چطوری آقا فرزاد اصلا ارزش وقت تلف کردن نداره شاشتل اگر به امید درست شدنشی چه برسه با یکسری آدم بشی اعصابت رو بگذاری و بحث کنی. بهترین کار اول شکایت و بعدا تغییر شرکته شما که شکایت کردی دنبال یک شرکت خوب واسه جایگزینی باش.نقل قول:
Printable View
چطوری آقا فرزاد اصلا ارزش وقت تلف کردن نداره شاشتل اگر به امید درست شدنشی چه برسه با یکسری آدم بشی اعصابت رو بگذاری و بحث کنی. بهترین کار اول شکایت و بعدا تغییر شرکته شما که شکایت کردی دنبال یک شرکت خوب واسه جایگزینی باش.نقل قول:
بله بنده هم موافقم مطمئن چیزی در این کشور خلاف قوانین باشه اصلا" اجازه فعالیت نداره درضمن شما خط تلفنتون از مخابراته پس مخابرات میتونه برروی پرت شما وسیله ای نصب کند و تمامی لاگ های شمارا بخواند من یک بار با فایروال سخت افزاری این کاررا برای تمامی کامپیوتر های داخل شبکه داخلی خود انجام دادم وهرچی در یاهو ارسال میکردند میتونستم بخوانم پس خودتونو گول نزنید میخواین راحت باشید اینترنت نیاین :Dنقل قول:
من هم شکایت کردم ، بعید میدونم تو این مملکت جز دزدی چیزی بلد باشن، امیدوارم پول مردم و که میدزدن بشه واسشون درد و مرض.
من 2 هفته هر شب 1 گیگ میگرفتم، از بعد از اون الان 2 هفتس که اینجوری شده منم واسه همین به وایمکس ایران ول تن دادم. خداییش صد شرف داره به قاطر یا شاشتل:20: البته قاطر شرف داره!!!!
هر وقت به پشتیبان اسکول تر از خودشون چت میکنم میگه: به علت ترافیک شبانه کندی سرعت هست صبوری کنید!
الان شما پکت لاس شدید!
سیستمتون مشکل داره!
مشکل از سایتیه که دانلود میکنید!
خططون مشکل داره!
مشکل از مودم شماست!
خودشون هالو هستن فکر میکنن بقیه مثل خودشونن!
خدا به زمین گرم بکوبتشون با تمام دمو دستگاه و مخلفات
شديدأ تاييد ميشهنقل قول:
من بدبخت از پيشگامان سرويس ميگرفتم ، يهو نميدونم چطور شد اين فكر كذايي كه برو از شاتل سرويس بگير ، افتاد تو ذهنم
با خودم ميگفتم به جاي اينكه 19 تومن بدي و سرعت 256 پيشگامان رو داشته باشي ، همينقدر بده و سرعت 512 شاتل داشته باش !
حالا كه 2 روز ميشه شاتل گرفتم ، واقعاً ، دارم ميگم واقعاً از كرده خودم پشيمونم . مني كه با سرعت 256 ، تو ساعت هاي رايگان شبانه ، تا 600 مگ دانلود داشتم ، با سرعت 512 شوتل ، اونم با هزاران بار قعطي ، 200 مگ هم بزور ميگيرم !!!
