سلام من یه دونه y560p خریدم
ازشم راضیم
فقط می خوام ویندوزو ریکاوری کنم نمیشه یکی بهم گفت باید پارتیشن ریکاوری رو فعال کنی بهد ریکاوری کنی می خواستم ببینم چه طور میشه این کارو کرد
با تشکر
سلام من یه دونه y560p خریدم
ازشم راضیم
فقط می خوام ویندوزو ریکاوری کنم نمیشه یکی بهم گفت باید پارتیشن ریکاوری رو فعال کنی بهد ریکاوری کنی می خواستم ببینم چه طور میشه این کارو کرد
با تشکر
از این دکمه های one key recovery نداره مگه؟
سلام به همه
آقا من بین thinkpad edge e420 و e420s نمی دونم کدوم رو انتخاب کنم
در کل چه فرقایی دارن ؟
:)
کسی نمیدونه؟نقل قول:
سلام بچه ها من میخوام G470 بخرم نمیدونم با این قیمت انتخاب خوبی دارم میکنم یا نه کسی نداره بگه مشکلی باش داره یا نه؟ یا کلا با این قیمت از تو سونیو لنوو این خوبه دیگه؟ می خوام 14 اینچ باشه یا کمتر
آقا بالاخره y570 هم وارد شد.
با احترام به نظر دوستان ولی اصلا نمی ارزه.1399 قیمت زدن با 6 گیگ رم و بدون بلوری.
خو آدم یه کم میذاره روش MSI GX680 می خره!
اومد آره اما قیمتتش 1300 هست اونی که سازگار گذاشته چرته :5: تازه تو مهر به 1200 هم شاید برسه
اولا ک قیمتشو زده 1399 بخوایم سرراستش کنیم میشه 1400 نه 1300نقل قول:
بعدشم عمرا اگه بزارن قیمتش زیر 1300 بیاد چه مهر چه اسفند y560p رو هنوز قیمتشو نیوردن پایین اونوقت بیان 570 و ارزون کنن عمررررررررررررررررررررررر ررررررررا
خدا لعنتشون کنه:19:
من به نمایندگی زنگ زدم 1310
اینجوری معلوم نمیکنه قیمت هارو. باید بری سر فاکتور تا به قیمت بخرب.
من خودم هفته پیش y470 رو که زده بودن 1499 به قیمت 1430 خریدم. باید چونه بزنی باهاشون. سازگار دست نمایندگی هارو تا حدودی تو قیمت دادن باز گذاشته و حتی اگه طرف انصاف داشته باشه تا 80 تومن هم میتونه زیر قیمت شون بفروشه.