این پست رو عینا اینجا میزنم چون ممکنه بعدا به دلائلی پاک بشه.نقل قول:
ولی دوستان واقعا اینها میخوان چیکار کنند ؟
کسی چیزی میدونه ؟ یه روز میگن سرعت بالا ؟ یه روز مثل امروز سرعت روی 7 بالاتر نیمره !!
داستان چیه ؟
Printable View
این پست رو عینا اینجا میزنم چون ممکنه بعدا به دلائلی پاک بشه.نقل قول:
ولی دوستان واقعا اینها میخوان چیکار کنند ؟
کسی چیزی میدونه ؟ یه روز میگن سرعت بالا ؟ یه روز مثل امروز سرعت روی 7 بالاتر نیمره !!
داستان چیه ؟
آره. واقعا نمیشه فهمید که اینا چی تو فکرشونه! فقط اینو میدنم که هر روز بیشتر از دیروز بخاطر غرورشون داریم تحریم میشیم!
و این تحریم برابر است با از دست دادن تمام چیزهایی که ما از خودمون نداریم و قادر به تولیدش نیستیم!
هر کس تو هر شرایطی اینو میتونه حس کنه!
فقط دعا کنیم که این 20 روز بگذره بلکه اوضاع آروم بشه چون من یکی دیگه اعصابش رو ندارم!!!
با سلام خدمت دوستان .
من صفحه اول رو خوندم ولی جوابمو نگرفتم .
اولا اینکه هزینه های این سرویس چقدر میشه ؟
هزینه ی تجهیزات ، هزینه ی سرویس اینترنت
بعد اینکه چه تجهیزاتی میخواد ؟
اون چیزی که نمیشه اسمشو آورد باید کدوم جهت تنظیم باشه ؟
پول سرویس اینترنت رو چطوری به شرکت خارجی میرسونیم ؟
1 هزینه اکانتش از 15 تومن هست تا 500 تومن بستگی به انتخاب خودت داره ولی 15 تومن سرویس 512 هستش و چون اشتراکش بالاست حدود 10 تا 20 کیلوبایت رسیو داری اسم این سرویس ایزی اکای هست/.
2-تجهیزات --- میخوای که از 35 تومن ( اسکای استار2.8 دست دوم) هست تا 400-500 تومن که ما اینجا پروف 7500 رو معرفی کردیم 105 تومن قیمت داره. + یک ال ان بی معمولی + کابل و دیش 90 سانت که کابلش متری 800 تومن باید باشه و دیش هم 20-30 تومنه
NSSجهتها و یوتل و هرجا که بخوای .
شما نمیدی به دلال میدی دلال هم مک ادرس کارت شبکه شما رو میگیه میفرسته به شرکت اصلی اگر هم خودت مسترکارت داشته باشی که خودت میریزی به حسابشون.
1. این 512 که قیمتش 15 تومنه محدودیت حجمی داره ؟نقل قول:
2. دوست عزیز من خودم قبلا --- Offline داشتم !
شما میگی ال ان بی معمولی ، ولی اینا که فقط رسیو داره . چطوری سند انجام میده ؟
رو جهت نایل یا هات یا عرب نمیشه ؟
واسه یوتل دیش ندارم !
نه محدودیت حجمی نداره
--- افلاین نداریم سرویس افلاین داریم اگر --- افلاین مارک چدیده لطف کنید توضیح بدهید ما هم مستفیض بشویم.
بعله دیگه کلا سرویس یک طرفه هستش
شما باید با یک سرویس دایال آپ یا ADSL سند و ارسال رو انجام بدهید که جدیدا با GPRs همراه اول به قیمت 10 تومن در ماه و 24 ساعته انلاین میشه اینکار رو انجام داد/
والا جهتهایی که شما اسم بردید رو من اطلاعی ندارم
ولی یوتل رو میدونم اجازه بدید میلاد بیاد توضیح میده.
برای یوتل میتونید یه قیچی روی هاتبرد بزنید بدون مشکل با 6 درجه میگیره.
آهـــــــــــــــــــــــ ـــــــــا !نقل قول:
دوست عزیز فهمیدم شما کدوم رومیگی .
بابا این سرویس فقط یه طرفه هست .
با برنامه Sky Net میتونی کار کنی . قبلا رو جهت W3 بود .
هرچی که بقیه دانلود کنن شما هم میتونی دانلود کنی .
فقط رسیو داری ، سند نداری .
جدیدا همه ی گروه های ایرانی هم به نایل ست انتقال یافتن !
فقط یه سئوال .
شما پول چه سرویسی رو میدی ؟
ای خدا !
عزیز کی این تعریف احمقانه رو به شما کرده ؟
اصلا همچین چیزی نیست اون چیزی که شما میگید ما به اون میگم افلاین
ولی این سرویسی که ما استفاده میکنیم و بحثشو اینجا اوردیم سرویس یک طرفه هستش که یعنی ارسال شما از طریف GPRs و ADSL ویا هر سرویس داخلی دیگری هست و دریافتتون دیگه از طریق دیش هست
شما لطف کنید برید پست اول رو بخونید چون زبون بنده در حال مو دراوردن هست اینقدر این مطلب رو در کل این تاپیک تکرار کردم.
پستهای قبلی رو بخونید متوجه جریان میشید.
هرجا به مسئله مشکلی خوردید بنده با کله در خدمتم.
با سلامنقل قول:
اين سرويس SkyEasy كه متعلق به شركت PlanetSky ميباشد و به قيمت ماهانه 15 هزار تومان بود فعلا در دسترس نيست.
قبلا در مسير 53 درجه Express AM22 اين خدمات نا مرغوب قابل استفاده بود كه بدليل قطع سيگنال و عدم پشتيباني ارئه دهنده سرويس به صورت غير قابل بهره برداري درآمد.
جديدا هم شركت با تغيير نام سرويس و مهاجرت به سمت هلاس ست سعي در خالي كردن جيب مشتريان جديد را دارد.
چون اينجانب و ديگر مشتريان اين سرويس با پرداخت هزينه بدليل قطع سيگنال قادر به استفاده از خدمات اينترنت اين شركت نشديم.
مسیر جایگزین نیومده ؟
روی هاتبرد و NSS و... چیزی نمیتونی بگیری ؟
چون اگه این سرویس به کل ترکیده باشه که دیگه در این تاپیک هم باید گل بگیریم:13: