نوید قبلا فکر کنم بن شده بود اما من نه :دی
اهان اونکی ایکس باکسم پارسال بن شده بود :دی
Printable View
نوید قبلا فکر کنم بن شده بود اما من نه :دی
اهان اونکی ایکس باکسم پارسال بن شده بود :دی
آقا از این بعد خواستی 360 بن شدت رو دور بندازی بگو ما سطل آشغال جادار بزرگ شیک جلو خونمون داریم، بده من برات بندازم :31:نقل قول:
آقا بازياي يوبي سافت مشكلشون كلا فقط اينترنت وصل بودنه يا اينكه اصلا نميشه بازي كپي استفاده كرد؟
خوب وقتی به اینترنت متصل باشی تشخیص میده بازی کپی یا اصله دیگه، قائدتا با بازی کپی نمیتونی به سروراشون متصل بشی و بازی کنی.نقل قول:
به به چه عالي؟حالا بازي اورجينال تهران پيدا ميشه؟نقل قول:
چیش عالیه رفیق ؟نقل قول:
به به چه عالي؟حالا بازي اورجينال تهران پيدا ميشه؟
شما یا وضع مالیت توپه ( ! ) یا نمیدونی قیمت بازی ارجینال چنده . هر بازی ارجینال حدود 80-100 هزار تومنه . بدبخت شدیم رفت
خوب اگه اینجوری هستش یه xbox360 بخریم که بهتره.نقل قول:
چیش عالیه رفیق ؟
شما یا وضع مالیت توپه ( ! ) یا نمیدونی قیمت بازی ارجینال چنده . هر بازی ارجینال حدود 80-100 هزار تومنه . بدبخت شدیم رفت
من موندم چرا اینا گیر دادن به pc. اگه میخوام بازی کپی نشه چرا برای xbox360 یه کاری نمیکنن که کپی نشه.از یوبی سافت که من خیلی اونو دوست دارم توقع نداشتم:13:
تو 360 دستشون باز نیست کار خاصی نمیتونن بکنن اگر کاری قرار باشه انجام بشه ماکروسافت باید انجام بده که همین چند وقت پیش انجامم داد و بیش از 1 میلیون نفر رو از شبکه لایو بیرون انداخت و یا هارد دستگاهاشون رو از کار انداخت ولی خوب روی PC دست شرکتها خیلی بیشتر بازه و بیشتر مسائل امنیتی بازیها دست خود شرکتهاست.نقل قول:
شاید با این کار میخوان مثلا کنسول همه بخرن.من یوبی سافت زیاد ندیده بودم که این کار رو بکنه ولی شرکتهایی مثل EA و ماکروسافت در این زمینه خز شدن:31:نقل قول:
هدفشون فقط مبارزه با بازی های کپی هست ...