خدا لعنتتشون كنه اينطور پول مردومو ميخورن و هربار كه به اون اپراتورش ميگي ، ميگه ترافيك بالاست و صبور باشيد ! ( تازه ديروز تو روزنامه آرمان خونده بودم كه شركت هاي پارس آنلاين و شاتل به مخابرات 100 ميليون بدهكار هم هستند ! )
با سلام و خسته نباشيد من هم بد بختانه از این سرويس اتفاده ميکنم و در کرمان زندگی ميکنم چند روز که سرعت اینترنتم به حدی پايين اومده که حتی صفحه هم به ظور باز ميشه اعصابم به هم ريخته بود که بهشون زنگ زدم و گفتم از کرمان که جواب سر بالا به ما دادند اما از تهران خوب جواب دادند و راهنمايی کردند و سرعتم خوب شد در کل من از این خدمات راضی نيستم سرعت 512 خريدم دقيقاً ساعت 1.1 دقيقه شب که ميشه به حدی سرعت مياد پايين که حتی نميشه پيج باز کرد بهشونم که ميگم ميگند چون در شب شير هستش به همين خواطر سرعت مياد پايين و اگر هم سرعت پايين بود شما تماس بگيريد من ميگم مگه ميشه هر دقيقه زنگ بزنم و بگم که سرعت پايين هستش ميگن خوب برايه بهتر خدمات گرفتن اینکار رو انجام بديد اعصابم بهم ريخته دنبال راه کار بودم که سايت شما رو ديدم ببينيد شما در يه قسمت اموزشی قرار داديد که مخصوص مدمهای معمولی هستش که از رو صفحه ويندوز کانکت ميشن نميشه که يه راهی برايه کسانی که مودم وايرلس دارند قرار بديد تا از این روش استفاده کنند با تشکر
با سلام دوستان عزيز من تصميم قطعی گرفتم و ميخوام از شاتل شکايت کنم در کرمان زندگی ميکنم اگه کسی در کرمان زندگی ميکند و از سرويسش ناراضی هستش با من هماهنگ کند تا اینشالا يه درس حسابی بهشون بديم دوستان ديگر در ديگر شهرستانها يا تهران يا جای ديگه هم هستند و از دسته این شرکت ناراضی هستند همينجا اعلام کنند تا من راهنماييشون کنم اخه من داداشم رشتش حقوق هستش و ميگه راحت ميشه حال اینها رو گرفت اگه کسی هم در شهرستان هستش و کمک ميخواد همينجا اعلام کنه با تشکر اگه از همجای ایران بلند شيم ميتونيم يه درس حسابی بهشون بديم ديشب که بهش گفتم گفت يه لايحه جديد اومده که در این لايحه 100 درصد به نفع خيريدار هستش و فروشنده مقصر با این خدمات نازنينی که اینها ميدن ميشه حالشون رو گرفت فقط بايد غيرت داشت و تا اخرش رفت من ميرم تا به نتيجه برسم و حقم رو بگيرم شماهم اگه ميخواهيد به نتيجه برسيد وقت بزاريد من هم در راه قانونی بهتون کمک ميکنم اینشالا که موفق بشيم فقط مدارک رو کامل کنيد من از فردا يعنی يکشنبه ميرم دونبال شکايتش شما هم بريد
سرعت شاتل توی شیراز هم افتضاح شده ، این sei_pm تو جریان سرعت من بود و البته همون موقع بهم پیام خصوصی زد و گفت
اینا شگردشون هست ببین بعد از چند وقت سرعتتو چجوری میارن پایین .
وضعیت مال من که از 5 ماه پیش گرفتم اینجوری شده :
سه ماه اول : روزانه + شبانه 100 تا 110
از اول ماه رمضان : روزانه 100 -110 ولی شبانه 60 تا 70
از یک هفته پیش : روزانه 100-110 ( تا ساعت 12.59 شب ) ولی شبانه max تا 30
حتما فردا هم میگن : شبانه دیگه نداریم.
