بچه ها من بازم ندیدم ممممممممممممممممم
تکرار ساعت چند پخش می شه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
Printable View
بچه ها من بازم ندیدم ممممممممممممممممم
تکرار ساعت چند پخش می شه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
سه و نیم میده مهسا جان
الآن داره پخش میکنه!!!!
دیشبش خیلی با حال بود آخرشم هم زیر آّب زنی ایرانیها رو نشون داد هم پول پرستیشون رو...
درسته همه ی اینارو نشون میده ولی باید حاواسات خودشو جمع کنه (رامبد جوان ) میدونید چرا؟اخه مهران مدیری هم تو طنز پاورچین یه همچین واقعیتهایی رو نشون داد که به مدت 1 هفته فیلم پخش نشد البته اگه یادتون باشهنقل قول:
آره یه قسمت راجب بنزین بود البته تو نقطه چین بود که آقای خاتمی انتقاد کرد یه چند شبی پخش نشد
اون شصت و یکهها !:31:نقل قول:
اگه دنبال کار بگردن باید یه آفرین به رامبد جوان و نویسندهها گفت چون خیلی عالی تمام مسائل رو مثل زنجیر به هم وصل میکنن و مشکلات جامعه رو یکی یکی طوری که تو ذوق نزنه نشون میدان.
این تیکش که مال دست شویی بود و میخواستن توضیح بدن به رییسشون خیلی باحال بود:27:
اون تیکشم که بهرام از خونه ی خودشون اومد خونه فرید واسه دست شویی خیلیییییییییی خنده دار بود....من خواهرم انقد خندید که قند پرید گلوش یه زرش مونده بود در راه این فیلم شهید بشه:27::27:
در کل فکر کنم قسمت دیشبش از همشون قشنگتر بود:31:
آره مخصوصا موقع شام خوردن و همینطور خوردن کله پاچه ... خیلی باحال بود ...نقل قول:
در کل فکر کنم قسمت دیشبش از همشون قشنگتر بود
گرچه من زیاد شبکه های ایران رو زیاد نمیبینم این سریال کلا نسبت به قسمت های اولیه پیشرفت داشته و تازه داره جا میوفته اگه همینطوری ادامه پیدا کنه ...
اون قسمتش که 61 داشت جومونگ هم میدید باحال بود گفت تی وی رو روشن کن میخوایم جومونگ ببینیم :دی
بچه ها امروز ساعت چند پخش می شه؟؟؟؟؟؟؟؟؟