-
با سلام خدمت مدیریت انجمن GABANA عزیز و همکاران ارجمند
من یه هارد250 وسترن دارم اینم اطلاعاتش فقط یه مشکلی که هست هاردم IDE هست و مادر برد من هارد ساتا میخوره می خواستم بدونم ارزش داره واسش تبدیل IDE به SATA بگیرم یا ببرم بدم همین هارد رو ساتاشو بگیرم البته ممکنه به دردسر بخورم واسه تعویزش اینم بنجمارکش هم دیفرگ کردم و هم تمام بزنامه هام بسته است. تجزیه تحلیل خوب یا بد بودنش با شما
اینم عکسش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-
هاردت بدک نیست میتونی ازش استفاده کنی منتهی سرعت سیستمت یه مقدار میاد پایین
اینم تبدیل
کد:
http://forum.p30world.com/showpost.php?p=1387338&postcount=14
-
با سلام مجدد مرسی عزیز از راهنماییت حالا به نظر شما چی کار کنم عوضش کنم یا ... با توجه به اینکه از این هارد واسه سرور کافی نت می خوام استفاده کنم و میخوام کلی اطلاعات روش بریزم و همینطور برنامه با این اوضاع وتفاسیر شما چی پیشنهاد میکنید
در رابطه با عکسهم مرسی اما قبلا اون تاپیک رو خونده بودم و عکسشم دیده بودم
-
یه هارد یگه بگیر اون نصب کن رو یکی از کلاینتها از کل پارتیشن هم استفاده نکن یه درایو 10 تایی درست کنی بسه
-
دوستان به نظر من هارد های سامسونگ از هاری های مکثتور بهتره :19:
-
جواد آقا مرسی از راهنماییت فکره خوبیه ممنون
-
سلام به همه دوستان
من میخوام هارد 500 یا بالاتر بخرم.
به نظرتون چه مارکی بخرم و قیمت حدودشو هم اگه لطف کنید متشکر میشم.
در ضمن من کارای گرافیکی میکنم پس سرعت برام مهمه.
-
شما بايد هارد Western بگيريد
چون كارهاي گرافيكي هم مي كنيد بافر هارد هم 16 مگابايت بگيريد
-
سلام من میخوام یک هارد بگیرم که بالا 120 باشه مادر بوردم هم ساتا میخوره راستی هارد قبلیم 80 بده آیا میشه دوتا هارد باشه و سرعت کم نشه در ضمن من میخوام ارزون خوب پر سرعت و با کیفیت وگارانتی دار باشه فکر نکنم چیزی مونده باشه که بگم (چقدر پر رو ) ولی در کل میخوام قیمت و کیفیتش خوب باشه چون برای کار های گرافیکی و دانلود میخوام
-
وسترن بگیر با گارانتی سازگارم ارقام
سعی کن 16 مگابایت بافر بگیری
اگر از دوتا هارد استفاده کنی اگر هارد قبلیت مشکل نداشته باشد سرعت کارایی بالاتر می رود منظورم Raid هست
120 کم گیر میاد 160 بگیر یا 250
برای اینکه از دوتا هارد بخواهی استفاده کنی باید یک پاور خوب داشته باشی