سلام عزیز.من میخوام ایکس 10 بخرم اما همه میگن صداش کمه و برای من صدا خیلی مهمه چون عاشق اهنگ گوش کردنم. میخواستم بدونم که واقعا همین طوره که میگن؟ مرسی
Printable View
سلام عزیز.من میخوام ایکس 10 بخرم اما همه میگن صداش کمه و برای من صدا خیلی مهمه چون عاشق اهنگ گوش کردنم. میخواستم بدونم که واقعا همین طوره که میگن؟ مرسی
سلام...ديدم اينا رو يكي از دوستاني كه خريدن توي فروم اندروييد گذاشتن...منم گفتم اينجا بزارم كه شايد به درد كسي بخوره...
ReView سونی اریکسون x10 (تجربه شخصی)
[/SPOILER]نقل قول:
سلام به همه دوستان آندرویدی این انجمن
من مدت تقریبا زیادیه که تویه این انجمن هستم قبلا هیرو داشتم الان x10 گرفتم که سه روزه که دستمه
میخواستم چند روز بگذره و بعد گوشی رو بررسی کنم اینجا پست بدم اما خیلی از دوستان میگن سریعتر اینکارو انجام بده که میخوایم گوشی بگیریم
منم بدون تعصب خاصی هرانچه ازین گوشی تویه این سه روز متوجه شدم واستون مینویسم امیدوارم کمکتون کنه هر سوالی هم بود بگید حتما جواب میدم (اگه جایی ازش خیلی خیلی تعریف کردم فکرنکنید تا اخر خوبیشو میگم همشو بخونید چون ضعفهاشم میگم بهتون)
در ضمن اگه اسم گوشیه دیگه اوردم با گوشی هایی که داشتم یا دیدم مقایسه میکنم و اسم میبرم
مشخصات سخت افزاری x10 رو که حتما همه دیگه میدونن یه مختصر مینویسم :
سایز: 119 x 63 x 13 mm
وزن : 135g
صفحه نمایش: خازنی - 65هزار رنگ - 4اینچ 480*854 پیکسل
دوربین: 8 MP, 3264x2448 pixels, autofocus, LED flash
اندروید 1.6
8گیگ رم توبه کارتونشه
حافظه داخلی هم مینویسه 450mb در دسترس
بقیه مشخصات رو تویه تشریحش مینویسم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی گوشی رو از کارتون درمیارید و میبینید چشماتون 4تا میشه از بس که گوشی خوشگل و مخصوصا خوش ساخته واقعا با کیفیت ساخته شده
صفحه نمایش:
وقتی روشنش میکند چشماتون از چهارتا 8تا میشه با صفحه نمایش بزرگ و واقعا با کیفیتش
منکه باورم نمیشه این گوشی فقط 64هزار رنگ باشه فکر میکنید 16 میلیون رنگه
گوشی رو که بردم بیرون زیر نور واقعا محشر بود انگار نه انگار که زیر نوره ، بی نظیره من که همچین چیزی تاحالا ندیدم قبلا با هیرو بیرون میرفتم تویه روز باید با دست واسه صفحه نمایشش سایه درست میکردم که بتونم ببینم اما با x10 من یه چیزی میگم شما یه چیزی میشنوید واقعا عالیه
در ضمن صفحش کاملا با قاب گوشی هم سطحه بالای بالا مثل ایفون برخلاف هیرو و ساتیو (با گوشی هایی که داشتم یا دیدم مقایسه میکنم و اسم میبرم)
اما اندازه صفحه که 4 اینچه واقعا لذت بخشه و خیلی خوش دست من که از 4اینچ بودنش نهایت لذت رو میبرم اما بنظرم 480*854 یه اندازه نامتعارفه چون تویه نرم افزارهای convert هیچ کدوم این اندازه رو ندارن واسه تبدیل فیلم به این اندازه اما نرم افزار media go که خود سونی داده اینکارو میکنه
پخش مولتی مدیا:
واسه پخش موزیک - فیلم - عکس ، نرم افزاری به اسم media scape داره که واقعا کارامد و منظم و قشنگه
