چجوریاست ؟؟؟؟ یکی میگه 3378 تو تهران 390 تومنه یکی دیگه میگه 450 !!! یعنی فرق دارن ؟؟!!:blink:نقل قول:
Printable View
چجوریاست ؟؟؟؟ یکی میگه 3378 تو تهران 390 تومنه یکی دیگه میگه 450 !!! یعنی فرق دارن ؟؟!!:blink:نقل قول:
حدود 400 تومن.نقل قول:
ممنونم از پاسختون.
میگم من سینمای خانگی زیاد عوض کردم حتی فیلیپس هم دیدم نمی گم بده چون بی انصافیه ولی به پای پایونیر نمی رسه
دوستان من بین 787 پایونیر و3578 فیلیپس و 780 ال جی مونده بودم
من کارم به صورت حرفه ای با موزیک هست
انصافا تو تستی که کردم هیچ کدوم از این مدلا مثل ال جی موزیک رو دقیق پخش نکردن
پیشنهاد میکنم صدای ال جی رو حتما کوش کنین
دوستان من با خوندن این تایپیک واقعا علاقه مند به فیلیپس و متنفر از سایر برند ها شدم مخصوصا سامسونگ ، البته لازم به ذکر است پخش موسیقی تفکیک صدا و خیلی چیزا برام مهمه و خودم هم تجربه داشتن یک بک فون 45000تومانی فیلیپس که واقعا شاهکاره رو دارم ولی امروز در جمهوری در اکثر فروشگاه ها تعداد زیادی سینما رو تست گرفتم وچیزی به جرات می تونم بگم متعجبم کرد این است که فیلیپس 3378 واقعا انتظاری که داشتم رو براورده نکرد وچیزی که بازم باعث تعجبم شد این بود که HT-TZ225 سامسونگ واقعا خوب بود ، اکثر دوستان هنگام خریدن سینمای روی ال سی دی سامسونگ با پرداخت 100000بیشتر مدل های 1000واتی سینما رو انتخاب می کنن وشاید تعداد کمی مدل HT-TZ225 که به عنوان پیش فرض روی ال سی دی ها می باشد و 850 وات هست رو انتخاب می کنند و این مدل شاید در میان خود برند سامسونگ نیز شاید مدل خوبی باشد.شاید با دیدن تایپیک عده زیادی پیش خود بگویند که من از موسیقی چیزی نمیدونم ، در جواب می گویم این چیزی بود که من امروز لمس کردم و بیشتر از یه نظریه شخصی نیست .
در آخر به تمام کسانی که تصمیم خرید دارن یه توسیه کوچیک می کنم از نظرات و تجربیات تمامی افراد استفاده کنید ولی در آخر خودتان تصمیم بگرید و برند های انتخابی خود را تست کنید و تا وقتی خودتان تست نکرده اید از برندی نگذرید وبه برندی دل نبندید.
و چیزی که باز هم مهمه اینه وقتی من انتخاب یا خریدی می کنم از نظر من بهترین انتخاب و خرید است ولی ممکن است نظر شما این طور نباشد.
موفق و پیروز باشید.
تایپک تکراری پاک شد.
آیا شما پایونیر هم امتحان کردید ک ببینید من بی ربط می گم یا نه؟
با سلام
دوستان من به تازگی یدونه 3378 فیلیپس خریدم و همه چیزش عالیه 390 هم خریدم با گارانتی و ضمانت
منتها تنها نکته ای که منو قلقلک میده صدای فن دستگاهه که مثلا وقتی دارم فیلمی نگاه میکنم و در فیلم سکوت هست صدای فنش کمی منو قلقلک میده البته زیاد نیست ولی با دقت قابل شنیدنه
می خواستم بدانم برای سایر دوستان هم اینجوریه
با تشکر
پایونیر رو متاسفانه خیر ولی امروز هم می رم جمهوری حتما تست می کنم و خدمتتون جواب می دم.نقل قول:
آیا شما پایونیر هم امتحان کردید ک ببینید من بی ربط می گم یا نه؟
آقا این اسپیکر های استریو دوتایی که عموما مشکی هستن و ارتفاع زیادی دارن چجوری هستن و قیمت چجوریه؟
ببخشید اگه جای سوال اینجا نبود..تاپیک پیدا نکردم...