آقا اون چه لذتیه که با درد و آه و ضجر همراست؟
.
.
.
.
.
نظر شما قابل احترامه اما جواب نایل شدن به مقامه شهادته!:31:
Printable View
آقا اون چه لذتیه که با درد و آه و ضجر همراست؟
.
.
.
.
.
نظر شما قابل احترامه اما جواب نایل شدن به مقامه شهادته!:31:
اسپانيايي ها ميگن : "عشق ساكت است اما اگر حرف بزند از هر صدايي بلندتر است ايتاليايي ها ميگن: "عشق يعني ترس از دست دادن تو !" ايراني ها ميگن : "عشق سوء تفاهمي است بين دو احمق كه با يك ببخشيد تمام ميشود
قلب خودت رو با قلب من خالي نكن چون من قلبم رو قفل كردم و رو برگه نوشتم دور از دسترس اطفال.
همیشه عکس همسرت رو بزار تو کیفت که هر وقت مشکلی واست پیش اومد به عکسش نگاه کنی و بدونی که مشکل بزرگتری هم وجود داره
روزي دروغ به حقيقت گفت : ميل داري با هم شنا کنيم ؟ حقيقت ساده لوح پذيرفت و گول او را خورد . آن دو با هم به کنار ساحل رفتند . حقيقت لباسش را در آورد . دروغ حيله گر فوراً لباسهاي او را پوشيد . از آن روز به بعد هميشه حقيقت عريان و زشت است و دروغ در لباس حقيقت زيبا و فريبنده
قلب دخترا مثل قبرستون مي مونه، هركي رفت توش ديگه بيرون نمي ياد ولي قلب پسرا مثل هتل پنج ستاره است معلوم نيست كي مي ره كي مي ياد
ديروز : از پذيرفتن خانم هاي بدحجاب معذوريم!!! امروز: از پذيرفتن خانم ها، با شلوار کوتاه معذوريم!!! فردا : خواهشا با شلوار وارد شوي
بهترين دوست اون دوستي که بتوني باهاش روي يک سکو ساکت بشيني و چيزي نگي و وقتي ازش دور شدي،حس کني بهترين گفتگوي عمرت رو داشتي
بيچاره مردها: وقتي به دنيا ميان همه احوال مامانشونو ميپرسن وقتي ازدواج ميکنن همه ميگن به به چه عروس خوشگلي وقتي هم ميميرن ميگن آخ بيچاره زن
فرشتگان از خدا پرسيدن: خدايا تو که بشر رو انقدر دوست داري چرا غم را آفريدي ؟ خدا گفت : غم را به خاطر خودم آفريدم چون اين مخلوقه من تا غمگين نباشه به ياد خالقش نمي افته
هنگامي که عشق تو را به اشارتي فرا مي خواند رهرو عشق باش عاشق شو تيغ هاي نهفته عشق تو را خسته مي کند نواي عشق چنان تند باد شمال در باغ روياهاي تو را اشفته مي کند اما عاشق شو. جبران خليل جبران
قلب من، دل من، خون تو رگهاي من، نفس من، جيگر من، خلاصه . . . . . . . . . . . . همه وجودم درد ميكنه، بايد برم دكتر ببينم چرا اينطوري شدم!
هرگاه احساس كردي كه گناه كسي آنقدربزرگ است كه نميتواني او را ببخشي بدان كه اشكال در كوچكي قلب توست نه در بزرگي گناه او
لطفففففففففا تشککککککککککککککککر نکنییییییییییید !!!!؟؟؟؟؟؟:21:
یه بار یه یزدی و میبدی با هم تصادف میکنن میبدی با موتور بوده! یزدیه از ماشین پیاده میشه میگه باکت هه؟؟ میبدی میگه باکم هه درش نی!!!!
....هانیه یه 25 تومنی رو تو دستش هی فشار می داده دستش عرق می کنه می گه اگه تا صبحم گریه کنی خرجت نمی کنم
غضی دكتر راديولوژيست بوده. به مريضش ميگه: تو عكس راديولوژیت يه شكستگی توی دنده راستتون ديدم. ولی اصلاً نگران نباشيد، با فتوشاپ درستش كردم
افسره به ساده دله ميگه بزن دنده يك راه بيفت ساده دله ميزنه دنده عقب ! افسره ميگه چرا دنده عقب زدي ؟ ساده دله ميگه ميخام خيز بگيرم
به غضی اس ام اس ميدن ميگن بابا شدي ميگه به زنم چيزي نگين ميخوام غافلگيرش کنم
به غضی میگن این (!) علامت چیه؟ میگه شا.شیدن ممنوع حتی یک قطره
غضی ماشینش پنچر میشه…میره از لوله اگزوز فوت میکنه..ساده دله رد میشه..میگه:خره…تا صبح هم فوت کنی لاستیکت باد نمیشه…چون شیشه های ماشینت پایینه
غضی بعنوان مهندس کامپیوتر استخدام میشه! آخر وقت روز اول رییس رفت ازش پرسید: خُب، امروز چه کردی؟ غضی گفت: هیچی؛ کلیدهای کیبورد نامرتب بود، به ترتیب الفبا چیدمشون!:31:
در راستای همت مضاعف و کار مضاعف شبهای دوشنبه و چهارشنبه به شب جمعه اضافه شد !
