واسم قابل حمل بودنش مهم نیست . مهم کاراییه و استحکام...یعنی در نهایت خرکار باشه میدونم aw گندست..یعنی بطور تئوری میدونم مشخصات همه رو اماااا..... میخوام از تجربه های عملی دوستان استفاده کنم..نقل قول:
واسم قابل حمل بودنش مهم نیست . مهم کاراییه و استحکام...یعنی در نهایت خرکار باشه میدونم aw گندست..یعنی بطور تئوری میدونم مشخصات همه رو اماااا..... میخوام از تجربه های عملی دوستان استفاده کنم..نقل قول:
اگه برای مولتی مدیا و بازی میخوای fw بگیر .نقل قول:
اگه میخوای به جای کامپیوتر استفاده کنی aw ها عالی هستند مخصوصا کیفیت تصویرشون بی نظیره .
سلام دوستان
می خوام یه لپ تاپ بگیرم وزنش کمتر از 2.5 باشه و سی پی یوش بالا باشه و کلا کانفیگ ای یه نمه چشم گیر باشه. قیمتم تا 1.800 یا یه کم بالاتر. لطف می کنید نظرتونو بگید؟
نقل قول:
CW1NFX/B
C2D 2.8 T9600 6MB 1066
4GB DDR3
500GB HDD
14.1 WXGA XBRITE-Eco 1280*800
GeForce G230M 512MB
Blu-ray
B a/b/g/n
CAM 3 VGA - HDMI - BT 6CELL
windows 7.H
2.5KG
USA
16,900,000
سلام
پس از تحقیقات فراوان و راهنمایی های دوستان بین دو لپ تاپ dv6 2020ev و fw 56 گیر کردم.به نظر شما کدوم رو بگیرم.نمی دونم چطور بگم از همه مهمتر برام کیفیت ساخت هست و می خوام اگر روزی 8 ساعت یا بیشتر هم ازش استفاده کردم خم به ابروش نیاره.
قیمت سونی 1650 و قیمت 2020 هم 1550 .
البته بستگی به شانس شما داره ممکنه نوت بوک خم به ابرو بیاره.
کیفیت ساخت سونی بسیار بالاست و گرانتی بسیار معتبری هم داره (البته گارانتی لاک پشتیه!)
مدل 2020 هم مشخصات خیلی خوبی داره اما هنوز من نمیدونم که مشکلی از لحاظ دمایی و سیستم خنک کننده ای داره یا خیر!(به دلیل CPU و chipset جدید)
سلام
یه لپ تاپ برای یکی از دوستان میخوام تا 1 میلیون و هفتصد
علاوه بر اینکه کانفیگ بالایی داشته باشه
13 یا 14 اینچ باشه (ترجیحا 14) و همچنین از این لپ تاپ قراره خیلی زیاده استفاده بشه و به قولی ازش کار کشیده بشه! (بیشتر کارهای محاسباتی و autocad )
من خودم به Dell Latitude E6400 رسیدم
خواستم ببینم نظر دوستان چیه؟
دو تا پست بالاتر مشخصاتش بود جیگر:نقل قول:
CW1NFX/B
C2D 2.8 T9600 6MB 1066
4GB DDR3
500GB HDD
14.1 WXGA XBRITE-Eco 1280*800
GeForce G230M 512MB
Blu-ray
B a/b/g/n
CAM 3 VGA - HDMI - BT 6CELL
windows 7.H
2.5KG
USA
16,900,000
خیلی ممنون از پاسخ سریع
یکی از نکات مهمش اینه که زیاد ازش استفاده میشه
لپ تاپ های سونی مشکل کار کردن زیاد ندارن؟
(چون بین مردم اینجوری من دیدم که میگن سونی بیشتر ظریف و قشنگه تا اینکه ازش زیاد استفاده کنیم)
نقل قول:
سونی کمترین خرابی را در بین نوت بوک های بازار ایران داره و همچنین پر فروش ترین هست در ایران
خیلی ها هم در ادارات و ارگانها از نوت بوک های این برند استفاده میکنند و ساعت ها روشن هست.