خانوم محترمنقل قول:
جان؟:blink:
توچراجو ميگيرتت به خانوماتوهين ميكني ;)
اره قبول دارم اين يلدا خيلي ماست بازي دراورد :wac:
شما مثل این که اون قسمتی که نوشتم (( یک سری از دختر ها )) رو نخوندید
Printable View
خانوم محترمنقل قول:
جان؟:blink:
توچراجو ميگيرتت به خانوماتوهين ميكني ;)
اره قبول دارم اين يلدا خيلي ماست بازي دراورد :wac:
شما مثل این که اون قسمتی که نوشتم (( یک سری از دختر ها )) رو نخوندید
واقعا" دیـــگه داره جالــــب میشه این سریــال !
میگم چه شغل پر درآمدی هست این ازدواج ! فقط حیـــفه که واسه زناست :27:
عجب صحنه ای بود اونجا که بهزاد گفت : من مشکلم با شغل یلداست.
مامانش گفت مگه شغله یلدا چیه.....
نفسا تو سینه حبس....دوربین زوم میکنه....صورت بهزاد کلوز آپ....ازدواج
بعد جهان با مادر بهزاد بلند میشن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه برادر من آقایونی هم حتی میشناسم که شغلشون ازدواجه
:31:نقل قول:
از اون لــحاظ نه !
از لحاظ مهریـــه ! که فقط زنا دارن:27:
khashi راست میگه، شیادی از طریق ازدواج همونقدر که توسط زنها بوده توسط مردها هم بوده. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یادتونه که یه اپیزود از کلانتر بود که اردلان شجاع کاوه نقش شیادی رو بازی میکرد که یه خانواده پولدارو گول زده بود،تیغ زده بود و پسرشونم که بو برده بود سر به نیس کرده بود، یه زنم پایین شهر داشت...
حالا چجوری میخوان دختر دکتر زندو یجوری تبدیلش کنن به همون ستایش؟؛ ظاهرا که هیچ ربطی ندارن.:23:
دیشب یه صحنه که مهتاب میخواست بیاد خونه داییش با رعنا صحبت کنه، چادر گذاشته بود، میدونستا غیر از دایی و زن داییش کسی نیستن جلوی همونا هم چادر گذاشت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نکته دیگه اینکه مهتاب چادریه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی مادر و خواهرش نیستن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، از لحاظ رفتاری هم که خیلی آرومه (و شایدم موذی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) در حالی که مادر و خواهرش بیشتر اوقات با رفتاراشون و حرفاشون، افکار و ذهنیاتوشونو بروز میدن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :34:؛ کلا مهتاب بیش از حد عجیبه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، هر چی اتفاق پیش اومده براش سهمگینتر باشه، نرمی بیشتری به خرج میده:25:، شایدم همه رو تو خودش تلنبار میکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، حالا باید دید منفجر میشه یا نه:27::32:
کلاً از شخصیتهای زیادی مثبت هیچ وقت خوشم نیومدهنقل قول:
رنگ خاکستری مایل به سفید رو بیشتر دوست دارم
یا رنگ سیاهی که ییهو تبدیل به سفید میشه
واسه مردا هم می تونه باشه,فیلم نقاب رو ببین!نقل قول:
درسته می خوان بگن اون چون چادریه همیشه ارامش داره و از همه مثبت تره :27:نقل قول:
حالا ما یه چی گفتیــــم ! :دی
دیگه واقعا حالـــم داره از یـــلدا بهم میخوره ! تیکه تو دادگاه جالب بود ! :دی