چيه؟ خوشت اومده ازش؟ تا جايي كه ذهنم ياري ميكنه اين دوستمون همش از اين گوشي شاكي بود. البته شكايتشم از اجراي نرم افزاريش بود. اخه از گوشي جاوا انتظار داشت نرم افزار گوشيهاي ويندوز رو اجرا كنه.نقل قول:
Printable View
چيه؟ خوشت اومده ازش؟ تا جايي كه ذهنم ياري ميكنه اين دوستمون همش از اين گوشي شاكي بود. البته شكايتشم از اجراي نرم افزاريش بود. اخه از گوشي جاوا انتظار داشت نرم افزار گوشيهاي ويندوز رو اجرا كنه.نقل قول:
اره ظاهرش که خوبه.
فقط بدیش اینه که جاواس!
الان نیگا کردم قیمتش رو زده 400 جی اس ام!
هنوزم که گرونه! من اگه 400 میخواستم خرج گوشی کنم، میرفتم htc میگرفتم. که البته گوشی بعدیم رو میخوام از همین برند انتخاب کنم.
فك كنم يه جا گفتي اگه پولت به htc نرسيد پاپ ميگيري. به نظر من فعلا با همين كوكي كه داري سر كن تا يه پول درستوحسابي اومد دستت همون htc رو بگير و الكي پول واسه گوشياي الكي حروم نكن.
به نظر من اصلا نباید پول به گوشی هایه ال جی داد.مگر ارزوناش...
من که پشیمونم(البته نه خیلی).میتونستم یه کم دیگه صب کنم یه 100-200 تومن دیگه میزاشتم روش یه چیز بهتر میخردیم.دیگه این کوکی چشم مارو گرفته بود....
البته هر چی باشه از سامسونگ و ... با ارزش تره....
ولی خوب با پولی که دادیم انتظار زیادی نباید داشت...
مجید جان ممنون از بابت زحماتتون تم بسیار جالب و کاملی فقط یه سوال داشتم از خدمتتون اول اینکه فایل DMF رو انتقال دادم اما سوای این پوشه چند تا فولدر دیگه هم هست که متوجه نشدم اونا رو چیکارشون کنم مثل Media-Obigo-Pxo وهمچنین FlashContents و یا اینکه Flazheus Manager Setup حقیقتش چون دفعه قبل به اشتباه زدم گوشی رو درب و داغون کردم اینبار جرات نکردم به غیر از همون دی ام اف رو که جایگیزن کردم با چیز دیگری ور برم گفتم اول سوال کنم وبعد اقدام نمایم باتشکرنقل قول:
فایلهای media-obigo-pxoرامثل dmf جایگزین کنید.فایلهای داخلflashcontentsرادرداخل مموری خودگوشی کپی کنید.کارتمام است.
ضمن تشکر از جنابعالی خواستم بدونم الان با جایگیزین کردن اون فایل DMF تغییرات ایجاد شده اما اینا رو هنوز انتقال ندادم میشه بفرمائید با انتقال اینا و یا کپی کردن flashcontents چه اتفاقی می افتهنقل قول:
بازم مرسی
با انتقال آنها فایلهای فلش اجرا میشوند.
پس پست من کو؟ ای بابا!
فک کنم با پست اون یکی تاپیک همزمان شده ارسال نشده!:41:
در مورد همین فلش توضیح داده بودم.
گفته بودم که:من اون تم رو دانلود نکردم ولی فک کنم همش dmf باشه و میتونید فایلهای توی پوشه ها رو هم توی cust_theme در پوشه های مورد نظر جایگزین کنید تا بقیه قسمتها هم تغییر پیدا کنه.
در مورد فلش هم بگم که مشکلی به وجود نمیاد و اگر هم به وجود بیاد راحت بر طرف میشه، حالا میگم چجوری.
کلا تم فلش رو برای راحت تر شدن کار ساختن. یعنی شما یم فایل dmf با حجم بسیار کم که حاوی اطلاعتی مثل مکان قرار گیری فایل فلش برای شناسایی و اجرا توسط سیستم عامل هست رو جایگزین میکنید و از اون به بعد فقط گوشی رو با کابل وصل میکنید و تم مورد نظر رو میریزید تو حافظه داخلی گوشی و احتیاجی نیست کلی زمان صرف این کار کنید.
بعد اینکه شما وقتی یک تم فلش که حجمش زیاده و یا سنگینه و گوشی نمیتونه اجراش کنه رو بریزید صفحه آبی میشه و هنگ میکنه. برای تغییر تم و جایگزینی تمی که مشکل نداره چند راه وجود داره.
1- میتونید دوباره فایل cust_theme قبلی رو جایگزین کنید
2 باتری گوشی رو در بیارید و بعد دوباره گوشی رو روشن کنید. ( قبل از خراب شدن گوشی باید حالت اتصال usb رو به زخیره انبوه تغییر بدید.)در هنگام بالا اومدن گوشی کابل رو بهش وصل کنید و منتظر بمونید تا گوشی کامل روشن بشه و وصل بشه به سیستم. بعد هم فایل فلش رو عوض کنید. به همین راحتی! من چندین بار همین مشکل برام پیش اومده که همین کارو کردم درست شده!:31:
این که فیلتر بود -------------نقل قول: