من یک سوال دارم
من می خوام تصویر اسمارت تی وی را روی لپ تاپم بیارم و ظبطش کنم با شبکه خانگی قبلا از طریق وای فای به سادگی فایلهای کلمپ را روی تی وی دیدم
تلویزیونم ال جی است
Printable View
من یک سوال دارم
من می خوام تصویر اسمارت تی وی را روی لپ تاپم بیارم و ظبطش کنم با شبکه خانگی قبلا از طریق وای فای به سادگی فایلهای کلمپ را روی تی وی دیدم
تلویزیونم ال جی است
سلام
من یه تبلت آندرویدی دارم و میخوام ویه مودم وایرلس با 4 پورت خروجی
یه خروجی رو وصل کردم به تلویزیونم (50st30) پاناسونیک
برنامه ای برای آندروید هست که من این کارو با اندروید انجام بدم
ممنونم از همه اساتید
سلام کسی نیست به ما کمک کنه؟نقل قول:
من برنامه ای میخوام که همینکارو روی تبلت آندرویدی بکنه
در ضمن تی وی من این سیستم رو داره و ساپورت میکنه
با عرض خسته نباشید خدمت شما بنده 27 صفحه خوندم همش در مورد کامپیوتر و تلویزیون بود دیدم شما تنها کسی هستی که با تبلت وصل شدی که آندروییده بنده یک گوشی گالکسی اس3 دارم یک تلویزیون ex520یک مودم wifi مدل br100 سونی که مخصوص تلویزیون های سونی هست هم گرفتم لطفا در این مورد بنده رو راهنمایی کنیدکه چطوری گوشیم و tv رو شبکه کنم نحوه دادن ip به گوشی و تلویزیون رو توضیح بدید هر کار میکنم وصل نشدنقل قول:
والا من هم همین درخواست رو داشتم ولی کسی نیست جواب بدهنقل قول:
نمیدونم این تاپیک چرا اینجوریه؟:n13:
منم واسه تبلت آندرویدی میخواستم
دوستان عزیزی که دستگاه آندرویدی دارند و میخوان با dlna به تی وی وصل بشن!!!
من برنامه مخصوص رو گیر آوردم
این برنامه را دانلود کنید وصل بشید به تی وی فقط کافیه یه مودم وایرلس داشته باشید که به تی وی وصل باشه
من خودم روی panasonic 50st30m تست زدم و کاملا جواب داد و فیلم هم نگاه کردم.
این اسم برنامه هستش من هر کار کردم با این سرعت اینترنت نتونستم آپلود کنم.
در ضمن این کار رو از هرکی تو این سایت پرسیدم جواب نداد خودم از سایت دیگری گرفتم
BubbleUPnP 1.6.5
اگه سوالی بود در خدمتم
سلام
من همه نرم افزارهارو تست کردم
WildMediaServer خیلی خوبه ولی رو فایلایی که حجمشون خیلی بالاست گیر می کنه و اعصاب خورد می کنه :n27:
Mezzmo خیلی بهترتره چون تو حجم بالا ککشم نمی گزه،اما یه مشکل دارم باهاش...زیرنویس فارسی
ANSI و UTF-8 گذاشتم ... درست میشه اما کلمات پس و پیش می شن
(مثلآ:به جای *ایران فیلم تقدیم می کند*مینویسه*می فیلم تقدیم کند ایران*)
خوب آخه این دیگه چه مشکلیه؟:n13:
سلام به همه.
من چطوری می تونم از طریق کابل شبکه و یک مودم که به پی سیم وصبه و 4 تا خورجی lan هم داره به tv panasonc فیلم پخش کنم؟
سلامنقل قول:
حتما منظورت اتصال لپتاپ به tv از طریق مودم بی سیم می باشد.
برای این کار لپتاپ و tv را از طریق کابل یا بی سیم بهم ارتباط می دهی و بعد برنامه mezzmo را روی لپتاپ نصب و اجرای میکنی. در زمان اجرای برنامه باید بطور اتوماتیک tv را بشناسد وقتی که tv شناسایی شد فیلمی را که می خواهید در tv نمایش داده شود انتخاب می کنی . در tv هم باید در قسمتی که av یا hdmi را انتخاب می کنی نام و یا آرم mezzmo آمده باشد که با انتخاب آن باید فیلم نمایش داده شود.
نرم افزار Mezzmo با حجم حدودا 25 مگابایت (در نسخههای مختلف متفاوت است) را از این زیر دانلود کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سایت سازنده نرم افزار
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
هر تلویزیونی که wifi (پورت LAN) داشته باشه از این امکانات میشه استفاده کنه ؟؟؟