پتزا یه تراینر هستنقل قول:
Printable View
پتزا یه تراینر هستنقل قول:
آره آدرسش رو میدونم.البته ممکنه نیاز باشه بازی رو تا یه مرحله خاصی رفته باشین تا بشه
یه عکس از نقشه بازی بده تا جاش رو نشونت بدم.
در حقیقت اون خونه در نداره،وقتی به درش نگاه میکنی فقط سیاهی میبینی.ولی از توی اون سیاهی رد میشه.[/quote]
من اینو به یکی از بچه ها گفتم . گفتش که دیده ولی در نیست پنجرست !!
من اگه مرحله ام رو بذارم می تونید رد کنید ؟؟...فقط دو تا مرحلس :20:
اتفاقا پنجره نیست،دره. مطمئنم که دره.اون با یچیز دیگه اشتباه گرفته،میدونم منظورش چی بوده.با یه خونه دیگه که مال یه خلافکار هست اشتباه گرفته.
من که گفتم بازی روی کامپیوترم نصب نیست،بعدشم،اون مرحله ها خیلی آسونه،خودت سعی کن میتونی.
نقل قول:
:37:
خیلی ممنون ....
دوستان اگه کسی بازی رو داشت لطفاً برام رد کنه :11:اینم آدرسشه :
من تو pole position ماموریتی ندارم ماموریت هاشو انجام ندادم ولی وقتی میرم توش هم جایی برا گرفتن ماموریت ندارم بقیه جاها همه ماموریت ها رو انجام دادم مشکل از چیه؟؟کمک لطفا
آدرسش کجاست این خونه؟ تو کدوم شهره؟
خوب پل پوزیشن اصلا مرحله نداره.
اااا نداره نمیدونستم .من یه نقشه گرفتم از اینترنت که مکان هایی که باید خریدشون رو نشون میده جاهایی هم که ماموریت داره یه رنگ جاهایی هم که فقط برا سیو ه یه رنگن پل پزیشن هم رنگ ماموریت دار هاست حالا تو میگی نداره .اکی ولی پس چرا من بی کارم؟؟ ماموریت ندارم همه ماموریت ها رو تموم کردم همه جا رو خریدم ولی الان تو شهر علافم نه تموم میشه نه ماموریت میده مشکل از کجاست ؟؟کمک کنید لطفا
من ده یا پانزده باز این بازی رو تموم کردم،این چیزا رو که میدونم!
قبل از اینکه پل پزیشن رو بخری یه مرحله هست که باید یه دختره(دختر کلنل چی چی از روی کشتی تفریحی)رو بیاری و برسونی اونجا. بعدش با خریدنش دیگه مرحله ای نمیاد.
اون نقشه رو هم اگه تونستی بزار اینجا ببینم چیه.
ببین این نقشه است من دقیقا همین مکان ها همه رو خریدم ماموریت ها هم تموم کردم.نمیدونم باز هم مکانی هست که اینجا نکشیده یا این کامله تو ببین چیزی هست که جا افتاده باشه؟ پل پزیشن هم از این نقشه گفتم که ماموریت داره.ببین مثل همه ماموریت دار ها آبیه ولی اونهایی که فقط برا سیوه سبزه.اگه کمکم کنی یه دنیا ممنون میشم:20:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]