واقعا ؟!نقل قول:
پس فرقی با رشته های مهندسی نداره!
مفتم نمیارزه کاردانی ! اونم آزاد !
Printable View
واقعا ؟!نقل قول:
یه سوال
هر ترمی چند ساله با این قیمت ها ؟
:دی
3 ماهه ؟
نخیر عزیزم اینطور نیست بستگی به واحده ها داره ما تو کاردانی 87 واحد میخونیمنقل قول:
واقعا ؟!
اما در کارشناسی صدو خورده ای میخونند البته یک سری درسا مثل هم هست
اما ریزتر شده
سلام
من به هر کی میگم میگه قبول شدم
یعنی میشه؟
تا حالا شده کسی قبول نشده باشه؟
یعنی طرفیت ها با شرکت کننده ها برابر شده؟
دوست عزیز . دانشگاه آزاد همون طور که از اسمش معلومه آزاده یعنی باید پول بدی که درس بخونی . حالا به نظر شما کی از پول بدش میاد؟؟؟نقل قول:
من یکی از دوستام 1 ساله پیش کنکور دانشگاه آزادو 5 دقیقه ای داد یعنی هیچی بلد نبود هموشو الکی زو و تو اولویت اولش قبول شد.
دانشگاه آزاد راه فرار کردن از خدمت سریازی اجباری!! خیلی هم راضی هستیم از این کار دانشگاه آزاد.
بله میشهنقل قول:
به هر حال دانشگاهی که اینقدر پول میگیره معلومه که همیشه ظرفیت داره واسه دانشجوی جدید...
شما ها روز امتحان دانشگاه آزاد پول به حسابشون واریز می کنید؟نه عزیز من میرید آزمون می دید.یه آزمونی که سوالات سختی داره (مثلا ریاضیش توی گروه ریاضی).پس لطفا از این حرفهای تکراری که دانشگاه آزاد پولیه و ... اجتناب کنید.اتفاقا چون پولیه دانشجوهاش بیشتر قدر میدونن و بیشتر درس میخونن.یعنی شما واقعا عقیده دارید ظرفیت دانشگاه آزاد=تعداد داوطلبان؟ خنده داره.
آره خب اما انتخاب اولش چی بود؟این مهمه.نقل قول:
من یکی از دوستام 1 ساله پیش کنکور دانشگاه آزادو 5 دقیقه ای داد یعنی هیچی بلد نبود هموشو الکی زو و تو اولویت اولش قبول شد.
نه خیر.راه تحصیل کردن کسایی که یه کم از نظر درسی ضعیف تر از بچه های دولتی(روزانه و شبانه و نه غیرانتفاعی و پیام نور) هستن.نقل قول:
دانشگاه آزاد راه فرار کردن از خدمت سریازی اجباری!!
شما الآن 100 میلیون هم بدی توی آزاد قبولت نمی کنن.بلکه باید آزمون بدی.خیلی هم خوب باید بدی تا یه رشته حسابیش رو قبول شی.نقل قول:
به هر حال دانشگاهی که اینقدر پول میگیره معلومه که همیشه ظرفیت داره واسه دانشجوی جدید...
با تشکر
در این که هدف اصلی دانشگاه آزاد کسب درآمد است شک نکنید البته علاوه بر فرار کردن از سربازی، تعدادی استادنما را هم مشغول به کار کرده که اگر در دانشگاه آزاد به عنوان استاد استخدام نمیشدند احتمالاً از بیسوادی و بیعرضگی جای دیگری امکان بدست آوردن کار برایشان نبود !نقل قول:
البته و صد البته که ما هم دانشجویان با عرضه و درسخوانی هستیم !!!!!!!!!!!!!!1
بله کسی هم منکر این قضیه نشد ( منظورم آزمون دادن هست)نقل قول:
شما الآن 100 میلیون هم بدی توی آزاد قبولت نمی کنن.بلکه باید آزمون بدی.خیلی هم خوب باید بدی تا یه رشته حسابیش رو قبول شی.
منظورم اینه اینقدر سطح سوالات پائینه که اکثریت میتونن جواب بدن و اتفاقا هم قبول میشن !