نقل قول:
عزیز من اگه با فونت مشکی و کوچیکتر می نوشتی ما میدیدیم ! :31::5:
هر مشکلی داری یا سوالی یا هرچی میتونی رو ما حساب کنی .اصلا ما برا همین اینجاییم.
شما روبیک رو تا حالا حل کردی ؟ اگه آرهاز آموزش من یا کس دیگه ؟
Printable View
نقل قول:
عزیز من اگه با فونت مشکی و کوچیکتر می نوشتی ما میدیدیم ! :31::5:
هر مشکلی داری یا سوالی یا هرچی میتونی رو ما حساب کنی .اصلا ما برا همین اینجاییم.
شما روبیک رو تا حالا حل کردی ؟ اگه آرهاز آموزش من یا کس دیگه ؟
شما يه مرحله رو رد كردي. تو اين عكس هر 4تا گوشه سرجاشه (بگذريم كه عملا اين حالت توي عكس غير ممكنه). منظورم از درست نبودن جهت گيري بالا بودن سفيده در حالي كه موقعيت گوشه درسته
نقل قول:
در حالت سوم و چهارم الگوريتم را دوبار متوالي ميزنيم (دقت كنيد كه بين دو الگوريتم نبايد مكعب را چرخاند) LUiRiULiUiRLUiRiULiUiR
باز هم سلام ببخشید که با فونت بزرگ و قرمز نوشتم mr6768 از پاسختون ممنون من روبیک را بلدم حل کنم ولی 3تا مشکل دارو اول اینکه مکعبم اصلا استاندارد و حرفه ای نیست دوم اینکه روشی که بلدم خیلی طول میکشه و رکوردمو حدود 2 تا 3 دقیقه میکنه سوم اینکه توی مرحله اخر خیلی گیر میکنم در ضمن میخواستم بدونم که مکعب با برند rubiks گیرم میاد بخرم باز هم ممنون
حالا نوبت جهت گیریه . تو اموزش نوشته در حالت سوم ( یعنی حالتی که دوتا گوشه جهت گیریشون درسته) یک گوشه با جهت گیری نادرست رو در گوشه سمت چپ پایین لایه قرار بدیم و اون الگوریتم رو بزنیم . سوال اولم اینه که توحالت سوم حالتی که دوتاگوشه جهت گیریشون درسته پس دوتا نادرسته . منظورت از یه گوشه نادرست اینه که یک کدوم از اون دوتا گوشه نادرست رو انتخاب کنیم بعد منظورت از بزاریمش گوشه سمت چپ پایین لایه یعنی کجا می شه باعکس نشون بدی. همینطور باز نوشته در حالت دوم گوشه با جهت گیری درست رو سمت چپ پایین لایه قرار می دیم اینم نمیدونم سمت چپ پایین لایه کجاست (البته در هر دو مورد میدونم سمت چپ یعنی سمت L روبیک ولی نمی دونم منظورت از پایین لایه چیه
بعد تو حالت یک فرقی نمی کنه جهت دست گرفتن روبیک یعنی تو هر جهت الگوریتم رو بزنیم به حالت دوم تبدیل می شه
هر كدوم كه دوست داريدنقل قول:
منظورت از یه گوشه نادرست اینه که یک کدوم از اون دوتا گوشه نادرست رو انتخاب کنیم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
گوشه سمت چپ پایین لایه یعنی کجا
با سلام خدمت تمامی دوستان
من خودم را کشتم کمتر از دو دقیقه نمی تونم بزنم (3*3 ) آیا برای زدن زیر یک دقیقه اصولی را باید رعایت کنیم اگر هستم کسی لطف کند به صورت مرتب بگذارد تا من و دیگر دوستان بدانند سوال دوم این هست که این روش هایی که می فرمایید چطوری هست من دو روش بلد هستم و لی اسم هایش را نمی دانم یکی از بالا و از سفید شروع می شود و لایه لایه می آید پایین و در لایه سوم اول گوشه ها را مرتب می کند و بعد لبه های میانی را و یکی دیگر نیز از لایه زرد است (یعنی برعکس می گیرم ) بعد می چینم و اون هم لایه لایه است با این تفاوت که سفید که در زیر می باشد را اول تکمیل می کند متأسفانه من شماره اون آقا را که در شبکه سوم آمده اند را می خواهم یکی از دوستان بدهد چون من نمی تون پیام خصوصی فعلاً بدهم
بازم از این تایپیک و دوستان متشکرم به امید موفقیت روز افزون
(شما سعی کن از همون تنظیمات استاندارد فونت استفاده کنی ، همونطوری که همه ما می کنیم.)نقل قول:
در پاسخ به مشکل اول شما باید بگم که حتما روبیکتون رو عوض کنید. تا اونجایی که من میدونم تو ایران دو نوع روبیک خوب میشه گیر آورد.
یکی مارک DIAN SHENG و دیگری REVENGE'S Cube .یکی از این دو تا رو بگیر و روغن کاریش کن که آموزشش تو تاپیک هست.
من تو فکر ارائه یه آموزش برای سریع تر شدن تو روبیک با روش مبتدی هستم و به زودی اون رو وارد تاپیک می کنم و شما میتونی استفاده کنی ، فعلا برای یاد گرفتن روش های پیشرفته تر برای شما زوده.
فعلا فقط رو سرعت دستتون کار کنید.
در ضمن مارک Rubik's رو اینجا خوابش رو ببینی ، مگر اینکه اونور آشنا داشته باشی برات بفرستن.
cancan عزیز بالاخره بعد از مدت ها تلاش تونستم روش لارس رو یاد بگیرم از همه ی کمک هات ممنونم . من با روش لایه ای یه دقیقه و ده ثانیه رکورد دارم ولی با این روش حدود 5 دقیقه طول می کشه . شاید به این خاطره که تازه دارم با این روش کار میکنم شما که این روشو بلدین و باهاش کار کردین میشه با کار کردن روی این روش به زیر یه دقیقه رسید.
اينو بهتره از mr6768 بپرسي ركورد ايشون كمتر از منه (30ثانيه)
باباجون . .
چرا تلویزیون شما رو نشون نمیده . . :46:
دمتون گرم . . . :31:
کارتون درسته . .