دیالوگاش خیلی هم سخت نبود بدون زیر نویس هم میشد فهمید چی میگن
Printable View
دیالوگاش خیلی هم سخت نبود بدون زیر نویس هم میشد فهمید چی میگن
با ديدن اين قسمت از سريال،فكر كردم دارم فيلم اورجينال با زيرنويس فارسي مي بينم...:8:
در ضمن بنظز ميرسيد خانوم دكتر،خودش بيشتر احتياج به مداوا داشته باشه ازبس دپرس بود...:18:
بعدم اين هنرپيشه رو از كجا آورده بودن...بيچاره پيروزفر:13:
این قسمتش اصلا دلچسب نبود... همش فلش بک بود... من فقط از اون بخش پاسپورت گرفتنش خوشم اومد...
میگم نکنه بیژن تو جنگ ایران و عراق شهید بشه؟!!!:27:
به نظرم پيري نادر زياد خوب درنيومده...از نظر هيكل و قيافه خوب پيرش كردن اما صدا و حرف زدنش فرقي نكرده!
اين بازيگر دكتر روانپزشك بيزن هم واقعا داغونه....!:13:
معلوم نيست از كجاي امريكا پيداش كردن:31:
سفارت رو حال کردین چه زود پرچم رو عوض کرده بودن
خب بعضی ها 100 سالشونه ولی صداشون جوونه:31:نقل قول:
خیلی بد نیس ولی خب فکر کن با این حساب بازم گریمش کردن !!
---------- Post added at 11:48 AM ---------- Previous post was at 11:43 AM ----------
پخش سومین دوره مجموعه تلویزیونی در چشم باد جمعه شب درحالی شروع شد که تمام 55 دقیقه آن به نشان دادن صحنه های مبتذل روابط نامشروع یکی از بازیگران ایرانی با زنان آمریکائی در لوس آنجلس بسیار زیبا و دوست داشتنی جلوه دادن زندگی در آمریکا و به باد تمسخر گرفتن تظاهرات مردم ایران در جریان انقلاب اسلامی در سال 1357 گذشت !
آنچه موجب تاسف است این است که این مجموعه به نام دفاع مقدس مطرح شده اما در بسیاری از قسمت های آن اصول و ارزش های دینی و انقلابی زیر سئوال رفته است .
تمام 55 دقیقه این قسمت از "در چشم باد" به نشان دادن صحنه های مبتذل روابط نامشروع یکی از بازیگران ایرانی با زنان آمریکائی در لوس آنجلس و دوست داشتنی جلوه دادن زندگی در آمریکا گذشت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مدتی پیش هم پخش تصاویر رقص و لودگی بازیگران این سریال در شب اربعین حسینی اعتراض افکار عمومی را در پی داشت.
پس از این اتفاق عزتالله ضرغامی رئیس صدا و سیما در تازه ترین جلسه کاری سازمان، به شدت از این بی دقتی ناظرین پخش و عوامل شبکه یک اظهار نارضایتی کرده و آنان را توبیخ کرده بود.
نقل قول:
کد:http://www.tebyan.net/literature_art/news_reports/2010/4/19/121243.html
خیلی جالبه ... چرا من صحنه های مبتذل ندیدم ؟
یه جوک بی مزه دیگه از بخش به اصطلاح هنری تبیان...:2: کاش خود جناب منتقد، می تونست تعصب کورکورانش رو تو نقدش ببینه...:41:نقل قول:
پخش سومین دوره مجموعه تلویزیونی در چشم باد جمعه شب درحالی شروع شد که تمام 55 دقیقه آن به نشان دادن صحنه های مبتذل روابط نامشروع یکی از بازیگران ایرانی با زنان آمریکائی در لوس آنجلس بسیار زیبا و دوست داشتنی جلوه دادن زندگی در آمریکا و به باد تمسخر گرفتن تظاهرات مردم ایران در جریان انقلاب اسلامی در سال 1357 گذشت !
آنچه موجب تاسف است این است که این مجموعه به نام دفاع مقدس مطرح شده اما در بسیاری از قسمت های آن اصول و ارزش های دینی و انقلابی زیر سئوال رفته است .
تمام 55 دقیقه این قسمت از "در چشم باد" به نشان دادن صحنه های مبتذل روابط نامشروع یکی از بازیگران ایرانی با زنان آمریکائی در لوس آنجلس و دوست داشتنی جلوه دادن زندگی در آمریکا گذشت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مدتی پیش هم پخش تصاویر رقص و لودگی بازیگران این سریال در شب اربعین حسینی اعتراض افکار عمومی را در پی داشت.
پس از این اتفاق عزتالله ضرغامی رئیس صدا و سیما در تازه ترین جلسه کاری سازمان، به شدت از این بی دقتی ناظرین پخش و عوامل شبکه یک اظهار نارضایتی کرده و آنان را توبیخ کرده بود.
این قسمتش یا فلش بک بود یا اینکه تعارفات مهماندار به بیژن:31:..من ترسیدم گفتم نکنه 6 / 7 ساعته بین آمریکا و ایران رو میخوان نشون بدن؟:31:
راستی حس نصه ششم من میگه اینجا امریکا نیست:31:...شایدم میدونستید...اینجایی که اینا هستن به احتمال 99% ترکیه هست..الکی میگن آمریکاس
اگه میدونستید ضایعم نکنیدا:31:
در مورد گریم ها...گریم موی بیژن واقعا مسخره بود و گریم صورت فخر السادات....انگار یه تیکه پلاستیک کوبونده بودن رو صورتش:31:....حجابشم جالب بود...الان اگه تو ایران یه پیرزن 80 ساله اون قدر از گردنش معلوم باشه که.......
حالا چه برسه یه زن جوون در نقش پیرزن:31:
راستی این اگه واقعا لیلی بوده تو این چند سال کجا بوده؟:31:
نیلی
شما ترکیه رفتی؟
نه اینو میگم چون دوست پدرم تو اینکار بوده
تو زندون
نه فکر نکنم ، ترکیه باشه ، اصلا فکر شو نکن، بابا این کارش درسته ، کلی خودش تو امریکا زندگی کرده بلده چی کار کنه،
می گم چقدر نادر رو شبیه براندو کرده بودن ، اخرش گادفادر نشون داد ، دمش گرم ،
----> بعد از سالها یه سریال دیدم که شدیدا بهمون چسبید،
چشم بصیرت می خواد برادر ، شما باید عینک های مخصوص ار.شاد رو خریداری کنید تا بتونید همچین صحنه ایی رو ببیند،نقل قول:
خیلی جالبه ... چرا من صحنه های مبتذل ندیدم ؟
" ادم که می ره رستوران با خودش ساندویچ نمی بره که!"