ولی یه ضعفی که داره من با هیرو dvd رو تبدیل میکردم به mp4 با بالاترین فریم با کیفیت dvd و با همون حجم dvd هیرو پخشش میکرد اما x10 پخشش نمیکنه و باید با media go تبدیلش کنی که گوشی پخشش کنه ولی mp4 معمولی و 3gp رو بدون تبدیل با media go پخش میکنه
این تصویر زیر رو ببینید:
وقتی باهاش فیلم نگاه میکنید البته اگه با بالاترین فریم تبدیل کنید حتی ازین تصویر هم با کیفیت تره
میتونید نهایت لذت رو ببرید
کیفیت نمایش عکس هم خیلی خیلی خیلی با کیفیت و طبیعیه
صدا:
صدای اسپیکر گوشی ضعیفه مثل هیرو استریو هم که نیست چون یه دونه اسپیکر داره
صدای زنگش هم معمولیه اصلا قوی نیست
اما دوتا هندزفری باهاشه با یه هندزفری بلوتوث
واسه اهنگ گوش دادن یه دونه از هندزفری ها به هندزفری بلوتوث(که ولوم لمسی،جلو،عقب،پخش داره) وصل میشه و دیگه لازم نیست سیم هندزفری رو مستقیم به گوشی وصل کنی! که واقعا جالبه با همون کیفیت پخش که با سیم گوش میدی (یعنی هندفری رو وصل میکنی مبدل بلوتوث که کانکنت میشه به گوشی) این عکس رو ببینید متوجه میشید البته تویه عکس دوتا رو میبینید
این رو وصل میکنید گوشتون با بلوتوث کانکت میشه به گوشی
اس ام اس و کیبورد:
کیبورد واقعا افتضاحه
فقط یه حالت داره qwert که چون حروف ریزه اشتباه تایپ میشه و متاسفانه حالت دوم نداره که سه حرف رویه یک کلید باشه!!! (منکه ندیدم) و باید فکر نصب یه کیبورد باشید
اما برخلاف خیلی از اندرویدیها زمان اس ام اس ها خودش صحیحه و درست نوشته میشه
یه چیز جالب هم وقتی روی صفحه میس کال و اس ام اس میاد و بعدا میبینید مینویسه مثلا20 دقیقه پیش
دوربین:
دوربین واقعا عالیه اما متاسفانه فلاشی که روش گذاشتن بصورت چراغه و یکسره روشن میمونه و اینطور نیست که فلاش بزنه که خیلی جای تاسف داره
فیلمبرداری هم که mp4 و 30 فریم که عالیه
یه چیز جالب که تویه این عکس هم میبینید اینه که وقتی عکس میندازید یا عکس کسی رو با گوشی نگا میکنید روی صورتش مینویسه ناشناس! اگه روش تاچ کنی و اسمش رو بنویسی دیگه هر عکس دیگه هم ازون شخص نگا کنی اسمش رو مینویسه!!! (البته شبیه باشه)
timescape
این یه ui بی نظیره از سونی اریکسون که منو شوکه کرد چون خیلی گرافیکی و جالب و متحرکه
تویه این عکس نگاه کنید وسط صفحه لوگوی سونی روی یه قاب شیشه ای
وقتی بازش کنی وارد محیطش میشه که شامل همه چیز میشه مثل اس ام اس ، لیست تماس ، نمایش تصویر و ...
و همیشه آخرین رویداد تویه اون قاب شیشه ای صفحه نمایش اصلی میفته
مثلا اخرین اس ام اس یا تماس با نمایش تصویر طرف
توضیح این واقعا سخته اگه یه فیلم ازش نگا کنید بهتره اما بی نظیره همینش تنهایی ui خیلی از گوشی ها رو می ارزه
این عکسو ببینید:
واردش که بشی پایینش رو میبینید میتونید اس ام اس و تماس و عکس و ایمیل و ...رو به اونصورت که قابها رویه هم هستند ببینید و با حرکت دست با بالا و پایین میرن
خلاصه نکات دیگه:
وقتی گوشی رو روشن میکنی وارد برنامه هاش میشی تعجب میکنی چون فقط سیستم عامل نصب کردن با حدود 15تا برنامه که خیلی خیلی خلوت و کمه!!