---------- Post added at 01:59 AM ---------- Previous post was at 01:55 AM ----------
دقیقا همین چرت و پرت هارو میگن .نقل قول:
نمومنش مال چند روز پیش :
با سلام بیدار هستم لطفا با ذکر شناسه کاربری و نوع مودم خود مشکل فنی خود را مطرح کنید و در صورت داشتن مشکلات مالی با 23099 یا بخش فروش شهر خود تماس بگیرید
سلام
شناسه کاربری را بفرمایید
در طول روز سرویس ارائه شده مانند سرویس Dedicated می باشد اما از ساعت 1 شب تا 7 صبح به دلیل اینکه مشترکین تمایل به استفاده از ترافیک رایگان دارند،همزمان شروع به دانلود می کنند و با توجه به Share بودن سرویس شما،افت سرعت در این بازه دیده می شود
باید حین مشکل تماس بگیرند
پس چرا در چند ماهه اول اینجوری نبود؟
باید با 23089 تماس بگیرید
موردی روی خطتان بررسی شود
آخه مشکل من تنها که نیست ، ماله همه همین جوری هست
مثلا من ساعت 2 نصف شب به کدوم قسمت زنگ بزنم؟؟؟؟
همین الان زنگ بزنید بررسی شود
من شیرازم
باید 021 بگیرم؟
بله
خودتان بهتر میدونید دارین چیکار می کنین، پس نیاز به پاس دادن مشترک به این طرف و اون طرف نیست .وقتی در دوره اول که مشتری جدید هست سرعت رو نمی بندید ولی پس از چند ماه اینکار رو می کنید این به نظر شما یعنی چی؟؟؟؟؟؟با این روندی که شما پیش گرفتین خواهید دید که روز به روز رضایت مشتری ها کم میشه
ببینید من نگفتم خط شما مشکل نداره
می گم یه مورد فنی روی خطتان هست باید تلفنی بررسی شود اگر لازم بود اعلام شود
پس لطفا تماس بگیرید
آخه عزیزم وقتی من تا ساعت 12.59 شب دارم با سرعت 100 دانلود می کنم و ساعا 1.01 یعنی 2 دقیقه بعد سرعت میشه 30 که دیگه مشکل از خط نیست!اینجوری دارین شما به شعور مشترک توهین می کنیین .
ببنید من روی پورت شما دارم اختلال می بینم اگر به بنده به عنوان کارشناس اعتماد کردید تماس گرفتید من مشکل شما رو بررسی کنم پس همکاری کنید لطفا
خیلی خوب
الان که تماس گرفتم بگم با جناب بیدار کار دارم یا هرکسی بود بهش بگم؟
خیر بنده تلفنی نمی تونم در خدمتتان باشم
ثبت مکالمه شما انجام شده تماس بگیرید هر کسی باشد راهنمایی می کند
تماس گرفتم یک خانم به اسم عظیمی دارن پیگیری می کنن ببینیم چه جواب معقولی میدن!
من به شما به عنوان کارشناس اعتماد کردم ولی حدسم درست بود شما یکسری جواب کلیشه ای از قبل دارین وهمون هارو میزنید چون الان کارشناس تلفنی به من گفت من هیچ اطلاعی از سرویس شما ندارم
بعد از 19 دقیقه با تهران صحبت کردن فکر می کنید چه جوابی دادن؟
مشکل از این بود که بنده از فیبر بودن خط شما اطلاعی نداشتم
و شما به همکارم گفتید
و حتی به عنوان کارشناس هم همین چیزی رو نپرسیدید؟ پس اگه شما اطلاع نداشتین چجوری به من گفتین روی پورت شما اختلال هست؟
در هر صورت در مورد افت سرعت شبانه کار زیادی از دست ما برنمی آید چون در روز قابل بررسی نمی باشد
ایشون حتی قضیه Dedicated رو هم به شدت تکذیب کردن و گفتن همکاره من اشتباه به شما گفته
در مورد اختلال هم اگر می دونستم خط فیبر هست نمی گفتم
بنده هم عرض کرده بودم مانند این سرویس هست چون ترافیک کمتره
به این علت گفتید که طرف بالاخره زنگ بزنه و حالا اگه مشکل بود که هیچ و اگه هم بود درست بشه!
