اول من یه چیزی در مورد اون تاپیک "چند سالگی بازی" و این حرفا بگم بعد برم سر وقت خود مطلب:نقل قول:
این که اون تاپیک اونجوری شد علتش حداقل برای من نامشخص بود بحث ما اتفاقا خیلی هم مربوط به بحث اصلی تاپیک بود ......اونی که شما میگی همه یادش افتاده بودن تو تاپیکش یکی از عوامل ترک گیم برای خیلی هاس (علی saladi کجایی بیا بگو من راست میگم یا نه:31:؟؟) چون واسه آدم وقت نمیذاره...... .
ما هم داشتیم در مورد مسیله بیخود و نامربوط به تاپیک بحث نمی کردیم ......ولی نمیدونم چرا کلا برخورد عجیبی شد با اون تاپیک شد........... .
تازه یکی دو تا پست نامربوط رو هم میشه پاک کرد یا خود مسیول بیاد تذکر بده..........که اینطوری نشد و اتفاقای بعدیش:31:
اینجا هم اینطوریه........تاپیک تستی نیس که هر کسی یه اسم بازی بگه بعد بره پست بعدی بیاد.........:31:همه باید با هم حرف بزنن و نظراتشونو بگن(البته با رعایت قوانین فروم) (نظر دادن یا گفتن چند تا جمله این ور اونور مغایر با قوانین نیس)
+
یه نکته هم بگم مسولای انجمن هم باید رو اینجور تاپیکا نظارت دایم داشته باشن تا اگه احیانا لازم شد تذکری داده بشه نه اینکه اینجا 24 ساعت کلا بدون مسول بمونه بعد یهو مسول بیاد تاپیکو صاف کنه:31:....اگه نمیشه نظارت دایمی داشت بهتره کلا اینجور تاپیکای فرعی زده نشه...........
+
این جریان هیلو و گیرز و انچارتد هم بی معنیه به نظر من......خیلی از ماها هر دو کنسولو تجربه کردیم و بالطبع نظرات مختلفه....... .
.
.
اینها نظرات شخصی بنده بود....... .:31:
لطفا دیگه کسی پست منو تشریح:31: یا نقل قول نکنه تا بحث ادامه پیدا نکنه
.
.