تاچش خیلی خوب و روانه
تا حالا اصلا به هیج وجه هنگ نکرده
طراحیش خیلی شیک و خوش ساخته و استیل دورش خیلی بهش کلاس داده
جنس پلاستیکش حالت تفلونه که بادوام بنظر میرسه
متاسفانه مثل اچ تی سی که اچ تی سی سینس رو واسه نصب نرم افزار همراه گوشی گذاشته این هیچی نداره و واسه بار اول خودتون باید با sdk یا روش دیگه installer یا برنامه نصب کنید
مارکت هم نداره!!! اما تویه تنظیمات گوشی قسمت مدیریت برنامه که برنامه رو remove میکنی مارکت داره!!! احتمالا میشه فعالش کرد
در آخر من خیلی خیلی ازین گوشی خوشم اومده و ازش راضی هستم و حتی ذره ای به فکرم نمیاد که بخوام عوضش کنم
هر سوالی داشتید در خدمتم
نويسنده : Ho3inNazari
منبع :[/QUOTE]کد:http://---------.ir/Forum/%DA%A9%D9%84%D9%88%D8%A8-sony-ericsson-xperia-x10/808-review-%D8%B3%D9%88%D9%86%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%B3%D9%88%D9%86-x10-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B4%D8%AE%D8%B5%DB%8C.html
یک نکته دیگه که حتما دارندگان گوشی x10 نباید فراموش کنن اینکه حتما حتما کیبورد htc را روی گوشی نصب کنید که دقیقا مثل نصب نرم افزار هست . کیبورد پیش فرض x10 خیلی ضد حاله که با نصب کیبورد htc تفاوت را احساس می کنید!!
لینک دانلود :
نحوه اجرا:
1-هر 3 فایل را در مموری گوشی قرار بدید
2-برنامه clicker.apk و HTC_IME.APK را Install کنید که برای این مرحله نیاز به نرم افزار فایل منجر مثل astro دارید
3- از این مسیر کیبورد را فعال کنید و کیبورد پیش فرض را همین کیبورد انتخاب کنید:
Settings -> Text & Locale -> "Touch Input"
4-حالشو ببرید!
بازم سلام
خب خیلی وقت بود که میخواستم یه ریویو کوچولو از راچل بزارم که متاسفانه با وجود دیال آپ و بعدش هم سوختن cpu لگنمون نشد !!!!!!!!!!!!!!!
خب مشخصات گوشی که همتون بهتر از من میدونید برای همین میرم سر اصل مطلب :
بعد از خریدن گوشی و آوردنش به خونه اولین چیزی که نظرتون جلب میکنه دیزاین فوق العاده گوشی هست که واقع در عین جذاب بودن کلاسیک هم هست و مثل بعضی از گوشی ها که خودون بهتر میدونید:31: اصطلاحا داهاتی نیست!!!!!!!!!!!!!!
