آره شیرفهم شد :دی
ولی 2 طرفه میگن زندان پندان و اینا داره درسته ؟!
وگرنه ما که بدمون نمیاد برای کارخونه هم در به در دنباله نت هستیم (شهرک صنعتی پرند) اگه بشه که عالیه باری اونجا هم میگیریم
اطلاعات بیشتر گیر اوردی بهم پ . خ کن :دی
ممنون
Printable View
آره شیرفهم شد :دی
ولی 2 طرفه میگن زندان پندان و اینا داره درسته ؟!
وگرنه ما که بدمون نمیاد برای کارخونه هم در به در دنباله نت هستیم (شهرک صنعتی پرند) اگه بشه که عالیه باری اونجا هم میگیریم
اطلاعات بیشتر گیر اوردی بهم پ . خ کن :دی
ممنون
والا میگن
میخوام یه زنگی بزنم به اطلاعات ببینم داستان چیه
خوب الان زنگ بزنیم بهتره تا اینکه خودشون بیان درخونمون :)
سلام.... فک کنم متوجه منظورم نشدی.... گفتم که این امر امکانپذیر نیست.... و شما در مسافرت ها تون نمی توانید از وایمکس ایرانسل(بر فرض براینکه شهر های مورد نظر هم تحت پوشش باشند) استفاده کنید!نقل قول:
دوست عزیز خواهش میکنم اطلاعات غلط ندیدنقل قول:
آقای panzer بله شما میتونید مودم رو با خودتون ببرید و در هر شهری خواستید متصل بشید به اینترنت البته اگر تحت پوشش باشه
پیشنهاد میکنم این صفحه رو حتما مطالعه بفرمایید:
منظورم این قسمت هست:کد:http://wimax.irancell.ir/Layer1/?id=57
همچنین، با استفاده از مزایای منحصر به فرد این سرویس، شما قادر خواهید بود در صورت نیاز مودم خود را با خود حمل کرده و در تمامی نقاطی که پوشش شبکه وجود دارد، حتی در سایر شهرها، همچنان به اینترنت دسترسی داشته باشید.
اینکه میگن در هنگام حرکت نمیشه استفاده کرد ، منظور اینه مثلا در ماشین بشینید و در هنگام حرکت بخواید استفاده کنید امکانش نیست ، باید بزنید کنار و توقف کنید تا بتونید متصل بشید
موفق باشید
ببینم از این مودمهای کوچولوی Wimax که مثل فلش مموری میمونه نمیده؟ اگر مودمش خارجی و بزرگ باشه که برای حمل خیلی جالب نیست.
مثل این:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فعلا نه ولی در آینده اگر مرحله سیار شروع به کار کنه از این مودم میتونید استفاده کنید که قابلیت استفاده از اینترنت در حال جرکت رو هم دارهنقل قول:
نقل قول:
من شنیدم کنترل اطلاعات ارسالی و دریافتی که از طریق دیش ارسال و دریافت میشه(اینترنت ماهواره ای) برای دولت خیلی سخته و به همین دلیل افراد جاسوس میتونن از این طریق اطلاعات رو از هر جایی که باشن بدون نیاز به ISP ها و سرورهای اینور ارسال و دریافت کنن حالا چه طوریشو نمیدونم(مثل این که امواج خودشون رو روی امواج دیگه paste میکنن و... نمیدونم والا) و به همین دلیل یکی از ابزار جاسوسی محسوب میشه و افرادی که مجوز ندارن حق استفاده از اون رو ندارن.
من که اینجوری شنیدم حالا صحت داره یا نه خدا میدونه.:5:
اصلا قابلیت کنترل ندارند ! اینکه خیالت تخت وگرنه تا حالا همه گرفته بودند و کنترل میکردن فوقش هزینه بر بود و پول هم که ماشالا علف خرسه تو این مملکت از مفت المال برایش هزینه میکردن !
بگذریم
در مورد ارسال چرا چون میتونن رضد کنن و ارسالها رو ببینن ولی دریافت ها رو خیر نمیتونن ببینن چون همچین امکانی نیست
هر لحظه اوناطلاعات از روی دیش ارسال میشه و فقط هم به اون مک ادرس کارت دی وی بی شخص ارسال میشه حالا میخواد ید باه دوبی باشه اسرائیل باشه عراق باشه هرجای دنیا که باشه باید تحت بیم اون پرووایدر باشه که پوشش بیم اون ستلایت هم که کاملا مشخصه یه نقشه داره که توی سایت برای دانلود گذاشتن و مناطق مرکزی آسیا + خاورمیانه همه رو مشخص کرده و میتونین در اون محدوده اقدام به ارسال و دریافت کنید ولی این که ما ارسال داشته باشیم یه خورده مشککوکه
در قانون جرائم رایانه ای هم به این مطلب اشاره ای نشده عرض کردم حتی در دانشگاه هم جزوه ای داشتیم برای همین قانون که اشاره ای به اون نشده بود .!
حاا میخوام طی چند روز آینده یه تماسی با اون جا بگیرم ببینم از صحت و سقمش اطلاع پدا کنم اگه بشه که همتون مهمون من ! ( چون فوق العاده قیمتش پایینتره نسبت به این مخابرات خراب شده ! ) وگرنه که بیخیال این سیتسم میشیم و از یه طرف هاستفاده میکنیم
الان پاینتررین قیمت برای یک طرفه ماهواره ای حدود ماهی 13 تومن هست برای اینترنت 512 کیلو بایت که وحشتناک ارزونه فقط باید یک سرویس هم برای ارسال داشته باشید که سرجمع ماهی 20 تومنی میشه ولی خوب نه قیلتر هستی نه ایرانی هستی ( چون IP خارجی داری )
سئوالی بود در خدمتیم.
ای ول ! دیگه میریم تو فلان سایت نمیگهنقل قول:
Unfortunately, due to some restrictions we are not yet available in your country. We understand that you are currently in Iran (your IP address is 94.182.47.225)
:19:
yes man !
اون رو که نمیگه هیچ وقت کریسمس هم کلی برات کارت تبریک میل میکنه
کلا خارجیها برای سگهاشون هم احترام قائلن چه برسه به آدم !
ولی وقتی برمیگردیم به مملکت خودمون با آی پی خودمون ! میگه گم شو ایرانی !
نمونه اش ! نصف بیشتر سایتهای لیچر !:13:
حتی میتونی از این مهرداد بپرسی ( همونی که عکس یانگوم رو گذاشته برای اواتارش ) از صح تا شب پای اینترنت ماهواره ای هستش ! میتونی بهش پی ام بدی و ازش خبر بگیری تا صتدیقی باشد بر صحبتهای من !