنک شدم باخت :دی
عزیزم سوزش نداشت . تیم به قدری قویه که باید 10 نفره تو دروازه وایسید تا گل نخورید . که آخرش بازم خوردید . :31:نقل قول:
اینتر با سیستم 10-0-0 وارد زمین شد و با 9-0-0 خارج شد :دی
3 چرا همین الان... :دینقل قول:
من هم گفتم یه تیم مثال بزن که خارج از این قانون باشه؟
من تا 3 هستم منتظر مثالت.
منم مثال زدم دیگه...
گفتم بازی بارسا-رئال..
کاکا نبود......ولی تاثیرش نسبتا کمتر از این حالتی که در بارسا امشب ایجاد شده بود.
مثلا ریبری تو بازی بایرن نبود.... بازیکن به این تاثیر گذاری چقدر کم بودش تو زمین احساس شد؟! خیلی کم.....
یک چیزه دیگه که عادل هم بهش اشاره کرد...
چقدر اینیستا تو این بازی به درد باراس میخورد خیلی.....و چقدر کم بودش تو بازی احساس میشد..
در کل تیم بارسا به 4 5 تا بازیکن اصلیش شدید وابسته هست و در نبود این بازکن ها اصلا خوب نتیجه نمیگیره و اصلا نمیتونه بازی کنه.....چون این بازیکن ها تو بازی حرکت های خاص میکنند....
در کل نیگم که سایر تیم هابه کلیدی ها وابسته نیستند....وابسته هتند ولی نه به شدت باراس که نتونه بازی کنه...
موفق باشی
کلا بچه ها تا اونجایی که ذهنم یاری میکنه تیمای ایتالیایی اکثرا گربه سیاهه اسپانیاییها بودند
اگه با اون گل خوشید باشه خوردیم دمتون گرم تو زمین خودتون گل زدید آفرین مرحبا اما برید کنار باد بیاد ما رفتیم فینال :27:نقل قول:
دوست عزیز چرا داغ می کنی!:31:نقل قول:
دروازه بان یه بازی دو بازی بد بود تیم های دیگه مشکل نداشتن؟ پیترچک مصدوم نشد؟رونی مصدوم نشد؟ آرسنال جلوی تیم های بزرگ حرفی برای گفتن نداشت!لیورپول هم که شده مس کرمان و الا ....