ابعاد گوشی هم بزرگ هست ولی وزن گوشی تو دست سبک احساس میشه که خیلی خوبه بزرگی گوشی هم با توجه به صفحه گوشی قابل توجیحه
البته به خاطر دیزاین و انحنای گوشی در اطراف و البته تیز نبودن زوایای گوشی x10 به راحتی تو جیبم جا میشه و از این نظر کاملا از hd2 برتره
کیفیت ساختش هم مثل گوشی های جدید سونی اریکسون خیلی خوبه جلوی گوشی از پلاستیک براق و پشت گوشی از پلاستیک مات که شاید قشنگیش مثل جلوی گوشی نباشه ولی خب این جوری خط کمت میفته و رنگش هم نمیره ( این مشکل با ان86 داشتم)
من ساده ترین پک این گوشی خریدم که هیچ چیز اضافه ای توش نداشت
صفحه نمایش :
صفحه نمایش: خازنی - 65هزار رنگ - 4اینچ 480*854 پیکسل
کیفیت صفحه x10 واقعا عالیه و راضی کنندست و حتی زیر نور آفتاب هم کاملا خانا و عالی هست
من عکس های با رزولشن 1080*1920 میریزم که گوشی به راحتی نمایششون میده و تازه با رزولشن گوشی هم کاملا هماهنگه
مولتی مدیا یا همون mediascape گوشی:
تو این بخش شما به راحتی میتونید موزیک ها --ویدئوها و عکس های خودتون آلبومبندی کید و یا بر اساس علاقه مندیتون اولیت بندی کنید
خب تو قسمت photo چند تا نکته جالب وجود داره که مهم ترینش اینه که شما میتونید اسامی افراد روی چهرشون تو عس مشخص کنید
مورد بعدی اینکه با انتخاب اون عکس عکس هایی که از نظر لکیشن شبیه اون عکس هستن هم گوشی مشخص میکنه !!!!!!!!!!
ویدئو پلیر گوشی واقعا کاملا هست و گوشی به راحتی میتونه فیلم های با کیفیت اچ دی و حجم های بالا به راحتی نشون بده
البته مشکل بزرگ آندوروئید پشتیبانی نکردن از بسیاری از فرمت ها از جمله divx هست
من خودم فیلم هایی که تو گوشی میریم با این مشخصات هست که به راحتی گوشی نمایششون میده
رزولشن : 540*960
bit rate :7000
frame rate :29.97
موزیک پلیر گوشی هم کامل هست و هیچ نقصی نداره و گوشی موزیک هها بر اساس سبک و خواننده و آلبوم و ... دسته بندی میکنه
بزرگ ترین ایراد این بخش از خود گوشی و صدای ضعیفش هست !!!!!!!!
هر چند که کیفیت صداش خیلی خوبه ولی صدای گوشی ضدحال هست البه تو هندزفری صدای قابل قبولی داره و با عوض کردن هندزفری گوشی و استفاده از مدل های بهتر ( سری دبلیوهای سابق) صداش کاملا خوب و عالی میشه
timescape
خب میرسیم به جالب ترین قسمت گوشی یعنی timescape
خب تو این قسمت تقریبا به تمامی قسمت های گوشیتون دسترسی دارین از sms ها و عکس های گرفته شده و موزیک های گوش داده شده گرفته تا توئیتر و فیس بوک و ایمیل هاتون
واقعا این قسمت گوشی جذاب هست و البته گوشی هم تو این قسمت کند شدن و هنگ کردن اصلا تو کارش نیست و خیلی راحت میتونید آخرین کارهای صورت گرفته با گوشیتون چک کنید
باور کنید دیال آپ هستم وگر نه برای این قسمت حتما فیلم میزاشتم
دوربین
x10 اولین آندو با دوربین 8 مگاپیکسل هست
دوربین این گوشی تو روز و مکان های با نور کافی کاملا خوب عمل میکنه و اگه بخوام با گوشی قبلیم یعنی ان86 مقایسش کنم میتونم بگم که تا حدودی هم از نظر رنگ بندی و شارپنس بهتره
عکس این قضیه تو محیط های کم نور هست که با اون چراغ قوه ای هم که سون اریکسون روش گذاشته هیچ کاری نمیتونید بکنید
ضمنا نداشتن کاور هم خیلی بده چون همیشه باید لنز دوربین تمیز کنید چون کثیف بودن لنزش تو کیفیت عکس هاش خیلی موثره
فیلم برداری این گوشی خوبه مخصوصا تو حالت VGA که به نظرم از WVGA بهتر هست چون یه ذره افت فریم تو WVGA احساس میشه
ریویو دربین گوشی به زودی براتون میزارم فعلا با این 2تا ماکرو کنار بیاید:دی
باطری
مثل همیشه سونی اریکسون تو زمینه باطری عالی عمل کرده
این گوشی با استفاده معمولی راحت 2 -3 روز جواب میده و با استفاده خرکی :31: یه رو نگه میداره
مثلا امروز سر کلاس 3 واحدی بکوب باهاش رفتم وب گردی البته با استفاده از WI-FI دانشگاه !!!نزدیک 2:30 باهاش دانلود کردم و کلی هم گوگل مپ و .. باهاش رفتم و گوشی 35% از شارژش از دست داد !!!!!!
