آخه هنوز مشکل بازی آنلاین ایران برطرف نشده که اصلا ما که سرعتمونم زیاده آنلاین بازی کنیمنقل قول:
Printable View
آخه هنوز مشکل بازی آنلاین ایران برطرف نشده که اصلا ما که سرعتمونم زیاده آنلاین بازی کنیمنقل قول:
نه عزیزم من بدون شناخت دانلود نمیکنم آخه لیگ اسپانیا رو هم دانلود کردم اما تغییراتشو نفهمیدم یا مثلا لیگ آرژانتین رو که نفهمیدم چیا بهش اضافه شدن.فقط لیگ اسپانیا مربیاش با داوراش درست شدن.میخوام بدونم بقیه پچ ها مربوط به چی هستن.البته غیر از اونایی که مشخصه.مثلا همون پچ لوگو چی رو اضافه کرده؟لوگوی چه تیمایی؟نقل قول:
این بحث قسمت آنلاین بازی قبلن بحث شده
راستش هنوز من راهی پیدا نکردم
فکر کنم lampard بود که خیلی طلبه بود واسه بازی آنلاین
شایدم اشتباه کنم در هر صورت من هنوز راه پیدا نکردم اگه کسی فهمید بگه که همه استفاده کنن
منظور من مشکلات سخت افزاری هست...چون من رم یک گیگ دارم هنگام اجرای بازی مشکلات بیشتری دارم تا کسی که رم و گرافیک و سی پی یو قوی تری داره...نقل قول:
قصد جسارت ندارم اما شما یا توی پست زدن مبتدی هستی که بعید هست و یا از اینترنت قدرتمندی بهره میبری که اینجوری پست میزنی...در هر حال این پچ های که تا به حال من برای دانلود گذاشتم همه توضیحات کامل داره و خودم تست نکردم اما یکی از کاربران تست کرده و مشخصه که هر چی که در توضیحات پچ هست درست است...کلا شما سخت نگیر...نقل قول:
اما به درخواست جناب lampard_1368 تعدادی بکگراند قرار میدم....
این هم میز کارکد:http://www.wikiupload.com/download_page.php?id=204712
در ضمن سوال هم داشتم...صفحه بازی دوستان هم سایز کدام تصویر زیر هست؟کد:http://www.fm08.de/downloads/fm10/fm_workbench_en.zip
این سوال خیلی مهمه...لطفا همه جواب بدن
اون پچ لوگو ربطی به لگوی تیمها نداره بلکه لوگو و عکس جام ها ولیگهای مختلفه که شما باید اونها رو توی فولدر های مربوط به خودش توی داکیومنتت کپی کنی تا لوگو وعکس جام تمام لیگها واقعی بشه.نقل قول:
برای من هیچکدومشون نیست برای من فقط بخش اصلی مشخصه و با رفتن به چپ و راست و بالا پایین بقیه موارد رو میشه دید.حالا بقیه رو نمیدونمنقل قول:
اینم یه راه حل برای کسانی که میخوان تغییرات بعد از نصب پچ رو متوجه بشن...این آدرس متعلق به سایت باشگاه CF Benidorm هست که لیست بازیکنان این تیم در این فصل رو قرار داده. میتونید برید اونجا و اسامی و چهره ها رو با اونچه که در بازی هست مقایسه کنید.....
لازم به ذکره که این تیم در دسته 3 اسپانیا بازی میکنه... First team. Season 2009 / 2010. 2nd Division B
کد:http://www.benidormcf.com/primerequipo.php
دوست عزیز این پچ هایی که بچه ها قرار میدن مربوط به یک سایت اسپانیا یی و برای اینکه سر در بیاریم مربوط به چی هستش یاید با گوگل ترانسلیت ترجمه بشه که البته اگر مستقیم از اسپانیایی به فارسی ترجمه بشه چیزی نمیشه فهمید و بهتره به انگلیسی ترجمه بشه در اینصورت تقریبا میشه فهمید پچ ها مربوط به چه چیزی هستند.پارسال پچ های اضافه شده به بازی را همینجوری در هم میذاشت ولی امسال به چند بخش تقسیم کرده که راحت تر میشه فهمید هر پچ مربوط به چه چیزی هست اول دسته بندی بصورت قاره ای هست و یک بخش هایی هم مربوط به اسکریپت ها ی تغییر داده شده و ... است .از پارسال که من از این سایت پچ دانلود میکنم میتونم بگم هیچ کدوم از پچ هاش مشکلی ندارن البته این اسکریپت مقدماتی جام جهانیش مشکل داره و به خاطر زمان بندی بد بازیها دو ماه اول سیستم کند میشه .یک مقداری هم این سایت دزده ! چون هر چی تو نت پچ باشه به اسم خودش میزنه ولی فعال ترین سایت مربوط به دادن پچ هستش و در ضمن خیلی فتوشاپش ضعیفه من همیشه فایلای گرافیکی که از این سایت دانلود میکنم را مجبور میشم خودم دوباره دست کاریشون کنم.(چقدر حرف زدم !)نقل قول:
از جناب djsnowman تشکر میکنم بابت این توجهتون اما فکر نمیکنید که پستهایی که بنده تا به حال قرار دادم همه با توضیحات انگلیسی بوده. این کم لطفی شما رو به حساب حضور کم شما در این تاپیک میذارم....نقل قول:
دوستان اگر کسی بازی رو نصب کرده بدون مشکل یک پیغام خصوصی بده به من یک جوری سی دی اون رو برای من برسونه هزینه هم هرچی شد با کمال میل میپردازم خواهشن دیگه دارم دیونه مشم