دستت درد نکنه hadi_gamer
حالا یه مشکل دیگه دارم وقتی روی گوشی برنامه نصب میکنم با اینکه روی مموری کارت نصب میشه ولی بازم گوشی میگه حافظه پر شده چکار کنم
دستت درد نکنه hadi_gamer
حالا یه مشکل دیگه دارم وقتی روی گوشی برنامه نصب میکنم با اینکه روی مموری کارت نصب میشه ولی بازم گوشی میگه حافظه پر شده چکار کنم
سلام دوستان.اين آپديت ورژن آندرويد از طريق خود گوشي هم ميشه يا نرم افزاريه؟از آندرويد چيز زيادي نميدونم.الان n85 دارم كه firmware رو از خود گوشي آپديت كردم.از روت و اينجورچيزا هم سردر نمييارم...
460 بهت میده ؟؟نقل قول:
ممنون
460 هم قیمت دارم
میگم موقع خرید آیا گوشی آنلاک یا جیلبریک هست یا باید خودمون این کارو انجام بدیم..؟
فروشنده گفت نرم افزار بریزم چی بهش بگم.؟
چون من خودم 450 قیمت داشتم ! ولی وقتی میخوای بخری یارو میگه باید برنامه ( آت و آشغال ) بریزه بعد 500 و خورده ای بهت میده !
اره عزیز،از طریق گوشی و با wifi به راحتی میتوانی اپدیت رو انجام بدی،البته اپدیت جدیدی نیامده فعلا!!نقل قول:
ولی برای چک کردن
setting--about phone--system software updates---check now
مطمئنی روی مموری نصب میشه.البته برنامه هایی که روی مموری نصب میشن هم حجم خیلی کمی از حافظه گوشی رو پر میکنن ولی در حد چند کیلو یا یکی دو مگ.نقل قول:
گوشیتو روت کردی اصلا؟
آره گوشیو روت کردم.
ولی نمیدونم مشکل از کجاست
روی مموری 2gb ولی حافظه گوشی با اینکه هیچ برنامه ای روش نیست فقط 15mb خالی داره.
گوشی من htc desire هست
حجم دانلود آپديت ورژن آندرويد چند مگ ميشه؟ميشه با همراه اول دانلودش كرد؟
يه سوال ديگه؟الان ديزايراي تو بازار 2.1 هستن يا 2.2
ببین با wifi بگیری بسیار بهتره،اگه 2.1 باشه بخواد به 2.2 بره حدود 100 مگ هست اگه اشتباه نکنم،یک اپدیت 25 مگی دیگه هم بود.ورژن های قدیم دیزایر 2.1 بود،ولی الان جدید هاش 2.2 باید باشه!نقل قول:
دوستان عزیز من احتمالا تا چند وقت دیگه یه Desire بگیرم .
خواستم ببینم این گوشی مشکل خاصی یا چیزی نداره ؟
مثلا شنیدم که HD2 مشکل باطری داره .
ممنون میشم کاربرای اینجا نظرشون رو در مورد این گوشی بگن .
آره گوشیو روت کردم.نقل قول:
ولی نمیدونم مشکل از کجاست
روی مموری 2gb ولی حافظه گوشی با اینکه هیچ برنامه ای روش نیست فقط 15mb خالی داره.
گوشی من htc desire هست