اینا هم موارد دیگه ای که به نظرم خیلی مهمه :
قسمت مسیجینگ گوشی خیلی عالی هست و تو این زمینه کاملا از ویندوز موبایل برتر هست
این گوشی خوراکه E-BOOK و PDF هست و PDF های سنگین خیلی راحت باز میکنه و اصلا هم موقع صفحه عوض کردن اذیت نمیکنه
بقایای تاپیک بهترین گوشی برای PDF که زده بودم تو قسمت مشاوره یدا میکنید
اون زمان امنیا خریدم که اصلا مناسب نبود
شارژ شدن گوشی نزدیک 2 ساعت طول میکشه
خوراک اینرنت هست که کاملا مشخصه و احتیاجی به گفتن نبود:31: و.....
ختم کلام :
گوشی خیلی خوب با دیزاین جذاب--اینترفیس جذاب -- دوربین خوب -- باطری عالی و صفحه نمایش فوق العاده و البته صدای افتضاح و کم بودن برنامه هاش
یه ریویو کامل از دوربین و MEDIASCAPE & TIMESCAPE گوشی هم بعدا میزارم
دمت گرم
به این میگن ریویو
سامان یاد بگیر هی میگی بلد نیستم
از اینجا یاد بگیر ایشالا واسه x4 یا x11 دیگه واسمون ریویو بزاری:31:
باحال ترین قسمت عکسات اون عکس مایکل با برادرشه
خدایی نگاه گوشی که x10 باشه و عکس مایکل هم توش باشه دیگه داره همه رو دیونه میکنه
انتی:
بچه شایعه شده بود با ایرانسل مشکل داره داستانش چی شد
واقعآ مشکل داره یا نه؟؟البته تو تهران گفتن که مشکل نداره
شهرستانی های عزیز نوبت شماست یه تستی بزنید
بچه ها اسم منو تو ریچل می بینید؟:دی الکی الکی معروف شدم:دی
و البته یه خورده اس ام اس بازی کریدم با هم آخرش هم هیچی از درس نفهمید:دینقل قول:
مثلا امروز سر کلاس 3 واحدی بکوب باهاش رفتم وب گردی البته با استفاده از WI-FI دانشگاه !!!نزدیک 2:30 باهاش دانلود کردم و کلی هم گوگل مپ و .. باهاش رفتم و گوشی 35% از شارژش از دست داد !!!!!!
آف تاپیک:
با دقت sms هارو بخونید تو این عکس:دی
راست میگی اصلا حواسم نبود!!!!!!!!!!!!نقل قول:
و البته یه خورده اس ام اس بازی کریدم با هم آخرش هم هیچی از درس نفهمید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلا امروز جای خواص سنگ سر کلاس خواص ... یاد گرفتم :دی
صحبت ها کاملا ناموسی و شخصی هست خواهشا از خوندنشون خودداری کنید:دینقل قول:
با دقت sms هارو بخونید تو این عکس:دی
یه چیز که یادم رفت بگم تو حالت WVGA گوشی هیچ وقت 30 فریم فیلم نمیگیره و یه چیز تو حدود 26 - 28 هست
البته منتظر ورژن بعدی گوشی با آندو 2.1 و مولتی تاچ و ارتقای صدا و کیفیت دوربین گوشی هستیم
دوستان اگه ممکنه در مورد سوالات بالا هم یه کمکی به من بکنیدنقل قول:
ممنون
نرم افزارهایی مثل بلک لیست و کال ریکوردر برای آندو نیومده هنوز؟
یکی از آشناها برای من مدل سفید با هندزفری بلوتوث و پک کامل با برنامه ها خریده 795!
سوال:
این هندزفری باید شارژ بشه چه قدر نگه میداره شارژشو؟