امروز بهترين ساعتمو شکستم.ميدوني چرا؟چون لحظه ي بي تو بودنو به رخم ميکشيد
به يه دروپنجره ساز ميگن شغلت چيه؟ميخواد کلاس بذاره ميگه ويندوز نصب ميکنم!!
زنه از شوهرش ميپرسه تو زن خوشگل دوست داري يا زن با شعور؟مرده ميگه:هيچ کدوم من تو رو دوست دارم!!!
يه روز يه خيار با يه خيار شور ميره بيرون بهش ميگن اين کيه؟ميگه:خواهرمه ترشيده
دوست دارم...دوست دارم...دوست دارم...دوست دارم...
بيخودي جو گير نشو دارم تمرين ميکنم که خطم خوب شه
a
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
!
@
#
$
%
^
&
*
(
)
1
2
3
4
5
6
7
8
9
0
خدارو شکر که همه ي دکمه هاي گوشيم کار ميکنه!!!
چندیست سماق زیر لب میساییم ..
بیکارترین پدیده ی پیداییم ..
گویند که سال ، سال کارست و تلاش ..
کو کار که تا مضاعفش فرماییم ..!
لطفا به هیچ قومیتی توهین نکنید
پست شما حذف میشود
اگه بگی دوسم نداری جوجو میشم می رم تو باغچه اونقدر جیکجیک میکنم تا پیشی بیاد بخورتم
در خواب ناز بودم شبی .... دیدم کسی در می زند ..... در را گشودم روی او .... دیدم غم است در می زند ..... ای دوستان بی وفا .... غم با این همه بیگانگی ... هر شب به ما سر میزند .
فراموش نکن که تو برای دنیا یک نفر هستی ..... اما اینو خوب بدون که برای یک نفر همه ی دنیا هستی
همیشه وقتی گریه می کنی اونی که آرومت میکنه دوستت داره اما اونی که با تو گریه میکنه عاشقته
چرا وقتی بارون میگیره دل آدما میگیره اما وقتی دل آدما میگره بارون نمی گیره؟
اگه یه روز رفتی و دیگه بر نگشتی بهت قول نمیدم منتظرت بمونم اما ازت میخوام هر موقع بر گشتی یه شاخه گل روی قبرم بزار
گفتم غم تو دارم گفتا چشمت درآید گفتم که ماه من شو گفتا دلم نخواهد
از من پرسید عشق چیست ؟ گفتم : عطش گفت: آنرا دیده ای ؟ گفتم نه در آن سوخته ام
گل عشق تو هستم شبنمم باش .... دلم دنیای زخمه مرحمم باش .... ز درد بی کسی قلبم شکسته .... به شهر بی کسی ها همدمم باش
اگه بگی دوسم نداری جوجو میشم میرم تو باغچه اونقدر جیک جیک میکنم تا پیشی بیاد بخورتم
پیکانه بنزین سوپر میزنه.. ترمز دستیش نمی خوابه!
یارو پلیس مخفی میشه ، سه ساله هنوز کسی نمیدونه کجاست.
یارو میره توالت، تا میاد بشینه یهو یک آروغ اساسی میزنه… پا میشه، میگه: باز برعکس نشستم
به هم وطنه می گن تو همیشه لپ لپ می خری. میگه آره . بهش می گم حالا جایزه هم توش داره؟میگه : فکر نمی کنم من لپ لپو واسه کیفیتش می خرم
*ویرایش شد............
یه روز غضنفر توی حیاط بچه اش رو هی می نداخت هوا بعدش می گرفتش. یه دفعه خیلی بلند انداخت بچه افتاد توی خونه ی همسایه.رفت در خونه ی همسایه بچه رو بگیری همسایه هم عصبانی اومد بیرون گفت دفعه بعدی پاره اش می کنما!