بد نیست بدونید من هر وقت خطم مشکل پیدا کنه باید شخصا پیگیری کنم تا ظرف چند ساعت مشکل برطرف بشه یعنی میرم واحد اکسس و اونجا با یکی از کارشناسان با ماشین خودم میریم توی کافو و با مودم و لب تاب خودش سیتم رو درست میکنه
کارشناس تلفنی جواب سوال منو بعد از 19 دقیقه صحبت کردن داد و گفت الان با مدیریت این مشکل رو مطرح کردم
و نهایتا جواب شرکت شاتل این شد
این بخاطر سیاست ماست (policy)
شما سرویس 128 دارین پس حداکثر تا سرعت 16 می تونید دانلود کنید
بله
و اینکه در روز سرعت بیشتر میشه از الطاف شرکت هست
اگه سرعت از 16 کمتر شد گویا ما حق اعتراض داریم
البته بهشون گفتم بد نیست بدونید که یک مدتی هست پارس آنلاین سرعت هارو تا 2 مگ باز گذاشته یعنی 4 برابر شاتل
بله
و با این وضعیت یک خورده شرکت باید نگران مشتریان بالقوه خود باشه
چون مشترک چیزی برای از دادن نداره و نهایتا سرعت پارس آنلاین توی بدترین حالات 2 برابر شما میشه
البته شما یک کارشناس فنی هستید و این مسایل به شما بر نمی گرده چون به شما یک حقوق ثابت میدن و جذب یا دفع مشترکین تاثیری روی شما نداره چون اگه به شما کارانه میدادن به ازای هر مشتری اضافه شده یا خارج شده از مجموعه شاتل اونوقت شاید امیدی به بررسی این معضلات بود و شاتل برای عقب نیفتادن از رقبا همیشه آخرین اطلاعات رو از سایر رقبا بدست میورد تا از گردونه رقابت عقب نمونه نه اینکه وقتی من به کارشناس تلفنیتون میگم پارس آنلاین این کارو کرده در میاد میگه که ما اطلاعی از بقیه شرکت ها نداریم
دوست عزیز
شما راه را اشتباه می ری
من هیچوقت در رابطه با سرعت و پهنای باند با شاتل صحبت هم که نمیکنم که هیچ (در واقع این بحث سرعت را توی چت های من خود
"کارشناس" های شاتل براه می اندازند) چون جوابی برای موضوع اصلی ندارند
تمام بحث من معطوف به لاست پکیج و تایم اوت میشه و تقریبا بعد از هر هفته که بصورت مکرر مکاتبه میکنم بجای اینکه اصل قضیه را درست کنند پهنای باند را زیاد تر میکنند
البته ناگفته نماند من دانلود زیادی ندارم ولی سیستم های من تحت نت شبکه است
در مورد سرویس های د دیکیت هم قیمت ها انقدر بالاست که از لحاظ اقتصادی مقرون بصرفه نیست
اگر دوستان ای اس پی بهتری معرفی کنند که "کیفیت" و نه صرفا پهنای باند زیاد ارائه کند صد در صد جا بجا خواهم شد
دوست عزیز این تاپیک برای راهنمایی کاربران زده شده که حقشون توسط isp ها تضییع نشود.
اگر وقت طرح شکایت رو ندارید می تونید با بررسی تاپیک سایر شرکتها خودتون به یک نتیجه کلی برسید.
اگر هم دنبال راهی هستید که خسارتی که به شما زده شده رو جبران کنید.
اپتدا هنگام مشکل پینگ بگیرید و مشکل خودتون رو با عکس یا تصویر که از صفحه مانیتور میگیرید به وسیله زیر ارسال کنید:
یا با یکی از شماره های زیر می تونید تماس بگیرید و راهنمایی بخواهید:کد:http://www.cra.ir/Portal/Home/Default.aspx?CategoryID=1c23b39b-60c4-41f5-a8ce-b0cf3835b64d
کد:http://www.cra.ir/Portal/Home/Default.aspx?CategoryID=da8ba130-43e3-4745-bbe7-d91b04927bdb
اینهم یکجور راهنمائی بودنقل قول:
نه گله و شکایت :41: